Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Evlilik muhabbeti geçti mi hiç aranızda? 3 aylık ilişki için çok erken evlenme teklifi ya belki başka minnoş bir sürpriz yapacaktır hemen en kötüsünü düşünmeyin :)

Sevgilim beni çok pahalı tatil yerine götürüyor (
Sevgilimle çok lüks akşam yemeğine çıkıyoruz
Hem de evlenme teklifi mi
Gibi konular açarak beni düşündürüyorsunuz. Mutlu olmak imkansız galiba.
Anın tadını çıkaramadığınızı düşünüyorum bir de.
Güzel güzel gidin yemeğinize, evlilik teklifiyse de seviyorsanız kabul eder ama zamana yayarsınız. Zamanla anlaşamazsanız geri verirsiniz yüzüğü. En fazla bu olur.

neden stres yapıyorsun. ara bi bahaneyle konuyu evlenme mevzusuna getir. o arada da evlenmeyi henüz düşünmediğini falan söyle. arada ver mesajı yani. planı varsa da iptal eder.

sadece lüks bi yere gidecek olsanız bunu daha normal bi şekilde lafı dolandırmadan söylerdi diye düşünüyorum. işin içinde bişey olduğu kesin. son zamanlarda fazla görüşemediğinizi de söylemişsiniz sanki evlilik teklifi de değil gibi. o zaman sizi lüks bir yere götürmek istedi ama günlük kıyafetle gelmenizi istemedi. ama o zaman neden 'en şık giysini giy gel' desin ki. of gerçekten çok karışık gerçi anladığım kadarıyla sevgilinizde böyle bir potansiyel de var. galiba evlilik teklifi astoria

Ben de farklı farklı senaryolar üretiyorum şu an. Dilerim kendi kendime gelin güvey olmuşumdur da siz de bana gülersiniz ehehe.

Ya ben de ürküyorum daha çok erken bana romantik gelmiyor. Bir de yani ben uzun süreli bir ilişkiden yeni çıkıp hemen bu ilişkiye başladım, biraz spontane gelişti. Ama bu kadar her şeyin hızlı gelişmesini istemiyorum.

Direkt teklif
Eşim 1,5 ay zor sabretmişti teklif etmek için. Daha 3.haftamızda eveleyip gevelemişti. Bence hiç erken değil

Bizim durum için biraz erken ama ya.

Romantik bir ortamda yemek yiyeceksiniz bence,çok kafaya takma.
Evlilik teklif edecekse ben de ürkerdim,ne bu acele diye düşünür hatta her yeni kıza tam tanimadan evlilik mi teklif ediyor diye paranoya bile yapabilirdim sanirim:)

Tabi canım bir de bu açıdan bakmak lazım, evlenmek bu kadar kolay mı hemen? Babaanneme desem atlı mı kovalıyor der ehehe.

Bence aileden biriyle tanistirma faslı olacak gibi

Olabilir, benim aklıma gelmemişti ama birkaç kişi aklıma soktu. Böyle bir durum varsa biraz bozulurum ama haber vermesi gerekirdi bana, öyle değil mi?

Dilerim etmez.

Ha yok canım, yani öyle çok paspal giyinen birisi değilim ama erkek arkadaşım da seksi kıyafet düşkünü değil. Öyle olsa hareketlerinden, konuşma tarzından anlardım.

Ben kendimi yanlış aksettirmişim ya, böyle düşünmenize üzüldüm. Benim derdim lüks mekan, pahalılık falan olmadı; yani ben bekar bir insan olarak onun götürmesine gerek kalmadan gidebiliyorum zaten. Ben daha yeni bir ilişkide kendimi bir erkeğe "bu kadar bağlamak", sırtından geçiniyormuş gibi gözükmek istememiştim. Pahalılık ucuzluk ya da anın tadını çıkaramamak değildi mevzu. Ha tabi sonra ben kendimi anlattım, o kendini anlattı orta yolu bulduk.

Evlilik teklifi için de bana erken geliyor, 3 ayda evlilik kararı alabilecek kadar tanıdığımı düşünmüyorum. Bocalamasaydı ben de klasik bir yemek gibi düşünerek konu açmazdım, aklıma böyle bir şey olabilir mi diye geldi, gerildim. KKya sormak istedim çünkü burada benden daha tecrübeli, farklı bakış açılarıyla bakabilen kişiler var.

Astoriacım bana da evlilik teklifi edecekmiş gibi geldi tabii sen daha iyi tanırsın sevgilini ama şık giyin deyip sebebini sorunca bocalamasından ben bunu çıkardım. 3 ayda evlilik teklifi deyince korkman çok doğal ama sakin ol :) Arkadaşların da dediği gibi evlilik teklifini kabul ettiğinde direkt evlenmiyorsun :)) Evlilik teklifini kabul et ama erken olduğunu da söyle, belki sadece niyetinin evlilik olduğunu göstermek istiyordur :) Daha aile tanışması var, nişan var, hazırlık var, var oğlu var yani kasma bu kadar rahat 2 seneyi bulur evlenmeniz bu koşullarda..

Bu kadar erken evlenme teklifi etmez herhalde ya
Ederse de yaşım ufak daha dersin
Ama bu arada biri(herhangi biri) bana insan içinde evlenme teklifi etse ayıp olmasın diye kabul ederdim herhalde

Enerjin cekilmis gördüm seni..
Dürtülmeye ihtiyacin varr.
"Ssssttt aksamm önemli bir aksam olacak Astoriaa halaa oturuyorsun ama aaa hadi kalk. " :)
Cok kasmaya gerek yok.Dolabini acip önüne oturursan oturdukca oturasin gelecek.
Soyle birrr dolapta ne var ne yok goz onunden gecir kombini yap giyin kusan sonra kuaforde kiyafete gore fön veya at kuyrugu.
Saat yaklastikca enerjin,heyecanin tavan yapacak her türlü tadini cikar hadii :)

Aaaa az kalmış hadi kalk bı duş al çık su depresyondan

Ne giyeceğimi de bilmiyorum ki amaaaan. Kombin yapmaya bile mecalim yok ehehe. Ama kendimi toparlamam lazım çocuğun karşısına moron gibi çıkmayayım, bir duş alayım doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…