Korku korku artik yapamiyorum isyan degil

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
dayanamiyorum artik bu icimdeki korkulara,
zanediyorum ki simdi ise baslarsam ya isi iyi yapamazda kovulursam
ya söyle olursa ya böyle oursa.

bu korkular hayatimin tümünü kapliyor.
ya aileme birsey olursa ya bana birsey olursa.
ya hayatim hic düzene girmezse..

artik aglama smileysi bile eklesem bile kac tane ekliyeyim ki hayat kalitemin ne kadar altta oldugunu anlatayim.
yani güvenim hic yok kendime. ya RABBIM

Sizin burada önceki konularınızıda okumuştum.Siz en iyisi bir doktora gidin antidepresan verir size rahatlarsınız biraz.

biraz rahat ol... hepsi bu
şimdi çalışmıyorsun, işten kovulursan da yine çalışmıyo olursun başka bişey olmaz, şuandan bi farkı olmayacak yani, patron seni kovarken ciğerini söküp almayacak, gazetelere boy boy yarimelma işi beceremedi diye ilan vermeyecek. -ki bu en kötü bakış açışı, neden yapamayasın ki? en kötü durum bile gayet sıradan bişey, umursama bu kadar hiçbişeyi ve hiç kimseyi

hiç kimse ve hiç bişey senden değerli değil.

Keske bunu beynime yazabilsem.
hayatim korkularla yokluga mi gömülecek
caresizlik ne kötü.
eger gercekten kötü hisetmesem bu kadar yakinmam burada
gercekten

yaf canim kardesim isten kovulursan ne olurki baska bulursun Allahin izniyle...hem zaten kendin rahat olmadigin surece negatif enerji sacacaksin..

ayrica insanin hayatinda basina hersey gelebilir... rahat ol kader diye bisey var.. Allaha sigin sacma sapan vesveseleri at kafandan...bol bol ibadet et.. bi uzmanada gidebilirsin sana yardimci olur.. ayrica kendini bi hobi bul kendin biseyler yapki ozguvenin yerine gelsin...

ben hep kendi kendinin doktoru olmaktan yanayımdır. kendi kendine telkin et, her şey güzel olacak diye. ama işin içinden çıkamıyosan mutlaka profesyonel yardım al canım. durum daha vahim hal almadan...

Ben iyi olmayi istedikce kötüye gidiyorum sanki

bir cözebilsem be canim.
bir yandanda utaniyorum Allahin huzurunda bu durumumdan

kendini üzme ,, biraz değişklik yap..
önceden yaptığın mutlu oldugun şeyler mesela
tek başına atlatamıcak gibiysen psikoloğa mı gitsen canım:26:

benim senin kadar olmasa da bazı korkularım var ama abartı derecesinde değil..mesela ev aldık ciddi borca girdik ben kamu eşim özel sektör o yüzden o işinde biraz sorun yaşasa ben direkt ya işten çıkarsa ya işsiz kalırsa nasıl öderiz diye kendimi yiyorum..mesela geçen üstleriyle takışmış bana anlattı aman allahım 2 gün boyunca kafa yordum naparız nasıl öderiz diye:) benim maaşım var da o da başka borçlara gidiyor yani korkularımda çok ta haksız sayılmam sanırım ama allah sağlık versin..herşeyi oluruna bırakmak lazım..senaryo yazmamak lazım..yaşayıp görcez nasılsa kaderimizde ne varsa..

ben de sevdiklerime bişey olursa naparm diye düşünürüm bazen ama çok üstünde durmam dua ederim unutmaya çalışırım öyle şeyleri aklıma getrmemeye çalışırım

Anksiyete gibi bi durum sanırım canım yaşadığın bende çalışamıyorum korkuyorum ama korkmak kelimesi az kalır bi ara uzak yere gitmekten aşırı korkuyordum yeni aşmaya başladım eşimle 3 sene tatile gidemedik.. Şimdi hamile kalmaktan korkuyorum çocuk istediğim halde seni çok iyi anlıyorum bu korkular öyle ay korktum tarzında değil hayatını zehir edecek türde battıkça battığını düşünmeye başlarsın.. Kafayı yemektende aşırı korkarsın ama yemezsin içini rahat tut.. Sadece korku korku korkuuu... Ama doktora gitmen şart bence ağustos bile geç... Biran önce git..

Ağustos ayındaki randevuyu daha erken bir tarihe aldıramadınız anladığım kadarı ile. Yaşadığınız yer müsaitse kedi, köpek, kuş, balık bakmak gibi bir şey yapsanız nasıl olur. Bazı insanlara çok huzur veriyor böyle bir şey ile ilgilenmek.

bakın psikoloğa gitmek artık çok normal.millet canı sıkılıyor dr a gidiyor.size bir örnek vereyim.annemin bir tanıdığı,düşüne düşüne kafayı yemeye başlamış.çocukları işe gittimi acaba başlarına birşey geldimi,acaba kötü bir habermi alacağım,azıcık başı ağrısa kesin beynimde tümör var diyip duruyormuş vs.çocuklar bakmış yok bu kadının hali hal değil diye götürmüşler doktora.şimdi çok iyimiş.bence sizde gidin.

Merhaba,

Zaman zaman hepimiz korkarız hayattan ama korkmak olacakları engellemiyor önce bunu kabullen.İyi kötü herşey insanlar için.Nefes aldıkça neler göreceğiz.Ben korktukça rahmetli annem 'korktuğun şey olursa düşünürsün,olmadan davetiye çıkarma' derdi.Herşeyin insanlar için olduğunu içine sindirmelisin.Psikolojik yardım almayı düşünmen çok güzel ama kendinde gayret etmelisin.Yaşama karşı güçlü durmazsak,korkularımız bizi ezer.Umarım en kısa zamanda toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…