- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 41
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
olacak sandım ama olmuyor kan bağını aşarım sandım ama aşamıyorum diyin. kırmadan...Nasıl vazgeçilir ki yani kuzenimsin olmaz desem yeni mi farkettin der insan boşluktayım desen niye yeşil ışık yaktın der of of hiç bilmiyorum ki bu işleri
İki saat geri alsak süper olacaktı.sabah çıkarken bu iş olmaz ilgiden mutlusun dedim akşam basiretim bağlandı resmenKesinlikle boşluktasın, şu an değil kuzenin Nihat Doğan gelip sana yanaşsa ona da yakınlık duyardın
Bu olay bugün oldu ne zaman nasıl ilerlemeli hemen mi demeli biraz beklemeli miolacak sandım ama olmuyor kan bağını aşarım sandım ama aşamıyorum diyin. kırmadan...
Ben seni çok iyi anladım canım,iyi hoş beğenmişsiniz, etkilenmişsiniz ama işte bunun sonrası daha mühim...pişman olmamak adına düşünün diyorum...Sonrası hele çok sıkıntı ya.sonrasını düşünme fırsatım bile olmadı ki yani konulşarak ilerlemedi bu iş anlatamadım br türlü
Nasıl düştüm bu duruma ya sanki ergenlik çağımdayım koskoca kızın düştüğü halr yok.şimdi nasıl temizliycem bakalımBen seni çok iyi anladım canım,iyi hoş beğenmişsiniz, etkilenmişsiniz ama işte bunun sonrası daha mühim...pişman olmamak adına düşünün diyorum...
Aynen öyle canım dertsiz başıma dert aşdım bakalım nasıl çıkıcam işin içindenhalan kayın valide olucak falan
yok yok vazgeç
tanımasan bile kuzen yaaa
kan bağı genetik hastalıklar da cabası
İnşallah canım.kalbim güm güm atıyor ama ona bırakmamalıyım bu sefer bu işiHayatta olmaz diğe birşey yok,kendine kızma mantığınla hareket et.inşaallah her ikiniz içinde hayırlısı olur..
bence bir hafta içerisinde aramaları azaldın soğukluk sokun ve bu konuşmayı yapın. zaman onuda sizide daha çok üzer.Bu olay bugün oldu ne zaman nasıl ilerlemeli hemen mi demeli biraz beklemeli mi
Ne yapmalı ne etmeli yani hiç bir şekilde kendim umrunda değilim onu kırmamam lazım nasıl bitiricem başlamak hataydı belli bir zaman bekleyip akraba olmayı atlatamadım mı diyeyim önerilen gibi.ne kadar beklemek lazım beklerken ne yapmak lazım.Halanın oğlu ya binde bir de görsen babanın kız kardeşinin çocuğu.
Sen şimdi ilerde çocuğunla, abinin çocuğunu kardeş diye oynatacaksın sonra onlar birbirine başka gözle bakacak. Tuhaf gelmiyor mu cidden kulağına?
Ailende de yokmuş akraba evliliği. Benim ailemde de yok ve kuzenim bana aşığım dese tüm sülale sen nasıl o gözle bakarsın diye suratına bakmazdı.
Bence bitir, nasılsa aşık olduğundan değil boşluktan bu haldesin.
Oda ayrı bir konu zaten çok konuşmuyoruz daha doğrusu konuşma dediğimde Whataaptan yazmak malum aileden dolayı uzak soğuk davransamda anlaşılmaz kibence bir hafta içerisinde aramaları azaldın soğukluk sokun ve bu konuşmayı yapın. zaman onuda sizide daha çok üzer.
Ne yapmalı ne etmeli yani hiç bir şekilde kendim umrunda değilim onu kırmamam lazım nasıl bitiricem başlamak hataydı belli bir zaman bekleyip akraba olmayı atlatamadım mı diyeyim önerilen gibi.ne kadar beklemek lazım beklerken ne yapmak lazım.
Öncedeki mesajlarda açıkladım ne olacağı belli olmuyor büyük konuşmamak lazımBana göre kuzen çocukları dahi kardeştir o yüzden zaten daha baştan o gözle bakmazdım. Bilmiyorum bence çok yanlış ama karar tabii ki ikinizin.
Bilmiyor ki boşlukta olduğumu sormadı hiç sevgilin var mı yok mu durum nedir diye.konusu açılmayınca söyliyemedim ki.sanırım kuzen olmamızın beni rahatsız ettiğini söyliycemBence açık açık de ki benim durumu biliyorsun ben boşluktaydım sanırım. O kırgınlık halimle senin ilgin, şevkatin hoşuma gitti ama olmadı yapamıyorum ben seni de kırmak, üzmek istemiyorum yol yakınken dönelim de.
Cidden de yarın öbür gün 2 sene çıktın ayrıldın diyelim halanlara nasıl gideceksin?
Hadi onu geçtim yarın öbür gün çıktınız ayrıldınız başkasıyla evlendiniz eşlerden nasıl gizleyeceksiniz. Öbür türlü aile toplanmaları, düğün dernek cart curt bi'arada olmanız gerekecek.
Evlenseniz bi'gün kötü olsanız babanla, halan kötü olacak kardeşlerin de arasında sorunlar çıkacak. Çünkü halan artık halan değil kaynanan olacak. Çocuk konusunu demiyorum bile. Ne gerek var.
Ben de büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda gerçekten kendi adıma inanılmaz katıyım.Öncedeki mesajlarda açıkladım ne olacağı belli olmuyor büyük konuşmamak lazım
Yine öyle ol ama emin ol kınadığım birşeydi o derece imkansızdı yani.benim kadar asla diyen yoktur yani ay nasıl sonuçta kuzenin nasıl böyle birley hissedebilir iğrenç diyen ben.sen yinede büyük konuşmuş olmayayım diye ekle sonuna zarar gelmez :)Ben de büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda gerçekten kendi adıma inanılmaz katıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?