korktuğum başıma geldi:(

Yakında adamı evden bile çıkartmazsınız dışarda kız milleti var diye bikinili kız demişsken tatile giderseniz nolcak düşünemiyorum bile okuduklarımdan sonra
yapmayın erkek milleti bukadar sıkıya gelmez 'ben herzaman bunlamı uğraşıcam'' derse görürsünüz.bak ne güzel ailesiyle pikniğe gitmişsiniz mangalın tadını çıkarın

incinip-kırılmıyoruz.. çünkü biz de hastası olduğumuz oyuncular için sinemaya gidiyoruz.. güzele güzel, yakışıklıya yakışıklı denir arkadaşım.. buna kırılıp, üzüleceksen bir ömür yas tutacaksın demektir.. ne yani hangimiz Chris Hemsworth'e yakışıklı demiyor? .. hiç mi yok senin beğendiğin bir oyuncu? saygın olmadığı bir adamı sevemezsin.. adamın sürekli geçmişini karıştırmak da saygısızlıktır..

Okurken benim ruhum daraldı sevgilinizin bu kadar tepki vermesi normal bence az bile.
Sizi seviyor ki alttan almaya çalışıyor kıymetini bilin.
Önemli olan dergide nette kızlara bakması değil gerçekte bunu yapmaması.
Ne insanlar tanıdım ben dışarıdan çok aşık gözüken mülayim sevgilisinin sözünden çıkmayan ama sevgilisi yanında olmadı mı kız peşine düşen...

sonuna kadar okumadım bile konunu cumartesi şakası sanırım bu ne Allah aşkına aldığı nefesten de hesap sor yazık sevgiline acıdım.

bu kadar kıskanclık iliskinize zarar verecegi gibi sizin ruh halinizede zarar verir. rahat olmaya calısın.. siz ustune gittikce o daha fazla bakacaktır resimlere emin olun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birde bana kıskanç derler hiç alınmıyorum gerçi üstüme güzele bakmak sevaptır demişler bizde bakıyoruz o mankenlere nolcakki haber okurken oralara girmiş bakmış sanki ..... izliyo izlese naparsın acep intahar sebebi aman Allahımmm bir ark.ım böyleydi tvde eşi kadınlara bakınca kızıyodu bunun sonu yokki bir çıplaklığından kıskanmıyosun aslında güzel biri yanına düzgün bir kıyafetle gelsede kıskanırsın kesinlikle bu kadarı fazla senin kısıtlamaların yüzünden maazallah aldatılırsın birlikte bir şey yaparken sürekli kavga çıkarırsın sokakta el ele gezerken gözün sürekli gözünde olur acaba birinemi bakıyo diye sence bu hayatmı bakarsada baksın aslında bazen bize güzel gelen şeyler onlara itici geliyor ve çoğu erkekte o tip kadınlarla ciddi düşünmez sadece olan hayatınıza olur dışarı çıktığı zaman görmediğin halde sorgularsın beynini kemirir durursun ama bu düşünceleride kafadan çıkarmak çok zor bilirim sen bence böyle devam edersin erkek olsaymışsın nolurmuş bilmiyorum :) perde açtırmazdın o zamanda bırakta o seni kıskansın bayan olduğun için

Açıpta sürekli manken resimlerine bakacak kadar abaza ve acizse boş ver gitsin sen bu adamı bugün bunu yapan yarın yanında ..... izlemeye başlar

Cocuga hayret ettim sana nasil sabrediyor.psikolojik sorunlarin var normal diyil yaptiklarin.bi gun yeter diyip bitircek sende bu halinle kimseyi bulamicksib

Ya eğer sen her yerde ona bakma buna bakma diyorsan sende de öz güven sorunu vardır. Dışarıda tvde illaki sevişşme sahneleri olur denizde taaş gibi bikinili bacılar olur usülce ilgiyi üzerine çek bitsin bende ilk yıllarda tatilin 2günü nü zehir ederdim ama kendime bide baktım ben sevgilimden daha güzelim o düşünsün dedim

Normal değil yaptığınız davranış siz hiç bakmıyorsunuz galiba erkek oyuncu veya manken resimlerine :)

Çok aşırı duygular içindesin
Normal olmadığının da farkındasın
Yardımı burada bulman zor
Özgüvenini geliştirmelisin
Sevgilinin de kıymetini bil bence inanılmaz sabırlı

Son düzenleme:
Ben asla senin gibi birisiyle sevgili olmazdım.. Lütfen toparlan, kendine gel..
Çekilir gibi görünmüyor.. Bu özgüven eksikliği neden? Çok hastalıklı davranışlar bunlar, okurken inanamadım.. Lütfen bana kızma ama gerçekten normal değil bu.. Duyduğun güvensizlik sevgiline değil, kendine tamamen..

Cok fazla ozguven eksikligi var bence.
Silkelen kendine gel,dunyadaki tek erkek senin sevgilin degil.
Yada ilk aldatilan kadin sen olmiycaksin.
Cocuga yazik bu kadar sure seni cekmis halada trip atiyorsan dencek laf yok

Evet sen abartiyosun evet sen suclusun nolacaksa manken gorunce anlamadim ben bile merak edip bakiyorum haberlerde adam napsin

Ben kocamin telini bile kurcalamiyorum.

Dehşet içinde okudum hani erkek arkadaşın okuldan işten ne biliyim çevresinden kızların fotosuna baksa amenna haklısın niye bakıyosun de hesap sor anlarımda bir manken fotoğrafından kıyamet kopmuş resmen sana erkek arkadaşın böyle davransa demez misin sen bana güvenmiyosun diye ki erkek arkadaşın eli öpülecek insan resmen sabır konusunda aşmış kendini böyle yaparsan çook itersin onu boğulur rahatlamak içinde senden uzaklaşır bence böyle şeylerı takma bu aldatmak değil ki gayet normal bişey :26:

saka gibisiniz bu adamin sizle evlenecegini sanmayin...
Hic bir erkek boyle hastalikli bir bunye gile evlenmez,sevse bile..
az daha takilip bye diyecek,uzulmeyin sonra.
essegin aklina karpuz kabu
gunu sokup gidiyorsunuz sonra yok ne yaptin ne ettin ben bulurum .. kimse cekmez git bir tedavi ol. ama helal olsun cocuga hak ettigin cevabi vermis

ehhh yeter be... amma büyüttün... bakarım bakmam sana ne falan dedi... ben bunca zaman senin geçmişine bakıp da bu kız nette napıo demedim hiç..burada sorun iki manken resmi değil senin güvensizliğin dedi...bundan sonra senin bilgisayarından hiçbişeye bakmam...ama senin bi açığını da bulursam okurum canına dedi...

Bu sözleri için sevgilini kutluyorum.

Kendine bir iyilik yap ve bu tutumundan kurtulabilmenin yollarını ara canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…