Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Benim ki de bir toplulukta 40 50 kişiye çay servisi yapmıştı,anam elinden bişeyler geliyor kaçırmayayım dedim,senin incelediğin biliyordum,yapmazmıydım diyor şimdi,yumurta kırıyor hakkını yemiyim:))
Eniştede uyanık mis :)) sizinki itiraf ediyormus yine bizimkinde oda yok sorsam cevap yok o derece :)))) espriyi geçtim:)

Valla ayıp oldu ya ne yapsam da gönlünü alsam bilemedim adam o kadar acı çekmiş ben nadan nadan aaa hmm hadi yaa falan. Şaşırdım ama ne yapayım.

Eniştede uyanık mis :)) sizinki itiraf ediyormus yine bizimkinde oda yok sorsam cevap yok o derece :)))) espriyi geçtim:)
Ayy bir de kurban bayramında bayramlaşmaya gelmişti,nişanlıyız.Geçti babamla etlerin başına,gözüne girecek ya
Etler bitt i ama o da bitti

Ayy bir de kurban bayramında bayramlaşmaya gelmişti,nişanlıyız.Geçti babamla etlerin başına,gözüne girecek ya
Etler bitt i ama o da bitti
Ahh bacım sen vaktiyle iyi kullansaydin keşke adamı , hadi ben sohbet muhabbet depolayamazdimda , sen her yokuşa sureydin keşke, yoksa surdunde intikammi alıyor :)) bitmez bunların tilkilikleri :))
Benimki iş yapar yemek yapar arada darlandigimda ama soru Sor kolay cevap alamazsın , sevemmi dövemmi ne hissedeyim anacim :))

Oooy sen laf ara,konuşkandır,bazen derim bir dur kafamı toplayayım:))
Ben mutfağıma kimseyi sokmam,o da yapamayacağımı benden beklemez,darlamaz,daha ne isteyeyim,iyidir iyi.
Biraz da atik olsaydı,ben aslen karadenizliyim,dar canlı ve pratiğim,onda biraz cebelleşiriz:))

Çok tatloşsun sen ya
Mutluluklar dilerim

Darlanmak derken hastaysam filan yapar yani , atik olamamak bizdede var halbuki esprili atik diye tavladi beni :)) ben ne yedirdiysem artık adama durdu kaldı zarar:)) bende tezcanliyim biraz ,o yüzden catisiriz çok , aslında nasılsa koşan Varya o yüzden duruyor bu canları sagolasicalar :))

Astoria sen korkma,sen psikologsun,başetmeyi bilirsin:)

Aile ile tanıştırması bana göre evlilik teklifinden daha özel
Hele ki dövme olayı harika

İnşallah sonunuz iyi olur
İçimiz çürüdü dert okumaktan
Ama yine de vazgeçemiyorum BDV"dan
Arada böyle konular mutlu ediyor

Mutluluklar Dilerim @Astoria

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…