Korku korku artik yapamiyorum isyan degil

benim beynimdeki korkulari görsen hepsini dersin ya bu kizin beyni nasil durmuyor bu kadar korku endise ve karamsarlikta.

arkadaşım kendine ne kadar zarar verdiğinin farkındamısın sen neden bu kadar karamsarsın,neden bu kadar bezmişsin hayattan ...
umutsuzluğa kapılma en umulmadık zamanda neler çıkar insanın karşısına..
rabbim dermansız dert vermesin ...
hayatın farkına var lütfen silkelen kendine gel

ne olacak bu halim

Sanalda olsa, tanimasamda burada kimseyi iyi geliyor dertlesmek.

kendi kendini iyileştirmen lazım eğer tek başına yapamıyosan bi yardım al yoksa bu karamsarlıkla nasıl hayat geçecek derdin nedir bilmiyorum ama inan hayat çok kısa güzel arkadaşım 3 günlük dünya onuda kendine zehir etme...

Hastalik hastasi insanlarin hep kendini dinlemesi gibi kendinize,kendi sorunlariniza fazla yogunlasmis olabilirsiniz. Hosunuza giden bir seylerlerle ugrasmak,diger insanlarin sorunlarina cözüm aramakla kendi kafanizdakilerden uzaklasmis olursunuz.
Ayrica duygusal arinma teknigi EFT netten arastirip evde uygulayabilirsiniz.

yaygın aksiyete gibi duruyor benim arkadaşımda böyleydi her şeyden korkuyordu doktora gitti ilaç verdi ama eve geldi attı ilacı bir gün sonra görüştüğümüzde karar vermişti artık kendim geleceğim üstünden diye. konuşurduk onunla sonuçta kaderimizde bir şey varsa yaşarız. öyle mi böyle mi düşünsen de düşünmesen de olacak olur di mi? onun için önce sen kendine güven gerçekten kurtulmak istediğine önce kendin inan gerisi gelir Allah yardımcın olsun.

Sagol,hic birsey yok gözümde.
hersey korku ve mutsuzluk

cnm sen bi psikoloğa git.derdini anlat rahatlarsın.iyi gelir.

cok mu anormalim ben yahuu

Canım Bu seviyedeyken Kesinlikle Psikolojik yardım almalısın belki anlayamadığın Çözüm getiremediğin şeylere Bir uzmanın yardımı ile cevap bulursun sıkıntılarından kurtulursun yavaş yavaş .. herkesin sıkıntıları var dertleri var . herkesin derdi kendine büyük . ama kimi zaman kendini kaybetmeye başlamışsan bazı şeylere anlam veremiyorsan heleki intaharı düşünmeye başlıyorsan . yardım almalısın Bunda bi kötülük yok herkesin yardıma ihtiyacı olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…