- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi kucukkurbaga04
-
Hemen izliycem, şimdiden tırstım...
Şimdi bitirdim senin filmi , güzeldi bayaa. Halkayı izle kesinlikleeee, kesinlikleeee (eğer korku filmi seviyorsan)Halkayı izlmedim onun kadar etkileyici
mi bilmiyorum ama ben tırsmıştım izlerken
yarın bunu izliyeyim bariii :) güzele benziyor
yarın bunu izliyeyim bariii :) güzele benziyor
İzlemiştim ben bunu, ara vericem biraz; çok izlemeye başladım bu ara, en azından 2- 3 günde bir izleyeyim. Geçenlerde eşimle tartıştık onunda ayrı yatacağı tuttu, haklı olmama rağmen tırstığımdan yanına gidip yatağa çağırdım... tabi o farlı anladı ama asla tek yatamazdım o günn :)
Bu ruhlusundan.
İçlerinden tavsitem, the conjuring. Puanı epey de yüksek, gercek hikaye.
Çok korkuyorum ama izlemek istiyorum. Şöyle "halka" kadar etkileyici korku filmleri tavsiyesi bekliyorum... Eski yeni demeyin; izlerim ne zaman olsa izlerim. Siz yazın ben izlerim. İzlerim yani gerçekten....
İzlerim
ayyy tamammmmm şimdi açayım bariiii onuuuİşkence odasını izle muhteşem bir gerilim. Halka falan halt etmiş
İzlemiştim ben bunu, ara vericem biraz; çok izlemeye başladım bu ara, en azından 2- 3 günde bir izleyeyim. Geçenlerde eşimle tartıştık onunda ayrı yatacağı tuttu, haklı olmama rağmen tırstığımdan yanına gidip yatağa çağırdım... tabi o farlı anladı ama asla tek yatamazdım o günn :)
Korkuyorsan bilim kurguya gec o zaman...Aynı tadı veriyor o da...
Na al...
Ya da baska türler...Bu Cannes ödüllü 2012 senesi en iyi erkek oyuncu...Film de cok degisik, cok hosuma gitmisti konusu. Kücük bir cocugun iftirasıyla hayatı kararan bir ögretmeni anlatıyor.
Aynı adam, ben takmıstım bir ara bu adama, cok kaliteli filmler oluyor rol aldıkları : ) Hikayesi gercek hayattan. Gercekten böyle bir olay olmus tarihte.
2-3 günde bir izleyeceklerinin arasına bunları da kat...
Bir de demissin ki esim yanlıs anladı, yani yanyana uyumanızdan daha normal ne var ki...Hatta onun ayrı uyuması anormal. Ben yerinde olsam yastıgı, yorganı kapar, yanında yer yoksa bile yere serer dibinde yatarım tartıssak bile. Öyle seyleri alıskanlık haline getirmek dogru degil bence kavgada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?