Korktum şimdi

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
polisler iş yerime gitmiş beni sormuş millet yanlış anlayacak şimdi şuan ki durumlar malum geçen hafta aradıklarında geleceğim demiştim bir ifade verecektim şahit yazdırıldım ama gitmedim tek gidemem polis fobim var ne yapacağım böyle bir durumda acaba ceza alırmıyım telide açmadım

Polis korkusu nedir arkadasim ? Kactikca suclu durumuna dusuyorsun. Polis senin benim gibi insan. Telefon ac kendin git. Al yanina babani kocani guvendigin birini git. Tek gitsen ne olur polisten korkulur mu ya polisten suclu korkar.

Hoppala polis fobisi de mi varmış?genel kültürüme yeni bir bilgi daha eklendi sayende

Benimde bi dosyam var izmirde ama ben suan istanbuldayim beni aricaklardi ifade icin kac ay oldu dosya yok ben israrla izmiri arıyorum dosya gelmedimi geldi de haber vermedilermi ben ifade vermek istiyorum kesinlikle diyorum korkcak bisi yok

Benimde bi dosyam var izmirde ama ben suan istanbuldayim beni aricaklardi ifade icin kac ay oldu dosya yok ben israrla izmiri arıyorum dosya gelmedimi geldi de haber vermedilermi ben ifade vermek istiyorum kesinlikle diyorum korkcak bisi yok
Ya Ada'm cepten aradı üç kez açmadım sonra iş yerime gitmiş bana ters cevap verirmi arasam

Polis fobisi nedir?
Kendiniz gitmez iseniz polis eşliğinde gidersiniz. Polis eşliğinde gitmektense kendiniz gidin ifadenizi verin

Back
X