aynen ya bence saçmalıyolar türklerin yaptıgı korku filmlerini hiç beğenmiyorum çok saçma geliyo ama musallat'ı izlemeye gittim ve inan çok etkisinde kaldımzaten psikolojik etki yapıyomuş... çevremde gördüğüm insanların içine üç harfli girmiş gibi geliyodu
ve filmde üç harfli kıza aşıktı falan o film beni çok etkilemişti gerçekten ama şimdi etkisinden kurtuldum da bende küçüklükten beri bi karanlık korkusu var olmayan şeyleri olur gibi hissediyorum... Paranormal activity de güzel bi filmdi aslında da çok sıkıcı geldi bana... bi tek sonu korkunçtu bide kız ters dönüyo mu ne bişiler oluyodu
ama gene en iyisi o idi. ben son ayin die bi film almıştım aldıgıma bin pişman oldum bu kadar igrenç bi film olamaz ya çok korkunç kız çığlık atıyo falan o da psikolojik olarak kötü etki bırakıyo.. ben aslında farketmez sürükleyici bi film olsun izlerim
öyle çok aman aman vampir filmi olsun demem ama gerçekten çok beğendim bu vampir filmini ya...normalde korkmam zten vampir filminden bunda biraz korktum tabi
jerry fena ya
canavara dönüşüyodu.. evet katılıyorum cnm baya heycanlı bir filmdi ama arada çok korkmuştum kız elini birden cama vuruyodu ya çocuk kapının gözüne bakarken orda varya fena korktum
zombi filmlerinden korkmam ama filme göre değişiyo işte... neyse dediğin filme bakarım canım : ) bende sana 13.cuma filmini de önerebilirim o filmde çok güzeldi gerçekten şimdi hatırladım bide sweeney todd'da güzel bir film ama sweeney todd biraz iğrençlik söz konusu kafa kesiyo
![]()
13. cumanın maketleri bile var bizde eşim koleksiyoneri resmen 100 kere izlemişizdir:) sweeney todd biraz iğrençti gerçekten ama müzikal olması ilgi çekiciydi. Ayin güzeldi. exocism of emily rose buda gerçek bir olay yukarıdada yazdım ben korku filmlerinde güzel dediğim ve gerçekten korktuğum iki film KARADEDELER ve emily rose en etkilendiğim filmlerdir. Eşim deli gibi korku filmi takipçisi beraber romantik film izlediğimiz iki film vardır ikisinde de uyudu düşünün ve her akşam 2 film izleriz en az hep korku hep korku izleyince artık alışıyor insan korkmuyor.
Ah o teoriler.kehanette güzeldi ama sonunu begenmedim ben.şifreli filmleri seviyorum... Son durak serisi mesela.bunlar korkudan geriye doğru gitti biraz ama :)
Kehanet sürükleyiciydi. Son durak hepsini izledim ama biraz sinir bozucu :26:
Son düzenleme: