Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karanlık Saat filmini izleyen var mı?
Sinemaya gittik bu salonda 3D yok dediler vazgeçtik merak ediyorum...
Merhaba Kızlar, bende korku filmi hastasıyım bazen kendimi mazoşist gibi hissediyorum . Korkup korkup uyumaya çalışmak tuhaf geliyor:)) Geçenlerde İNSİDE (içeride) diye bir film izledim . İnanılmaz başarılı bir yapım gerilim severlere şiddetle tavsiye ederim:İzleyen var mI??
Akıcı bir film değil 3D özelliği olan bir yerde bazı görüntüler enteresan gelebilir ama sinemada izleyeceksen daha gerilim dolu bir filmi tercih edebilirsin. Para vermeye değecek bir film değil.
Merhaba Kızlar, bende korku filmi hastasıyım bazen kendimi mazoşist gibi hissediyorum . Korkup korkup uyumaya çalışmak tuhaf geliyor:)) Geçenlerde İNSİDE (içeride) diye bir film izledim . İnanılmaz başarılı bir yapım gerilim severlere şiddetle tavsiye ederim:İzleyen var mI??
Teşekkür ederim...
Dün de "Karanlıklar Ülkesi:Uyanış"ı izledik 3D güya ama film ne o kadar gerdi,ne de beklediğim gibiydi...Şöyle doğru düzgün korkutan,geren filmler yok sanki artık yaa...Tavsiye etmiyorum..
julianın gözleri muhakkak izleyin kızlar:) ispanyol filmi..gerile gerile bi hal oldum sabah kalktığımda her yerim ağrıyodu okadar![]()
''3 İDİOTS'' bu korku filmimi ben merak ettim bunu şimdi bir de çok mu uzun da zamanınız varsa dedin
musallat,musallat 2:18::18::18:
Paranormal Activity izledinmi?
The Shining
Beni bile ürkütmüştü
Etkilendiğim tek film
Türkiyede yaşanan gerçek olay hatta çeken kişilerde kendileri olayı çeken kişi hala kayıp KARADEDELER Olayı izle tavsiye ederim. Türkiyeden başka korku yok yani varsa benim gibi korku izleyip gülebiliyorsan yok.
Exorcism of Emily rose olayı çok etkileyici oda gerçek bir olay ayrıca Ayinde güzeldi ama korkarmısın tartılır.
Elm Sokağı Kabusunu tavsiye ederim.:)
julianın gözleri muhakkak izleyin kızlar:) ispanyol filmi..gerile gerile bi hal oldum sabah kalktığımda her yerim ağrıyodu okadar![]()