- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
Bilmiyor ki boşlukta olduğumu sormadı hiç sevgilin var mı yok mu durum nedir diye.konusu açılmayınca söyliyemedim ki.sanırım kuzen olmamızın beni rahatsız ettiğini söyliycem
Aynen gerçekten uğraşırda çünkü seviyor gerçekten.ben olmasını istiyorum ve olması içinde ne gerekiyorsa yapıcam dedi.o yüzden büyük ihtimal düşünme unut akraba olduğumuzu der fazla pozitif biri zaten.ama ben gerektiği gibi hissedemiyorum bana engel oluyor bu durum dersem yapacak birşeyi kalmaz gibiOzaman işin daha kolay daha az kırıcı olmuş olacaksın:)
Açıkca olmuyo, yürütemiyorum ilginden etkilendim ama ı-ıh diyeceksin. Eğer kuzeniz sevgili olmamız yanlış dersen nasılsa seviyo deyip uğraşacak.
Bence siz bana bu konuda öğüt vermeyin de iğrenç bulduğunuz bir durumun içine nasıl girdiğinizi ve gerçekten iğrenç olup olmadığını bir daha düşünün. Burada konu sizin ilişkiniz ben değilim. Ayrıca ben kimseyi kınamam genele göre bayağı bir anlayışlı sayılırım birçok konuda.Yine öyle ol ama emin ol kınadığım birşeydi o derece imkansızdı yani.benim kadar asla diyen yoktur yani ay nasıl sonuçta kuzenin nasıl böyle birley hissedebilir iğrenç diyen ben.sen yinede büyük konuşmuş olmayayım diye ekle sonuna zarar gelmez :)
Zannedersiniz hakaret ettim tepkiye bak.Buyrun hanımefendi konu çıkışı şu tarafta sizinle uğraşacak ne halim ne zamanım var benimlede tekrar muhatap olmayın.Bence siz bana bu konuda öğüt vermeyin de iğrenç bulduğunuz bir durumun içine nasıl girdiğinizi ve gerçekten iğrenç olup olmadığını bir daha düşünün. Burada konu sizin ilişkiniz ben değilim. Ayrıca ben kimseyi kınamam genele göre bayağı bir anlayışlı sayılırım birçok konuda.
Hoşçakalın, hakkınızda hayırlısı olsun.Zannedersiniz hakaret ettim tepkiye bak.Buyrun hanımefendi konu çıkışı şu tarafta sizinle uğraşacak ne halim ne zamanım var benimlede tekrar muhatap olmayın.
Teşekkürler.Hoşçakalın, hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben mi anlatamıyorum bilmiyorum.Beni de rahatsız ettiğini belirttim.Hatta kendimde boşluktan olma ihtimalinide belirttim.ben ay kuzenim ne kadar doğru bu demiyorum içinde bulunduğum ruh haliyle böyle bir durum oluştu zaten sıkıntıdayım diye belirttim.Sadece paylaşmak istedim ve çıkar yol istedim sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu.yani size anlatırken okuyacak arkadaşlarada yazıyorum direk üstünüze alınmayın.BEN DURUMDAKİ YANLIŞLIĞIN FARKINDAYIM VE DOĞRULAMIYORUM.SADECE MÜDAHALE EDEMEDİĞİM BİR ŞEKİLDE İLERLEDİ.Hatta diğer arkadaşlarında dediği gibi aşk yok bile ben ilgi görünce hoşuma gitti büyük ihtimal.Cinselliğide karıştırırsanız olur size ensest..
Allah askına kendinizi düşünmüyosanız doğacak çocukları düşünün,yıl olmuş 2015 hala oğlu koca değil kardeştir.
Aynen öyle yani herkes yanlış anladı evlilik ne olacak diye ben olay nasıl gelişti onu bile anlamadım ki inan öyle bir oldu ki ne hı diye kalakaldım.evet düşünmüyorum zaten bitiricem deAllah korusun ama evlenseniz evladınız hasta olabilir. İlkokulda bile öğretilirdi akraba evliliği ile sakat doğan çocuklar olduğu. Tabi %1-2'lik bir dilim var sağlıklı doğan. Yine de hiç görüşmeseniz bile babanızın kız kardeşinin oğlu ile aranızda bir kan bağı var. Kayınvalideniz halanız olacak yani. Eleştirmek istemiyorum, beni ilgilendirmez ama bence akraba evliliğinden kaçınmak gerekli. "Ya ne evliliği benim kafamda o yok" diyorsanız zaten bitirin 7 kat yabancı bile olsa.
Bende sizi kınamak yermek amaçlı yazmadım,insan hataya müsait yapıdadır..Ben mi anlatamıyorum bilmiyorum.Beni de rahatsız ettiğini belirttim.Hatta kendimde boşluktan olma ihtimalinide belirttim.ben ay kuzenim ne kadar doğru bu demiyorum içinde bulunduğum ruh haliyle böyle bir durum oluştu zaten sıkıntıdayım diye belirttim.Sadece paylaşmak istedim ve çıkar yol istedim sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu.yani size anlatırken okuyacak arkadaşlarada yazıyorum direk üstünüze alınmayın.BEN DURUMDAKİ YANLIŞLIĞIN FARKINDAYIM VE DOĞRULAMIYORUM.SADECE MÜDAHALE EDEMEDİĞİM BİR ŞEKİLDE İLERLEDİ.Hatta diğer arkadaşlarında dediği gibi aşk yok bile ben ilgi görünce hoşuma gitti büyük ihtimal.
Biliyorum biliyorum sizde yanlış anlamayın lütfen keşke ayrıca genel mesaj yazsaydım.Bende sizi kınamak yermek amaçlı yazmadım,insan hataya müsait yapıdadır..
Ve bence yapacağınız tekşey olanları hiç yaşanmadı sayarak yolunuza bakmak.
7 yıl çok uzun süreli bir beraberlik...Ayrılınca ister istemez boşluğa düşer insan,çünkü o kişi hayatınızda alışkanlık yapmış.Kızlar ben sevgilimden ayrılmıştım.7 yıllık bir ilişkiydi onkadar çok seviyordum ki ama öyle bir yıprattı ki şu 6 ayda zzar zor yürüttük ve artık ayrılınca ağlamadım bile.
Şimdi ben hiç cesaret edemediğim birşey yaptım bir ilişkiye başladım.öncen 2 yıl ayrılıkta bile düşünsem bile aldatmış gibi hissederdim ama şimdi birisi var.
Keşke tek burada kalsa birde o kişi kuzenim.Geçen yıl tanıştık yani konuşmaya başladık ondam öncemiz beşi bulmaz gördügümüz tanımayız birbirimizi.Ya okadar hızlı oldu ki anlamadım.Çok korkuyorum çok.Acaba boşlukta kaldığımdan mı yoksa eskisine olan sevgimi sinirim öfkemle kapattımda ben mi farketmiyorum.ayrılık çok yeniydi çünkü.ben böyle olmasını istemedim öyle bir baktı ki dur diyemedim ama işte kendimden emin değilim hiç.keşke kuzen olmasaydık bari oda tuz biber oldu.panik korku herşey bir arada ya
Teşekkür ederim yorumunuz için7 yıl çok uzun süreli bir beraberlik...Ayrılınca ister istemez boşluğa düşer insan,çünkü o kişi hayatınızda alışkanlık yapmış.
Sonuçta ilişkinizi bitirmiş ve yeni birini hayatınıza almışsınız.Bu normal bir şey...Fakat söz konusu kuzen olunca değişiyor.Ben bu duruma pek sıcak bakmıyorum.Ve zaten sizde ilişkinizde bazı zorlukların olacağını biliyorsunuz ve yıpranacağınızın farkındasınız.Buna göre ya vazgeçin ya da devam edin.Anladığım kadarıyla duygularınızdan pek emin değilsiniz,ne hissedeceğinizi bilmiyorsunuz.
Şu durumda hangisini yapmak daha doğru bilemem ama tekrar üzülmek istemiyorsanız mantıklı düşünüp karar vermek zorundasınız.
Evet o kelime biraz ağır geldi banada ama sanırım ciddiyetini belirtmek için söylendi.kuzenin senin kardeşin falan değil. kardeş gibi görmek ayrı birşey kardeş olmak çok ayrı bişey. ensest falan saçmalamasın kimse.
ha kuzenime o gözle bakmam orası ayrı ama kuzenlerle evlenilmez diye bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?