korku umut birşeyler oluyor yardım

Benvebendeniz

Ya Sabr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
325
303
Kızlar ben sevgilimden ayrılmıştım.7 yıllık bir ilişkiydi onkadar çok seviyordum ki ama öyle bir yıprattı ki şu 6 ayda zzar zor yürüttük ve artık ayrılınca ağlamadım bile.

Şimdi ben hiç cesaret edemediğim birşey yaptım bir ilişkiye başladım.öncen 2 yıl ayrılıkta bile düşünsem bile aldatmış gibi hissederdim ama şimdi birisi var.

Keşke tek burada kalsa birde o kişi kuzenim.Geçen yıl tanıştık yani konuşmaya başladık ondam öncemiz beşi bulmaz gördügümüz tanımayız birbirimizi.Ya okadar hızlı oldu ki anlamadım.Çok korkuyorum çok.Acaba boşlukta kaldığımdan mı yoksa eskisine olan sevgimi sinirim öfkemle kapattımda ben mi farketmiyorum.ayrılık çok yeniydi çünkü.ben böyle olmasını istemedim öyle bir baktı ki dur diyemedim ama işte kendimden emin değilim hiç.keşke kuzen olmasaydık bari oda tuz biber oldu.panik korku herşey bir arada ya

ÖZET SONUÇ:KUZEN OLMASININ YANLIŞLIĞININ FARKINDAYIM.SADECE DUYMAM GEREKEN ONAYLANMAKTI Kİ RUH HALİMLE KENDİMİ KANDIRMAYAYIM.AŞIK OLDUĞUMUDA DÜŞÜNMÜYORUM ZATEN.İLGİ HOŞUMA GİTMİŞTİR.MANTIK BAZEN GİDER AMA SİZİN SAYENİZDE YERİNE GETİRİLİR

Son düzenleme:
Iliski iyi gelir sonucta yipranmis bitmis gitmis digeri. Kuzen bana ters ama sana degilmis ki baslayabilmissin o konuda yorum bize dusmez
Bana ters tabi aileme de terstir herhalde şimdiye kadar böyle birşey olmadı hiç sülalemizde ama ben ilgisini farkettiğimde asla deme gafletinde bulundum ve tabiki başıma geldi.

Bence boşluktan. Ve böyle toparlanmadan başlanılan ilişkilerin sonu genelde pişmanlık oluyor..

Yakınlık derecesi fazla değilse belki.. ben kuzenlerime kardeşim dışında bir sıfat yakıstıramıyorum nedense..size kalmış tabi seviyorsanız hoslanıyorsanız engel olamıyorsanız devam edin boşluksa bitsin

nasıl yani kuzeninle geçen yıl mı tanıştın

gerçek kuzen mi uzak akraba mı? kan bağı oluşu çok sıkıntı tabiki sizde bunu dert etmişsiniz haklı olarak. belkide boşluktan ilgi hoşunuza gitti. işler çok ilerlemeden dönseniz mi?

nasıl yani kuzeninle geçen yıl mı tanıştın
Halamın oğlu var biliyorum ama 5 kez anca görmüşümdür onun çogu çok küçükken 2 de anca merhaba merhaba.Büyüyünce hiç bilmedim konuşmadım geçen yıl okulla ilgili bir iş vardı o zaman konuştuk ki telefonlarımız bile yoktu birbirimizle.öyle yani tanıma manasında tanışama geçen yıl.

Bana bize ters böyle şeyler ben 40 yıl görmesem de kardeş bellerim de

senin bileceğin iş tabi

Sonrasında çok sıkıntı olur,aileler de onaylamayabilir, devamında kan bağı var evlenilecek olur, çocuk felan..
Çoook iyi düşünün...

gerçek kuzen mi uzak akraba mı? kan bağı oluşu çok sıkıntı tabiki sizde bunu dert etmişsiniz haklı olarak. belkide boşluktan ilgi hoşunuza gitti. işler çok ilerlemeden dönseniz mi?
Öyle mi işte bilemedim boşluktan mı diye.tabi dert ettim hemde çok.iki türlüde içim sıkkın ama mutlumu yum evet fazlaca uyumluyuz.uyumlu olmak ne güzel şeymil onu gördüm.sonra vazgeç dedim dilim tutuldu birşey diyemedim

benim tavsiyem hazır vazgeçebilecek safhadayken vazgeçmek.

Sonrasında çok sıkıntı olur,aileler de onaylamayabilir, devamında kan bağı var evlenilecek olur, çocuk felan..
Çoook iyi düşünün...
Sonrası hele çok sıkıntı ya.sonrasını düşünme fırsatım bile olmadı ki yani konulşarak ilerlemedi bu iş anlatamadım br türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…