Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Belki evlilik değil de başka bir sürpriz yapacak. Evlilik icin erken olabilir ama niyeti ciddiyse 3 ay bile yeterli emin olabilirsiniz... Zaten tekliften sonra hemen nikah yapacaksınız diye bisey yok ki. sözdü nişandı dwrken rahat 1 yıl olur bence :) Hayırlısi diyelim :)

Bu aşamada teklifin uygun olmadığını ben biliyorsam sevgilin de bilir bence

Bu teklif ile olacak işi de bozabileceği açık

Bence birisi ile tanıştıracak yadsa sadece güzel bir yemek olacak

Ne bileyim evlilik teklifi için şık giyin denir mi ya ben öyle birşey teklif edecek olsam en paspal halinde iken teklif ederim ve her halin kabulü derim

Belki şık bir yere goturecektir bos bulunup sen de şık giyin demistir ve normalde kotu mu giyiniyorum deyip yanlış anlama ihtimaline karsi kem kum etmis olabilir. Ya da mutlu son(!) evlilik teklifi...

ayy kaçta gidiyorsun ne giydin naptınn bizi merakta bıraktın bak:)))

arkadaşım geçen ocak ayında biriyle tanıştı, mart ayında nişanlandı, haziranda evlendi şimdi küçük bebeği var 3 ay bazıları için 3 sene gibi olabiliyo galiba

arkadaşım geçen ocak ayında biriyle tanıştı, mart ayında nişanlandı, haziranda evlendi şimdi küçük bebeği var 3 ay bazıları için 3 sene gibi olabiliyo galiba
Haha tanışalı 9 ay olmamış bebek nasıl oldu :) Ay sorduktan sonra anladım 2017 ocakta tanışmışlar heralde. Silemedim de yazdıktan sonra

Ne yaptın ne ettin? Ne giydin hem... Kuaföre falan gitti hazırlandı herhalde. Gece alırız artık detayları.

Valla öyledir böyledir diyemiyorum .. kafasından ne geçiyor kim bilir :) ama ben olsam kabul ederdim , etmezdim beklerdim gibi bir şey de diyemiyorum çünkü herkesin yaşadığı , hissettiği farklıdır :)

Ben sonucu merak ediyorum , haber verirsin diye düşünüyorum :) afiyet olsun şimdiden

Evlilik teklifi edecegini sanmam bence annesiyle veya kiz kardesi vs varsa onlarla tanistiracaktir.

Hadi astoria insta profiline 22.09.2018 (tektaş emojisi) koymana birkaç saat kaldı bugünleri de gorecektik
çok iyiydi

Astoria kuşum şimdi gördüm meraklardayım. D damdan 'ın da dediği gibi ben de erkek olsam sevgilime en paspal halinde sürpriz teklif ederdim. "Şık giyin janti gözük teklif edeceğim teklifime layik gözükmen gerek " gibi mesaj vermek beni bozar Şık giyinmemi söyleyip teklif alırsam eğer , evde Bihter Ziyagil gibi gezeceğimi hayal edip o evlilikten kaçarım

Noldu acaba çok merak ettim, gerçi daha buluşmamışlardır bile ama oyyy Klasik müzik konseri, düğün, ne varsa saçmaladım ben de 
Altından ne çıkacak bakalım, sanki kızkardeşimmiş gibi meraktayım, hayırlısı olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…