- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
Merhaba kızlar, umarım gününüz güzel geçmiştir. :)
"Derdini seveyim" butonuna tıklamak serbest ama ben aşırı gerildim ya. Erkek arkadaşımla 3 aylık bir ilişkimiz var. Bugün muhabbetimiz sırasında yarın beni yemeğe çıkarmak istediğini söyledi, sevindim, "Teşekkür ederim bana da değişiklik olur." dedim, uzun zamandır başbaşa bir yere gidemedik zaten ikimizin de işlerinden dolayı. Kapatırken "En şık kıyafetini giy gel tamam mı?" deyiverdi. "Neden?" dedim, "Eeeöö şık bir yere götüreceğim de ondan" falan dedi ama bocaladı konuşurken. Yav bu bana evlilik falan mı teklif edecek ne yapacak, kızlar çok erken. Kendi kendime gelin güvey oluyorumdur inşallah ama son dakika şu bocalamasından aşırı gerildim. Hazır hissetmiyorum, karnıma ağrılar girdi. Zaten herkesin gözünün önünde yapılan tekliflerden hoşlanmam, yapım gereği çekingen bir insanım kıpkırmızı olurum, hele bu kadar yeni bir ilişkide alacağım teklif iyice gerer beni. Sor deseniz de sorup ne diyeceğim ki "Ehehehe X bana evlilik teklifi mi edeceksin?" falan o da sanki evlilik teklif etmesini bekliyormuş gibi olur, hele etmeyecekse iyice komik duruma düşebilirim. Saçma bulabilirsiniz gerginliğimi ama lütfen beni sakinleştirin, çok ihtiyacım var. Güzel yorumlarıyla gelecek olanlara şimdiden bin teşekkür, seviyorum sizi.
Onur duyma bence de olmadı zuhaha Bülent Ersoy gibi konuşacağım anksiyeteden öff.
Tek başınıza olsaydınız keşke. Milletin içinde biçim biçim rollere girmek gerek şimdiben olsam şimdiden farklı senaryolar için farklı planlar yapardım tebrikler eğer sandığımız şey olursa
Ben evlilik teklifi diye düşünmedim aslında
3 ayda teklif aşamasına gelinmesinden de ürkerim biraz :)
Teklifse de bence kabul edersin seviyorsan
Ama en az x zaman ailelerin işin içine girmesini istemiyordum ben falan dersin sonrasında
Yani ilişkiniz ciddi olarak devam etsin ama söz nişan olayına girmeyin
Direkt teklif
Eşim 1,5 ay zor sabretmişti teklif etmek için. Daha 3.haftamızda eveleyip gevelemişti. Bence hiç erken değil
Romantik bir ortamda yemek yiyeceksiniz bence,çok kafaya takma.
Evlilik teklif edecekse ben de ürkerdim,ne bu acele diye düşünür hatta her yeni kıza tam tanimadan evlilik mi teklif ediyor diye paranoya bile yapabilirdim sanirim:)
Astoriacim :)
Evlilik teklifi edecek olsa en sk elbiseni giy demezdi bence teklifi hissedecegini düsünerek.Neticede senin anlamani istemez sürpriz yapmak ister bence yani ben olsaydim hic beklemedigi bir anda yapar sasirtirdim.O saskinlik ani cok seker cünkü :) Insan hayatinda kac defa evlenme teklifi edebilir veya alabilir ki? :)
Aile bireyleri ile tanistirma ihtimali olabilir mi? Acaba :)
Gönlünden gecen ne ise o olsun canim..❤
Bence aileden biriyle tanistirma faslı olacak gibi
Eşim bana 2. Ayımızda evlilik teklif etmişti bende kabul ettimama hiç öyle şık bir yerde değildi ve iyi ki değildi hem anlaşılırdı hem de bende utanabilirdim insanların içinde biz bize güzel olmuştu
Şimdi bu bey inşallah evlilik teklif etmez size şık giyin demesini sevmedim
Bu arada bu benim de aklıma takıldı… Eğer altından evlilik, aile ile tanıştırma gibi önemli bir konu çıkmaz ise, "şık giyin" demesi inşallah sizin tarzınızı beğenmiyor ya da daha farklı görmek istiyor olmasından kaynaklanmıyordur? Benim bir arkadaşım da benzer bir olay yaşamıştı, altından çocuğun aslında onu daha dekolte ve gösterişli kıyafetlerle görmek istediği çıkmıştı. Ama aynı motivasyon mudur bunları demesi, orası akşam belli olacak
Sevgilim beni çok pahalı tatil yerine götürüyor(
Sevgilimle çok lüks akşam yemeğine çıkıyoruz
Hem de evlenme teklifi mi
Gibi konular açarak beni düşündürüyorsunuz. Mutlu olmak imkansız galiba.
Anın tadını çıkaramadığınızı düşünüyorum bir de.
Güzel güzel gidin yemeğinize, evlilik teklifiyse de seviyorsanız kabul eder ama zamana yayarsınız. Zamanla anlaşamazsanız geri verirsiniz yüzüğü. En fazla bu olur.
eeee buluşma saat kaçta? ne giyeceksin
20.30'da. Daha hiçbir şey belirlemedim saç baş dağınık oturuyorum öyle.
Aaaa az kalmış hadi kalk bı duş al çık su depresyondan
Enerjin cekilmis gördüm seni..
Dürtülmeye ihtiyacin varr.
"Ssssttt aksamm önemli bir aksam olacak Astoriaa halaa oturuyorsun ama aaa hadi kalk. " :)
Cok kasmaya gerek yok.Dolabini acip önüne oturursan oturdukca oturasin gelecek.
Soyle birrr dolapta ne var ne yok goz onunden gecir kombini yap giyin kusan sonra kuaforde kiyafete gore fön veya at kuyrugu.
Saat yaklastikca enerjin,heyecanin tavan yapacak her türlü tadini cikar hadii :)
Ne giyeceğimi de bilmiyorum ki amaaaan. Kombin yapmaya bile mecalim yok ehehe. Ama kendimi toparlamam lazım çocuğun karşısına moron gibi çıkmayayım, bir duş alayım doğru.
siyah bir elbiseniz varsa hayat kurtarıcıdır
HahahhahahahHadi astoria insta profiline 22.09.2018 (tektaş emojisi) koymana birkaç saat kaldı bugünleri de gorecektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?