korku filmiiiiiii

Karanlık Saat filmini izleyen var mı?
Sinemaya gittik bu salonda 3D yok dediler vazgeçtik merak ediyorum...

Karanlık Saat filmini izleyen var mı?
Sinemaya gittik bu salonda 3D yok dediler vazgeçtik merak ediyorum...

Akıcı bir film değil 3D özelliği olan bir yerde bazı görüntüler enteresan gelebilir ama sinemada izleyeceksen daha gerilim dolu bir filmi tercih edebilirsin. Para vermeye değecek bir film değil.

Merhaba Kızlar, bende korku filmi hastasıyım bazen kendimi mazoşist gibi hissediyorum . Korkup korkup uyumaya çalışmak tuhaf geliyor:)) Geçenlerde İNSİDE (içeride) diye bir film izledim . İnanılmaz başarılı bir yapım gerilim severlere şiddetle tavsiye ederim:İzleyen var mI??

Merhaba Kızlar, bende korku filmi hastasıyım bazen kendimi mazoşist gibi hissediyorum . Korkup korkup uyumaya çalışmak tuhaf geliyor:)) Geçenlerde İNSİDE (içeride) diye bir film izledim . İnanılmaz başarılı bir yapım gerilim severlere şiddetle tavsiye ederim:İzleyen var mI??

Eski ama güzel bir gerilim. Korku severim bende çok izlemediğim yoktur diyebilirim. Geçen gece eşime kızdım dedim alt katta yatayım karadedelerden sonra bende saçma bir korkma başladı tıpış tıpış çıktım odama :)))

Akıcı bir film değil 3D özelliği olan bir yerde bazı görüntüler enteresan gelebilir ama sinemada izleyeceksen daha gerilim dolu bir filmi tercih edebilirsin. Para vermeye değecek bir film değil.

Teşekkür ederim...

Dün de "Karanlıklar Ülkesi:Uyanış"ı izledik 3D güya ama film ne o kadar gerdi,ne de beklediğim gibiydi...Şöyle doğru düzgün korkutan,geren filmler yok sanki artık yaa...Tavsiye etmiyorum..

HAmile bir kadınla ilgili olan fransız filmi değil miydi o? 3-4 yıl önce sinemada izlemiştim benim sevdiğim tarzda bir filmdi izleme anında, çeşitli sahnelerde insanı anlık olarak irkiltiyor ama film bitip ışıklar yandığında insanda iz bırakmıyor, korkutmaya devam etmiyor. Severim öyle filmleri..

Teşekkür ederim...

Dün de "Karanlıklar Ülkesi:Uyanış"ı izledik 3D güya ama film ne o kadar gerdi,ne de beklediğim gibiydi...Şöyle doğru düzgün korkutan,geren filmler yok sanki artık yaa...Tavsiye etmiyorum..

Karanlıklar ülkesi benim vazgeçilmezlerimdendir ama 1. sinin yerini hiçbiri tutamadı sinemada değil ama evde izlenilebilir. The women in black izledim gecen biraz red rose konağı vari izlenilebilir.

julianın gözleri muhakkak izleyin kızlar:) ispanyol filmi..gerile gerile bi hal oldum sabah kalktığımda her yerim ağrıyodu okadar:D

kesinlikle RUHLAR BÖLGESİ ni izlemelisiniz hayatımda izlediğim en etkili korku filmiydi arkadaşımla izledim attığımız çığlıklar halaa odada yankılanıyor:9: sabaha kadar ışık açık uyuduk.çok başarılı bir film musallat falan hikayeymiş dedim yani:34:

Son düzenleme:
julianın gözleri muhakkak izleyin kızlar:) ispanyol filmi..gerile gerile bi hal oldum sabah kalktığımda her yerim ağrıyodu okadar:D

julia'nın gözleri filmini 2 hafta önce ben de izledim ama ben sıkıldım ya:24:ne bileyim herkesin zevki farklı tabiki
daha çok dram gerilim tarzında bu film

kızlar tavsıyenız uzere ıncendıes ı dun ızledım hayatımda bu kadar kalıtesız ve berbat bır fılm ızledıgımı yakın zamanda yanı hatırlamıyorum kandan baska bırsey yok ,oluk oluk kan fransızlar sanatada fransız bence kac fılmını ızledıysem hepsı berbat bır ıstısna harıc oda leon.ızledıgım en korkunc fılım şeytanı gördüm filmiydi.en kalıtelı yapımlar kore,hındıstan ve japonyadan cıkıyor bu sektorde cok fılm ızledım sayısını ben bıle tahmın edemıyorum.

