Hadi astoria insta profiline 22.09.2018 (tektaş emojisi) koymana birkaç saat kaldı bugünleri de gorecektik
Kızlar kusura bakmayın, yazabileceğim bir durum olmadı. Şimdi kalkıyoruz, eve geçtiğimde yazacağım. Öpüyorum bütün ilgilenen herkesi, mesajlarınızı okuyamadım.
Teklif yok ama başka şeyler var.
Kızlar kusura bakmayın, yazabileceğim bir durum olmadı. Şimdi kalkıyoruz, eve geçtiğimde yazacağım. Öpüyorum bütün ilgilenen herkesi, mesajlarınızı okuyamadım.
Ne var ne var,şirketinde müdürlük mü teklif ettiKızlar kusura bakmayın, yazabileceğim bir durum olmadı. Şimdi kalkıyoruz, eve geçtiğimde yazacağım. Öpüyorum bütün ilgilenen herkesi, mesajlarınızı okuyamadım.
Uyuyciiiz bak,yaz bişey gözlerim kapanıyorKızlar kusura bakmayın, yazabileceğim bir durum olmadı. Şimdi kalkıyoruz, eve geçtiğimde yazacağım. Öpüyorum bütün ilgilenen herkesi, mesajlarınızı okuyamadım.
Ne var ne var,şirketinde müdürlük mü teklif etti
Uyuyciiiz bak,yaz bişey gözlerim kapanıyor
Gelirse camı tıklat,uykum hafiftirTeklif yok ama ısrar var
Çay var mı çayyarın pazar yahu az diren:))
:))) hafif degilse sayet o heyecanla tıklatayim derken camı cerceveyi indirebilenler olabilir yani.Bence göz araligina kürdan kondurup beklemede kalin :)Gelirse camı tıklat,uykum hafiftir
Çay var mı çay
Gezdik baya yoruldum galiba
Astoria benden evvel uykuya mağlup oldu netekim:))
Şiiiişt güneşin kızı,horluyosun kardeşYemin ederim yerimi aldım bekliyorum burada konu aşırı heyecanlı evlenme teklifimi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?