- 10 Mart 2011
- 167
- 151
- 303
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
Öyle olacak ama bakalım nasıl olacak bakalım kuzenden ayrılmak ne kadar saçma geliyor kulağa kendi kendime güldüöçm şu an :)Birbirinize daha fazla bağlanmadan yol yakınken ayrılın ama ha yok iyi böyle devam edelim derseniz o sizin bileceğiniz iş
Gülünmeyecek gibi değil kiÖyle olacak ama bakalım nasıl olacak bakalım kuzenden ayrılmak ne kadar saçma geliyor kulağa kendi kendime güldüöçm şu an :)
Açıklama yapılmıştır.eger bensem yorumun konusu kardeş gibiliğin yanından bile geçmeyiz.yine ve yine belirtiyorum kuzen sıfatı ve getirisinin farkındayım sadece kardeş gibi dediniz diye dedim yoksa ilk. Mesajımdaki düzeltmede düşüncemi belirttim.kardeş gibi olan akrabalarla ilişki fikri nedir ya
Ben kafa bir milyon olduğundan geç farkettim ilgisini ama yani onunda baksan düşüncesi anca üç haftadır.Ben hala acaba yanlışmı anlıyorum sularında geziyordum.bugünde güldük eğlendik filan derken öyle bir anda değişti durumGülünmeyecek gibi değil kine zamandır var bu aranızdaki durum?
Açıkladıkça komikleşiyor yani :)Gülünmeyecek gibi değil kine zamandır var bu aranızdaki durum?
Bence hiç baslamadan bitir yarın bır gun evlenırsın başka biriyle kuzenınle aynı ortamda olup yaşanmışlıklar uzerıne uzerıne gelır diye düşünüyorumKızlar ben sevgilimden ayrılmıştım.7 yıllık bir ilişkiydi onkadar çok seviyordum ki ama öyle bir yıprattı ki şu 6 ayda zzar zor yürüttük ve artık ayrılınca ağlamadım bile.
Şimdi ben hiç cesaret edemediğim birşey yaptım bir ilişkiye başladım.öncen 2 yıl ayrılıkta bile düşünsem bile aldatmış gibi hissederdim ama şimdi birisi var.
Keşke tek burada kalsa birde o kişi kuzenim.Geçen yıl tanıştık yani konuşmaya başladık ondam öncemiz beşi bulmaz gördügümüz tanımayız birbirimizi.Ya okadar hızlı oldu ki anlamadım.Çok korkuyorum çok.Acaba boşlukta kaldığımdan mı yoksa eskisine olan sevgimi sinirim öfkemle kapattımda ben mi farketmiyorum.ayrılık çok yeniydi çünkü.ben böyle olmasını istemedim öyle bir baktı ki dur diyemedim ama işte kendimden emin değilim hiç.keşke kuzen olmasaydık bari oda tuz biber oldu.panik korku herşey bir arada ya
ÖZET SONUÇ:KUZEN OLMASININ YANLIŞLIĞININ FARKINDAYIM.SADECE DUYMAM GEREKEN ONAYLANMAKTI Kİ RUH HALİMLE KENDİMİ KANDIRMAYAYIM.AŞIK OLDUĞUMUDA DÜŞÜNMÜYORUM ZATEN.İLGİ HOŞUMA GİTMİŞTİR.MANTIK BAZEN GİDER AMA SİZİN SAYENİZDE YERİNE GETİRİLİR
Öyle karar verdim bende gerçi başlamış bulundu ama yol yakınken dönmek daha iyi olacakBence hiç baslamadan bitir yarın bır gun evlenırsın başka biriyle kuzenınle aynı ortamda olup yaşanmışlıklar uzerıne uzerıne gelır diye düşünüyorum
Kesinlikle oyle yapmalısın çünkü boşlukta hissediyorsun kendini hepimiz ara ara boyle hissederiz sağlıklı ve mantıklı karar vermek için önce baska şeylerle mutlu ol gerisi gelir zatenÖyle karar verdim bende gerçi başlamış bulundu ama yol yakınken dönmek daha iyi olacak
Aslında mutluydum da sanırım eskisine duyduğum öfkede etkili oldu umarım düzgün şekilde bitirmeyi başarabilirim.görüşmüyoruz ki ben yapamadım diye bileyim bir kaç güm geçmesini bekleyip deneyip başaramadığımı söyliycemKesinlikle oyle yapmalısın çünkü boşlukta hissediyorsun kendini hepimiz ara ara boyle hissederiz sağlıklı ve mantıklı karar vermek için önce baska şeylerle mutlu ol gerisi gelir zaten
Herşeyden önce kendini düşün bu hayatta aman o üzülür kırılır dıye aklına getirme önce SEN . Bu forumda be dertler var senınkı çok ufak birşey şükret haline yoluna devam etAslında mutluydum da sanırım eskisine duyduğum öfkede etkili oldu umarım düzgün şekilde bitirmeyi başarabilirim.görüşmüyoruz ki ben yapamadım diye bileyim bir kaç güm geçmesini bekleyip deneyip başaramadığımı söyliycem
Dertten saymıyorum zaten olmadı diye üzülmemde şükür mutluyum huzurluyum.Ama dğn anladım ki ben eski bağlarmı koparabilirmişim çünkü saplantılıydım ben sadece o etkili oldu bende demekki bu yüzden yaşamam lazımmış.her işte hayır varmış :)Herşeyden önce kendini düşün bu hayatta aman o üzülür kırılır dıye aklına getirme önce SEN . Bu forumda be dertler var senınkı çok ufak birşey şükret haline yoluna devam et
Hah şöyle daha kimler çıkar karşına senin değerini bilecek birinin karşına çıkmasındileğiyle hayat kısaaa keyfine bakkkDertten saymıyorum zaten olmadı diye üzülmemde şükür mutluyum huzurluyum.Ama dğn anladım ki ben eski bağlarmı koparabilirmişim çünkü saplantılıydım ben sadece o etkili oldu bende demekki bu yüzden yaşamam lazımmış.her işte hayır varmış :)
Çok teşekkür ederim inan öyle güzel geliyor ki destekler anında yüzüm gülüyorHah şöyle daha kimler çıkar karşına senin değerini bilecek birinin karşına çıkmasındileğiyle hayat kısaaa keyfine bakkk
Rica ederim cnm sen iyi olÇok teşekkür ederim inan öyle güzel geliyor ki destekler anında yüzüm gülüyor
Evet kesinlikle öyle biri.dipdibe değildik hiç ama kuzenim olması duygularımada engel oluyor.Mutluyum evet benim için anlaşması en kolay insan ama böyle kalmıyor ki ilerliyor iş işte orada takılıyorum yani düşünmek bile zor geliyor.Aile kısmını düşünemiyorum bile kıyamet kopar.Tatlım kendi yorumunda demişsin kuzen olmasak bi ömür gecirilebilcek bi insan diye...
Eğer dipdibe buyumediyseniz ki öyle bence kuzen olmanın ne gibi bi sorunu olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?