• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Sizi bir düğüne götürüp, orada herkesin içinde evlilik teklif etmesin? En şık giysini giy dediğine göre ya çok pahalı bir yere götürecek ya da bi düğüne valla aklıma bu geldi:KK53:

Ayol ne düğünüüüü, ehehe. Vallahi travma yaşarım orada, ilişkimizi ciddi ciddi gözden geçiririm.

3. ayda evlilik teklifi eden 6. ayda nikah günü alır diye korkuyorum :

evlilik teklifinden sonra zamanına birlikte karar verilir kabul edersen.
evet 3 ay tanıdığın bir adamla evlenilmez ama teklif kabul edilebilir.
kabul edersin 1 sene daha birbirimizi tanıyalım dersin. isteme nişan vs 1-1,5 senede öyle geçer al sana 2 sene e daha ne olsun:)

Bence kolay olur.
Ben neden şık gel dediğini çözemedim.
3 anlam çıkarırım;
Sanki normalde paspas giyiniyormuşsun da "şık gel" demiş.
Ya da
Davet vs olur.
Ya da evlenme teklifi olur.

Öyle çok paspal giyinmiyorum da her gün de kalem etek + stiletto takılmıyorum, genelde iş çıkışlarında öyle görüyor beni. Boş günlerimde kot+ tişört, elbise falan giyiyorum. 3 aylık ilişkimizde eşofmanla bir kez karşısına çıktım ehehe. Bilemedim belki kot tişört gelirim diye mi çekindi ki?

İnstagramdan olağan evlenen arkadaş fotosu/davetiyesi atın. Muhabbet açın. Bunlar tanışalı şu kadar oldu daha. Çok erken değil mi diye anlatın.
İyi giden bir ilişkiyse ve niyetiniz henüz yoksa hayır demekten iyidir ima etmek.

Ertelemeyin yemeği; belki de evlilik teklifi etmeyecek. Öyle hoşluk olsun diye şık bir yer seçmiştir. :)
Eğer ederse bile; daha çok erken deyin güzel ve nazlı bir dille. Bu kadar rahatsız olmayın yaavvv. :)

Telaş yapma. 1-2 sene zamanim var demişsin zaten evet denildigi gibi evlenilmiyor genelde minimum 6ay- 1 sene o surec uzuyor. Bende oyle olmadi gerci ama kişilere bagli. Eger evlenecek kadar seviyorsan ve eminsen evet de. Hemen aileleri sokup paldir kuldur evlilige gitmek zorunda degilsiniz. Hayirli olsun insallahm

daha yeni evlilik teklifi alan biri olarak yazıyorum. adam teklifi ettikten sonra aynı gün içinde 5 kez sürpriz oldu mu bekliyor muydun anlamaman için şöyle yaptım böyle yaptım dedi. yani bence şık bir yere götürecek tuhaf kaçmayın diye söyledi. ben evlililik teklifi beklediğimde şık şıkıdım giyinmiştim, adam teklif ettiğinde gecelikliydim :D
Ay inşallah ya, acaba "Bu kız şimdi kot tişört gelir uyarımı yapayım" falan mı dedi ki? Off..

Öyle çok paspal giyinmiyorum da her gün de kalem etek + stiletto takılmıyorum, genelde iş çıkışlarında öyle görüyor beni. Boş günlerimde kot+ tişört, elbise falan giyiyorum. 3 aylık ilişkimizde eşofmanla bir kez karşısına çıktım ehehe. Bilemedim belki kot tişört gelirim diye mi çekindi ki?
Açıkcası bilemiyorum. Şık bir restourantta da kot tişörtle yemek yenebilir aslında,yani bende yedim. Ya çok şık olma sebebi acaba nişan davet vs mi var sürpriz olarak seni götürüyor olabilir. Belki de seni ailesinden bir bireyle tanıştıracak birlikte yemek yiyeceksiniz bak bu da olabilir.

