• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korktuğum Başıma Geldi.

Bizim üst komşunun çocuğu da koşuyor zipliuor gece 12 lere kadar bazen sinirirmiz bozuluyor esimle ama yakinda benim bebis de geliyor iileriyi 2-3 yil sonrasini düşününce benimde basima gelecek nasil olsa :KK49:

Hic birşey yapmayacaksiniz, 4 yasında ve 2,5 yasında çocuğun öyle lafa söze gelmeyeceklerini anlayamayacak kadar cahiller demek ki, bu kadar da kendinizi uzmeyin, inadına rahatsız etmek için yapmiyorsunyz sonuçta, 21 sen sonra dikkatli olun yeterli....

Apartmanda yaşayanların çok absürt saatlerde çok fazla gürültü olmadığı takdirde birbirlerine tolerans göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Çocuk sesi de bunun içinde. Çocuğa ne derseniz deyin enerjisi varsa koşacak, zıplayacak. Yapacak pek bir şey yok. Ama gidip konuşsanız iyi olur tabi ki.

.

Katılıyorum bir de vardiyalı falan çalışıp çalışmadıklarını öğrenin eğer gündüz evde dinleniyorlarsa size de onlara da zor

Çocuklara onlar gürültü yapmayın desin bir de benim oğlum alt komşu X teyze bana kızmıyor ki o çocuk olacak gürültü dedi diyor

Yorgunuz başımız ağrıyor hasta oluyoruz siz gürültü yapmazsanız çok mutlu oluruz gibi kızınız anlamaz ama oğlunuz anlar

22 yazacaktim, iki sene üst katimda üç erkek çocuğu vardı ki, araları ikiser yasti, bir kere olsun şikayet etmedim, sorduklarında da çocuklar yapar dedik, bir sene boyunca da beşik ve ninni dinledim, hem de hamileydim, allahım ben de mi boyle olacağım diye hafakanlar basıyordu, yine şikayet etmedim, simdi de ergen kavgasi dinliyorum ki, bazen gece oluyor, yazik kadincagiz tek basina buyutmeye calisiyor, zaten uzuluyor bi de ben mi tuz biber olayim, o benim bidiriklari cekiyor, ben onun asileri.....anne babalar da evin icinde çok mutlu değiller o gurultuden ama ne yapalımm...

Ne demek alt kattaki tasınsın ya anlayamadm bu yorumu.Konu sahibi kesinlikle bu duruma bir sekilde cöZüm bulmalısın.Alt katında ders calısan da olabilir,hasta da olabilir hersey olabilir.Kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok cocuktur yapar deyip gecemeyiz.Ben mesela cok önemli bir sınava hazırlanıyorum ki hayatımı belirleyecek üst katımdaki cocuk bambam kossa asla idare edemezdim,benim de geleceğim sonucta.Ne yapıp edip bu sorunu cözmelisiniz,gerekirse bir pedagogla görüsün.Kimseyi evinde rahatsız etmeye hakkımız yok.Ev sonucta bu herseyden kacıp gidebileceğimiz dinlenebileceğimz tek yer,lütfen bu hakkı da kimsenin elinden almayalım.

Benim de 3.5 yaşında bi kızım var sağolsun oda hiç yerinde durmaz ben elimden geldiği kadar durdurmaya çalışıyorum. Alt kat komşum da sağolsun hiç şikayet etmez. Benim derdimde üst katta oturan etlimin çocuklarıyla erkek 16 kız 14 yaşlarında ama düşüncesizlik hat safhada. Tepede top oynarlar güreş yaparlar kavgaları da cabası. Hatta şu an bile amirine tabirle öküz gibi boğürüyorlar. Kapılarına gidince de suratlari çekilmiyor. Allah akıl fikir versin

Şimdi gürültü yapmamaya çalışıyoruz ya inadına elimizden bir şey düşüyor yere :KK48: Şaka gibi. Sinirim bozuldu. Konuşmaya gittik yine evde yoklar. Yakalasam kusura bakmayın diyip açıklama yapacağım ama yakalayamıyorum :KK14:

Ben bigün aksam 9 da camasır makinası çalıstırmak zorunda kaldım..Alttaki komsumu aradım eger sizin icin bi sorun olmayacaksa makineyi calistirabilirmiyim dedm..Kadın önce sasirdi bizde mi atıcaksınız dedi yok yok ben atıcam da eger rahatsızlık durumu olucaksa atmayacagim dedim olur mu kızım at tabiki dedi...
Eger ki ben sormadan atsaydim belkide cok sinir olacakti bana ki makinamizin sesi onun yatak odasina gider..balkonu yıkayacagm zaman bile haber veriyorum camlarini kapatmasi icin..
Cocuk onlar cekmek zorunda tarzi yorum yapan arkadas bence komsu hakkini iyice bi okusun..
Konu sahibine gelince elinizden gelse bu duruma çozün bulacaksinz eminimki..
En guzeli bi gün alttaki komsuyu caya davet edin hem aranizdaki muhabbet artsin hem durumu izah edin..
Yaninizda cocuk kostursa bagirsa zıplasa cekiliyor ama o yukardan gelen güm güm sesleri yok mu gercekten insanin sinirlerini ziplatiyo:)
Bnmde ust komsum her sabah 8bucuk9 da supurge yapiyor cogu zamn uykudan uyandm o sese sinirlendigim zamanlarda oldu ama cıkmadım hic bi zmn en fazla 10 dakika surer kalp kırmaya degmez..
Hatta suan teyze supurge yapmasa meraklaniyorum bise mi oldu diye:)

Tüm yorumları okumadım ancak kreşe yollasanız ve ya spora yüzmeye vs. Bu sayede hem enerjisini atar eve öyle gelir hem de bedensel ve fiziksel gelişimi açısından iyi gelir. Küçük kızınız da hem bu şekilde ister imrenir bilinçaltı oluşur belki spora vs karşı.
Ancak onun haricinde komşularınız anlayışlı olmak zorundalar. Apartman dairesinde yaşıyorlarsa çok nahoş saatlerde olmadıkça çocuklar tabiki koşacak dolaşacak.

sen çocuklarını değil de komşuyu mu düşünüyorsun ??? rahatsız olurlarsa taşınsın komşular.

