korku filmiiiiiii

aynen ya bence saçmalıyolar türklerin yaptıgı korku filmlerini hiç beğenmiyorum çok saçma geliyo ama musallat'ı izlemeye gittim ve inan çok etkisinde kaldım :( zaten psikolojik etki yapıyomuş... çevremde gördüğüm insanların içine üç harfli girmiş gibi geliyodu :( ve filmde üç harfli kıza aşıktı falan o film beni çok etkilemişti gerçekten ama şimdi etkisinden kurtuldum da bende küçüklükten beri bi karanlık korkusu var olmayan şeyleri olur gibi hissediyorum... Paranormal activity de güzel bi filmdi aslında da çok sıkıcı geldi bana... bi tek sonu korkunçtu bide kız ters dönüyo mu ne bişiler oluyodu :D ama gene en iyisi o idi. ben son ayin die bi film almıştım aldıgıma bin pişman oldum bu kadar igrenç bi film olamaz ya çok korkunç kız çığlık atıyo falan o da psikolojik olarak kötü etki bırakıyo.. ben aslında farketmez sürükleyici bi film olsun izlerim :D öyle çok aman aman vampir filmi olsun demem ama gerçekten çok beğendim bu vampir filmini ya...normalde korkmam zten vampir filminden bunda biraz korktum tabi :D jerry fena ya :D canavara dönüşüyodu.. evet katılıyorum cnm baya heycanlı bir filmdi ama arada çok korkmuştum kız elini birden cama vuruyodu ya çocuk kapının gözüne bakarken orda varya fena korktum :D zombi filmlerinden korkmam ama filme göre değişiyo işte... neyse dediğin filme bakarım canım : ) bende sana 13.cuma filmini de önerebilirim o filmde çok güzeldi gerçekten şimdi hatırladım bide sweeney todd'da güzel bir film ama sweeney todd biraz iğrençlik söz konusu kafa kesiyo :D

13. cumanın maketleri bile var bizde eşim koleksiyoneri resmen 100 kere izlemişizdir:) sweeney todd biraz iğrençti gerçekten ama müzikal olması ilgi çekiciydi. Ayin güzeldi. exocism of emily rose buda gerçek bir olay yukarıdada yazdım ben korku filmlerinde güzel dediğim ve gerçekten korktuğum iki film KARADEDELER ve emily rose en etkilendiğim filmlerdir. Eşim deli gibi korku filmi takipçisi beraber romantik film izlediğimiz iki film vardır ikisinde de uyudu düşünün ve her akşam 2 film izleriz en az hep korku hep korku izleyince artık alışıyor insan korkmuyor.

Ah o teoriler.kehanette güzeldi ama sonunu begenmedim ben.şifreli filmleri seviyorum... Son durak serisi mesela.bunlar korkudan geriye doğru gitti biraz ama :)

Kehanet sürükleyiciydi. Son durak hepsini izledim ama biraz sinir bozucu :26:

Son düzenleme:
13. cumanın maketleri bile var bizde eşim koleksiyoneri resmen :) sweeney todd biraz iğrençti gerçekten ama müzikal olması ilgi çekiciydi. Ayin güzeldi. exocism of emily rose buda gerçek bir olay yukarıdada yazdım ben korku bilmlerine güzelim dediğim gibi ama KARADEDELER ve emily rose en etkilendiğim filmlerdir.

Kehanet sürükleyiciydi. Son durak hepsini izledim ama biraz sinir bozucu :26:

vayy süpermiş hehe tam bir korku filmi takipçisisnz o zman ((: bu filmi genelde bilen azda şaşırdm biraz hehe :)
evet iğrençti ama johny deep her zmankı gibi mükemmeldi ya :))) Ayini aslında tam izlemedim arkadaşım ileri sardığı için korkudan :D dediğiniz filmlere bakıcam bir korkusever olarak ama daha fazla korku filmi izlersem artık kafayı üşütmekten korkuyorum gerçekten :D

bu arada son duragı bende izledim ve sonlarını izleyemedm :D arkadaş benim bi tuhaf oldu çıkarttı sinemadan :D:D:D ama gerçekten kızın gözünü lazer yakıyo orda çok fena olmuştm :))

vayy süpermiş hehe tam bir korku filmi takipçisisnz o zman ((: bu filmi genelde bilen azda şaşırdm biraz hehe :)
evet iğrençti ama johny deep her zmankı gibi mükemmeldi ya :))) Ayini aslında tam izlemedim arkadaşım ileri sardığı için korkudan :D dediğiniz filmlere bakıcam bir korkusever olarak ama daha fazla korku filmi izlersem artık kafayı üşütmekten korkuyorum gerçekten :D

bu arada son duragı bende izledim ve sonlarını izleyemedm :D arkadaş benim bi tuhaf oldu çıkarttı sinemadan :D:D:D ama gerçekten kızın gözünü lazer yakıyo orda çok fena olmuştm :))

Bence en fena sahne köprüde insanları halatın kesmesi nedense bu insanların kesilme durumu beni hep ürkütür. Birde geçen seferkinde sinemada patlama sahnesi kötüydü. 13. cumayı izlediysen halloween bu tarz korkuların babasıdır onuda seversin eşimin 2. kaçırmayacağı kült seriside budur :) Hele bir tepenin gözleri vardır ki bence 1. si en iyisiydi off diyorum.