Ya kızlar çok erken, valla karnıma ağrılar girdi. Bir bahane bulup yemeği ertelesem mi diye düşünüyorum şu an. :/
Kime gore erken neye gore erken belki adam aradigi insani buldugunu dusunuyor. Illaki yillarca flort etmek gerekmiyor bence bir insani tanimak icin. Zaten ne kadar flort ederseniz edin bir insan gercek yuzunu gostermek istemezse gostermez. Bu isler planla olmuyor malesef.

evlilik teklifinden sonra zamanına birlikte karar verilir kabul edersen.
evet 3 ay tanıdığın bir adamla evlenilmez ama teklif kabul edilebilir.
kabul edersin 1 sene daha birbirimizi tanıyalım dersin. isteme nişan vs 1-1,5 senede öyle geçer al sana 2 sene e daha ne olsun:)

Di mi, yani böyle söylemem ayıp olmaz herhalde. Şartlarımı öne sürebilirim, sonuç olarak evlilik de bir tür sözleşme di mi? :) Teklifini kabul ederken çok sevindirik görünmeyeyim di mi? Yalnız teklif falan olmazsa hafif bozulurum da haa, hay gerizekalı Astoria falan derim kendime hahaha.

evlilik teklifi olsa bu kadar belli eder miydi ki, çok mu kötü sürprizlerde bu adam:KK69:

Önceki konularınızda lüks yerleri çok sevdiğini, masrafı bölüşmek ya da kendi masrafınızı karşılamak istediğinizi ama bu şekilde fazla geldiğini vs. söylediğiniz için siz "evlilik mi teklif edecek acaba" diyene kadar bana bu sebepten öyle yapmış olabilir gibi gelmişti, hoşunuza gitmez belki vs. diye. Ama teklif de olabilir tabi :)

3 aylık ilişkide uzun zamandır baş başa bir yere gidemedik demek :KK70: Yaşlar kaç bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede evlilik teklif etmeyecek kadar aklı selimdir herhalde.

Ayol ne düğünüüüü, ehehe. Vallahi travma yaşarım orada, ilişkimizi ciddi ciddi gözden geçiririm.

Hobileriniz neler yani belki de ona göre bir yere götürecek, ne biliyim mesela klasik müzik konseri olabilir v.s. v.s. Yani bana pek evlilik teklifi givi gelmedi de.

İnstagramdan olağan evlenen arkadaş fotosu/davetiyesi atın. Muhabbet açın. Bunlar tanışalı şu kadar oldu daha. Çok erken değil mi diye anlatın.
İyi giden bir ilişkiyse ve niyetiniz henüz yoksa hayır demekten iyidir ima etmek.

Hayatım şunlar tanışalı 3 ay oldu, evlendiler çok erken yaa bence falan. Ehehe olabilir ama benimki whatsapptan yazışmayı pek sevmiyor.

daha yeni evlilik teklifi alan biri olarak yazıyorum. adam teklifi ettikten sonra aynı gün içinde 5 kez sürpriz oldu mu bekliyor muydun anlamaman için şöyle yaptım böyle yaptım dedi. yani bence şık bir yere götürecek tuhaf kaçmayın diye söyledi. ben evlililik teklifi beklediğimde şık şıkıdım giyinmiştim, adam teklif ettiğinde gecelikliydim :KK70:

Hahaha çok sevimli :)

Açıkcası bilemiyorum. Şık bir restourantta da kot tişörtle yemek yenebilir aslında,yani bende yedim. Ya çok şık olma sebebi acaba nişan davet vs mi var sürpriz olarak seni götürüyor olabilir. Belki de seni ailesinden bir bireyle tanıştıracak birlikte yemek yiyeceksiniz bak bu da olabilir.

Ya ailesiyle tanıştıracaksa aşırı bozulurum, bunun sürprizi olmaz ki. Hazırlıklı olmam lazım, emrivaki yapmak olur bana bu. Zaten abisi ve eşiyle zorunluluktan tanıştım, eşinden yakamı kurtaramadım inan.

Kime gore erken neye gore erken belki adam aradigi insani buldugunu dusunuyor. Illaki yillarca flort etmek gerekmiyor bence bir insani tanimak icin. Zaten ne kadar flort ederseniz edin bir insan gercek yuzunu gostermek istemezse gostermez. Bu isler planla olmuyor malesef.

Doğru söylüyorsunuz, eski ilişkim 5 seneye yakın sürdü gram tanıyamadığımı gördüm.

Hiç düşünmedim ki. En şık kıyafetini giy gel ne yaa bir de, abiye mi giyeyim ne yapayım ehehe.

Diyebilirim di mi öyle bir şey? Hazır değilim falan desem ayıp olur mu? Yani istediğimi ama "şu an" istemediğimi söylesem?

Ayyy astoria evlilik teklifinin ardindan sakin cumleye "hazir degilim" filan seyleri ile baslama cok kotu hissettirir ya. Ortamin havasi degisir direk.
Bu kisiyle evlenmek istiyorsan gercekten kabul et ama zamanini ve senin icin uygun olanini soyle. :))))

Back
X