ben tam korku filmi hayraniyim izlemedigim yoktur neredeyse:1:
priest yenilerden cok hosuma gitmisdi
the ring(halka)
the grudge(garez)
the mist(sis)
orphan(evdeki düsman)
drag me to hell(kara büyü)
house of death(zombi filmi:1:)
the village (köy)
lanetli ev
büyü
13 hayalet
digerleri
ölümcül deney
öldüren oyun(muhtesemdi bir ay kendime gelememistim:1:)
A Haunting in Connecticut
ben efsaneyim
blade (bicak)
daha saysam bitmez kizlar bendeki liste ama pisman olmazsiniz izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim.

musallat,musallat 2:18::18::18:

Musallat 1de bende çok korkmuştum ama 2.sinden etkilenmedim.

Paranormal Activity izledinmi?

Sözlümle iddiaya girmiştik gece bana" sen bu filmi gece izleyemezsin" dedi. Bende "izlerim ne var" dedim. İddialaştık baya bir sonra ben oturdum gecenin 11inde tek başıma izledim bu filmi :27: ama ciddi anlamda söylüyorum, hiç korkmadım şahsen...

The Shining
Beni bile ürkütmüştü
Etkilendiğim tek film

Ya bu Cinnet filmi en iyi korku filmleri arasında gösteriliyor ama ben hiç korkmadım etkilenmedim de bende mi bir anormallik var anlayamadım :9:

Türkiyede yaşanan gerçek olay hatta çeken kişilerde kendileri olayı çeken kişi hala kayıp KARADEDELER Olayı izle tavsiye ederim. Türkiyeden başka korku yok yani varsa benim gibi korku izleyip gülebiliyorsan yok.

Exorcism of Emily rose olayı çok etkileyici oda gerçek bir olay ayrıca Ayinde güzeldi ama korkarmısın tartılır.

Evet canım Karadedeler Olayı çok iyiydi gerçekten, sözlümle sinemada izlemiştim bende. Aslında korku ögesi çok işlenmemişti yani görselde öyle kanlı manlı, cinli perili bir sahne yoktu ama çok etkileyiciydi. Özellikle gerçek kayıtlardan çekilmesi çok acayipti. Bu konuyu sözlümle uzunca bir tartışmıştık. İnternetten araştırma filan yapmıştık ve olayın geçtiği köyü mahallesini filan bulmuştuk.. Ve bence kesinlikle gerçek bir olay, düşünsene gerçek olmasa kurgu olsa orada oynayanları birisi bir yerde mutlaka görür. Filmi çeken biri bunu asla göze alamaz bence, sonuçta insanların belli bir prestiji var. Sonuç olarak katılıyorum sana bence de iyi bir filmdi.

Elm Sokağı Kabusunu tavsiye ederim.:)

Ben yazcaktım bunu canım, baktım sen benden önce davranmışsın bencede Elm Sokağı süperdi :9:

Ayy canım yaa :9::9: Neresi korkuydu o filmin :1: Tamam konusu itibariyle ilgi çekiciydi, bir merak vardı ama korku değildi bence...

Son düzenleme:
Bayılırım korku filmlerine ama ben de bir türlü beni gerçekten korkutacak, o çocukken izlediğimdeki hazzı verecek bir filme denk gelemiyorum, ne tırsardım o zamanlar. :18:
Korkutma garantisi vermeyeyim ama izlemesi zevkli olarak aklıma ilk bunlar geldi:

The Orphanage
Fragile
A Haunting in Connecticut
Cassadaga
Trick 'r Treat
The Hills Have Eyes
ATM

Back
X