Benim oturduğum yerde cocgumu dışarı çıkaramıyorum ben seni anlıyorum boşver salla gitsin belli bir saattten sonra çocuklarına engel olmalısın

Valla bu gürültü meselesi oldukca sinir bozucu.Simdi Almanyadayim.Türkiye de ki alttaki komsumuz yüzünden sinirlerim bozuldu.Elimizden catal düsse yukaridaydilar..Hatta Almanya `da olmama ragmen bile iki senedir cesitli sikintilara maruz oldum..Sansszmissiniz..cocuklari krese falan verirseniz orada tüm enerjilerini atarlar..en güzel cözüm bu..Yoksa insanin bir komsu yüzünden Hayati bile mahvolabiliyor yanii...Benim gibi...

Şimdi gürültü yapmamaya çalışıyoruz ya inadına elimizden bir şey düşüyor yere :KK48: Şaka gibi. Sinirim bozuldu. Konuşmaya gittik yine evde yoklar. Yakalasam kusura bakmayın diyip açıklama yapacağım ama yakalayamıyorum :KK14:
Hic de evde oturmuyorlar masallah hangi arada rahatsiz olmuslar acaba.
Benim kizim gectigimiz yil sakin bir cocuktu, gunduz evde yokuz aksam da sekize bile gelmeden uyuturdum.alt komsumun sesinden bizim ev sallanirdi adeta. Hic sikayet etmedim.
bir gun misafirim geldi ( ki o evimde bir senede uc misafir falan agirlamisimdir, gelen giden yoktu )
oglen uc gibi, alttakinin oglu geldi cok gurultu yapiyorsunuz diye.
guzelce anlattim ama caktirmadan da laflari soyledim. Gunduz vakti misafirim varken de idare etmek zorundalar artik. Sonra cit cikmadi bir daha.
insanlar anlayisli olmak zorunda bir yerde.

sen çocuklarını değil de komşuyu mu düşünüyorsun ??? rahatsız olurlarsa taşınsın komşular.
Çocuklarımı da düşünüyorum, komşuları da. Yüz yüze bakacağız sonuçta. Kimseyle kötü olmak istemem. Güzellikle çözmeye çalışacağım.

Benim kizim gectigimiz yil sakin bir cocuktu, gunduz evde yokuz aksam da sekize bile gelmeden uyuturdum.alt komsumun sesinden bizim ev sallanirdi adeta. Hic sikayet etmedim.
bir gun misafirim geldi ( ki o evimde bir senede uc misafir falan agirlamisimdir, gelen giden yoktu )
guzelce anlattim ama caktirmadan da laflari soyledim. Gunduz vakti misafirim varken de idare etmek zorundalar artik. Sonra cit cikmadi bir daha.

Gündüz olan misamiri mi sikayete gelmisler..Benim eski komsum gibi yani...Valla benim alt komsum sinir sistemimle oynadi..Gürültümüz fazla olmadigi halde..Onu Allaha havele ediyorum...

Bunlar daha benimkilere katlanamıyor, çocuklu bir misafirim geldiğini düşünemiyorum. Ki arkadaş çevremiz geniştir. Çoğu da çocuklu. Ne yaparız bilmem.

Sizinkilerde iyi yüzsüzmüş yani. Yavuz hırsız misali sizi bastırmaya çalışmışlar.

Gündüz olan misamiri mi sikayete gelmisler..Benim eski komsum gibi yani...Valla benim alt komsum sinir sistemimle oynadi..Gürültümüz fazla olmadigi halde..Onu Allaha havele ediyorum...
Evet evet , gunduz misafirini..ki aksam da ilsa ,cok fazla olmadigi surece komsu dedigin buraz anlayisli olmali. Misafir sonucta.
Simdiki evime yeni tasindim, henuz komsularimi tanimiyorum.
ama sizin gibi cok tedirgin geldim. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi.

Evet evet , gunduz misafirini..ki aksam da ilsa ,cok fazla olmadigi surece komsu dedigin buraz anlayisli olmali. Misafir sonucta.
Simdiki evime yeni tasindim, henuz komsularimi tanimiyorum.
ama sizin gibi cok tedirgin geldim. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi.

Valla ben o evime girmeden beni tedirgin etmislerdi zatenn.Ev satin aldigimiz icn cayamadik da.Hatta girmeden kiraya versek mi diye bile dusunduk..Ama olmadi tabiii:biz gectik o eve...Gecmez olaydik...

Çocuksuz ve gürültüsüz ev isteyen taşınmadan araştırsın bence
gerçi bunlar olmadan da yatak odasında gelen kavga seslerindende kızım uyuyamazdı yani hiç ses olmayacak diye birşey yok nerde insan orada ses olacak
madem öyle müstakil ev bulsunlar
herşeyi dört dörtlük bekleyen ve isteyen insanlardan nefret ediyorum biraz tahamül etsinler insanlıklarını kayıp etmesinler
ço=uk bu laftan çoğu anlamıyor

Back
X