Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Ben tahmin etmiştim ailesi ile tanıştıracağını :) Senin konularını yakından takip ediyorum Astoria, benzer ilişkilerimiz var senle, sen de geçmişte aldatılmıştın, sonraki değerini bilmemişti ama maşallah hiç yıkılmadın o yüzden idolümsün

Bu erkek arkadaşınla tanıştığını yazdığın ilk konundan beri içimde çok olumlu bir his var, gerçekten kibar, senin değerini bilecek bir çocuk bence, bu sefer çok mutlu olacaksın inşallah, içime öyle doğuyor

Astoria yesilcamla romantik komedi dizisi arasi konularin var kimseyle tanistirmadi falan asiri klise .. bir katki kredisi odeyemem o kadar param yok diyorsun .. bir diyorsun 5bintl lik tatile gidecem ...konularin ayri aksiyonlu..hint dizisi mübarek ...eski sevgilin yeni sevgilini bulup kavga ediyor ,yetmiyor arkadasinla cikiyor ... ne hikmetse eski sevgilin siz yemekten donerken sizi goruyor falan filan.. sence de biraz fazla kurgu kokusu yokmu ? Dovme yaptirmista ..bayık romantik komedi dizisine döndu iyice..neyse digerleri seni dinliyor hicbiri de birbirinden tezat olaylarina hepmi ssnin basina geliyor demiyor bu benim gorusum saldirmayin hemen

E saldırıyorsun ama. İnanmıyorsan yorum yapma zorunluluğun yok güzelim, yaptığın ayıptır.

Oyy idollük bir durumum yok valla. İnşallah sonu güzel olur çok teşekkür ederim, sevgiler. :)

Yok canım ilerisi için :)) Ciddi düşünüyorsan tabii ilişkinizi bilemem çocuk ile. 3. ayda ailesi ile tanıştırdıysa bu çocuk daha da ciddi adımlara yönelecektir ama :)

Hayırlısı bakalım biraz daha vakit geçmesi tercihim olur tabi ki. Teşekkür ederim, sevgiler. :)

Şurada azıcık mantıktan uzaklaşmaya hasretiz idare ediverseniz

Konuyla alakasiz ama suraya takildim.
Evlenme teklifi edip hemen evlenmeyince kadin kukla mi oluyor
Mesela ben o durumdayim.
Ama isler dolayisiyla oturup konusamadik.
Neyse baska seyler de var da konu benim degil.
Ne biliyim sacma geldi yada ben durumun icinde oldugum icin takılıyorum.

Şurada azıcık mantıktan uzaklaşmaya hasretiz idare ediverseniz

Ya ben burada kurgu hikaye uydursam Kadınlar Kulübü bana para mı veriyor? Kimseyi eğlendirme niyetim yok dün geceden beri uyumadım, yaşadıklarım da gerçek maalesef ki. Arkadaş konularımı baya takip ediyor takdir ettim ama kurgu bulduğum insanların ne konularını takip ediyorum ne de gidip yorum yazıyorum. Bu şekilde kimsenin yaşadıklarımı sabote etmeye hakkı yok. Burada elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyor, gerekirse özelden de destek veriyorum. Burada kurgu hikaye oluşturmaktan ne çıkarım olabilir allaseniz? İnanmayan kişiler yorum yapmak zorunda değiller, göz ardı ederek konularımı okumayabilirler. Benim sinirimi bozmaya hakları yok. Burada zaten sevdiğim belli başlı üyelerin hatrına bazı detayları paylaşıyordum. Artık konu açmama kararı aldım, bir durum olursa o üyelere danışıp fikir alırım. Konumu da kapattıracağım, pembe diziymiş de Yeşilçammış da. Ne kadar ayıp ya.

Yok orayı kısa geçtim , yani evlenme vaadiyle karşısındakini kullananları kasteddim. Tabiki güvenli uzunvadeli iliskilere saygım sonsuz . Bende uzun bı ilişkiden sonra evlendim:) alınmayın lütfen...

Yok orayı kısa geçtim , yani evlenme vaadiyle karşısındakini kullananları kasteddim. Tabiki güvenli uzunvadeli iliskilere saygım sonsuz . Bende uzun bı ilişkiden sonra evlendim:) alınmayın lütfen...

Anladim.
Bugünler de bu konulari dusundugum icin algida seçicilik oldu sanırım.
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…