korku filmiiiiiii

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
bana bi korku filmi onerin kizlar ama gercekten urkutsun etkisinde kaliyim.henuz hic bi filmde korkamadim korkmak istiyorum. ama boyle kesik kol bacakli kanli ic organli bi film istemiyorum mide bulandirmasin daha saglam bi senaryosu olsun etkilesin:)

paranormal activity serisini tavsiye derim

Ben korku filmi sevmem ama izleyenlerin tavsye ettiğifilmler arasında bu filmler istersen bir göz at.
Session 9
Inside / İçerde
Dawn of the Dead
Rec / Ölüm Çığlığı
The Devil’s Backbone
8 Days Later / 28 Gün Sonra
The Descent / Cehenneme bir Adım
Hannibal
Birde hayvan mezarlığı diye eski bir film vardı.

$poster.webp

[video]http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTYzOTc2NDIwMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAxMTM2Mg@@._ V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg[/video]

Eskiden korku filmi delisiydim ama psikolojik olarak cok geriyor yinede aklımda olanlar;Seytan carpması,paranormal activiy,yüksek tansiyon,Frailty...
ve kesinlikle mükemmel,ders cıkaracagınız bi film.Zamanınız varsa mutlaka izleyin. ''3 İDİOTS''

eve yukarda ki film çok korkunçç
teksas katliamının serisini izle gerçek olması etkileyici:18:

Aaa bunu ben izlemiştim süper filmdi.Korku filmi sevmem ama kuzanim çok sever korku filmini ve bize ne zaman gelse ben romantik komedi izleyelim derim o korku filmi sonuç korku filmi izleriz:1:

:))) he bak aklıma bi film daha geldi sen izledim deyince :p beyin avcıları da baya iyi :)

Vahşet istemiyorum demişsin ama vahşet olarak İçerde ve Hostel en etkileyicileri..
Hele hele İçerde ( Inside ) . Hamile bir kadına, başka birkadının yaptığı işkenceyi konu alıyor. Sinemada izlemiştim. Hala aklıma geldikçe ürperirim seneler oldu sahneler gözümün önünde :18:

Eskiden korku filmi delisiydim ama psikolojik olarak cok geriyor yinede aklımda olanlar;Seytan carpması,paranormal activiy,yüksek tansiyon,Frailty...
ve kesinlikle mükemmel,ders cıkaracagınız bi film.Zamanınız varsa mutlaka izleyin. ''3 İDİOTS''

''3 İDİOTS'' bu korku filmimi ben merak ettim bunu şimdi bir de çok mu uzun da zamanınız varsa dedin

''3 İDİOTS'' bu korku filmimi ben merak ettim bunu şimdi bir de çok mu uzun da zamanınız varsa dedin

hayır korkunc degil ama izledikten sonra eminimki didik didik baska Hintli yapımı film arayacaksınız.Evet ama söyle uzun malum hintliler 10 dakikada bir sarkı söylüyorlar filmde.sevmem öyle seyleri dersen ileri alırsın o bölümleri.Pisman olmayacaksın izle derim :)

hayır korkunc degil ama izledikten sonra eminimki didik didik baska Hintli yapımı film arayacaksınız.Evet ama söyle uzun malum hintliler 10 dakikada bir sarkı söylüyorlar filmde.sevmem öyle seyleri dersen ileri alırsın o bölümleri.Pisman olmayacaksın izle derim :)

yok artık hintlilier korku filminde bile mi şarkı söyleyip dans ediyorlar ya:9:

Bende tam bir korku filmi hastasıy-dım.hala izlemek isterim ancak sonunda anksiyete bozukluğu,panik atak yaşıyorum,ve izleyemiyorum :)

bu konudada çok seçiciyimdir,öyle zombiymiş,vampirmis,bilmem neymiş.hiç sevmem öyle şeyleri.korku filmi dediğin gerçek olabilecek şeyler olmalı.ve benim en çok sevdiğim ve etkilendiğim filmleri söyliyim;

Şeytan çarpması,
Musallat (türk yapımı olan en iyi korku filmi bence) hala burak özçiviti ekranlarda görünce hafiften içim ürperir :)
Şeytan çarpmasından sonra en çok etkilendiğim bir diğer film ÜÇ HARFLİLER MARID,yazarken bile tırsıyorum :)
Aşırı bir korku yaşatmasada yine akılda kalan bir film,ROSERED Konağı.çok uzun bir film,4 saat sürüyor sanırım.
Birde bu listeye Cinnet'i de eklemek isterim :)

Back
X