Tam hatırlamıyorum kaçıncısı olduğunu ama sinemada izledim son durağı,ordan çıktıktan sonra iyice paronayaklasmıştım,sürekli sağıma soluma havaya yere arkama bakıp duruyordum :)

ya bi de uzun yolculuk sırasında bi film izlemiştim.oda güzeldi ancak filmin adı yazmıyordu.2 yolculuğumda da izledim aynı filmi,bakalım 3. Seferde de yine aynı filmi mi koyacaklar :) ondada mikail ve cebrail adında iki melek vardı,dünyanın sonuyla ilgiliydi,insana benzeyen bazı yaratıklar dünyayı yeni doğacak bir bebekle ele geçirmeye çalışıyorlardı falan.netten baktım ama bulamadım öyle bi film :)

Tam hatırlamıyorum kaçıncısı olduğunu ama sinemada izledim son durağı,ordan çıktıktan sonra iyice paronayaklasmıştım,sürekli sağıma soluma havaya yere arkama bakıp duruyordum :)

ya bi de uzun yolculuk sırasında bi film izlemiştim.oda güzeldi ancak filmin adı yazmıyordu.2 yolculuğumda da izledim aynı filmi,bakalım 3. Seferde de yine aynı filmi mi koyacaklar :) ondada mikail ve cebrail adında iki melek vardı,dünyanın sonuyla ilgiliydi,insana benzeyen bazı yaratıklar dünyayı yeni doğacak bir bebekle ele geçirmeye çalışıyorlardı falan.netten baktım ama bulamadım öyle bi film :)

Filmin adı Lejyon canım macera sayılır o güzel film :)

Aaa,biliyor musun onu.nasıl mutlu oldum anlatamam,takıntılıyımdır bu konulardada,onu bulana kadar içim rahat etmez :)

Son duraktaki ölümlerden benim en çok aklımda kalanı ;kızın kafası zımba makinesinin içine sıkıçıyordu da çat çat çat kafasını deliyordu o alet :18: ıyy

iste k.k kizlari ya nekadar cok cvp gelmis simdi bakma firsatim oldu cok duyulanlarin cogunu izlemistim ama digerlerine en kisa surede bakicam.herkese cok tesekkurler. bde ben bi film oneriyim the others bence korkunc degildi ama farkli bi filmdi:)

tatlım korku filmi olarak mı düşünürsün bilmiyorum ama sağlam senaryosu olan bir film önerebilirim; ZİNDAN ADASI...
ben bu filmde kaç kezz ohaaaa dediğimi hatırlamıyorum:)))

umarım beğenirsin :54:

Son duraktaki ölümlerden benim en çok aklımda kalanı ;kızın kafası zımba makinesinin içine sıkıçıyordu da çat çat çat kafasını deliyordu o alet :18: ıyy

ayy evet yaa ben de sondurağın bütün bölümlerini izledim
benimde en etkilendiğim sahne
iki kız solaryuma gidiyorlar orda makinananın içinde yanarak ölüyorlar ayy zaten hepsi çok kötü o filme de ölümlerin yaa hangisini sayayım
çok etkilendiğim filmlerden biridir son durak serisi:18:

iste k.k kizlari ya nekadar cok cvp gelmis simdi bakma firsatim oldu cok duyulanlarin cogunu izlemistim ama digerlerine en kisa surede bakicam.herkese cok tesekkurler. bde ben bi film oneriyim the others bence korkunc degildi ama farkli bi filmdi:)

The others çok farklı bir filmdir yaa izleyen herkes için neredeyse tektir :)

Benimde solaryumda yanan kızlar kaldı aklımda o filmden:30::30::30:

ya çok mantıksız gelebilir ama bu akşam aklıma tam olarak bu geldi,dedim ki son durak'ın tüm serisini izledim berbat ölüm sahneleri var fakat sanırım en korkuncu solaryumdu dedim ve aynı düşüncede olduğumuzu görünce de yazmak istedim birden :8:

benim yaşım biraz küçük olduğu için freddy'nin sadece son çıkan filmini izledim 2010 da çıkanını diğerleri nasıl bilemiyorum malesef:)

:) izleyecek harika filmler var eskileri izle yavaş yavaş çok kalitelileri kaçırma, şanslısın birde 3 boyut çıktı şimdi sizlerin daha güzel film zevkleri olacak ilerde :)

İzlemek istiyorum çok çünkü bu filmi beğendim ama bir türlü fırsat olmadı yakında izlemeye başlıcam inaşallah.Ama 3 boyut a gelince korku filmini 3 boyutlu izliyebileceğimi sanmıyorum :)

Back
X