• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku Yüzünden Eşimle İlişki Yaşayamıyorum

Ben hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Böyle erteleye erteleye en son eşim isyan edicek diye korkuyorum

E adam gitsin bi test yaptırsın temizse neden korkacaksınız

Bende geçtiyse diye korkuyorum
ilaç içiyorum ancak onun etki etmesi en az 6 aymış.eziyet ettiğiminde farkındayım yaşama hevesim gitti
6 ay en kısa depresyon tedavi sürecidir ancak ilk aydan itibaren değişmeler düzelmeler gözlemlenir. Çok bilirkişi gibi konuştum doktor falan değilim ama abartıyorsunuz başından depresyon nedenli tedavi geçmiş birisi olarak söylüyorum. Her okuduğunuz hastalığı kapmış olsaydınız çoktan bilinçaltında aids olmuştunuz. Siz de bilinçli seçmeler yapıyorsunuz aids değil de hpv ye takmışsınız tek eşli olmanıza rağmen. Bir de millete laf atıyorsunuz yok eşi eskiden birileriyle takılmış da onlar nasıl korkmuyormuş vs vs. İnsanlar sizin gibi olmak zorunda değil onları garipseyene kadar kendinizi garipseyin biraz. İlacı kullanmaya başladıktan sonra en kötü bir ayda etkisini gözlemlersiniz sizin kullandığınıza destek aldığınıza inanmıyorum ben.

Oradan duydum burada okudum... Jinekoloğa gerçekten gittiniz mi? Ne ilacı alıyorsunuz psikiyatrist mi yazdı ilacı? Bana kendi kafanıza göre bir şeyler yapıyorsunuz gibi geliyor, kusura bakmayın ama psikiyatriste gidip ilaç tedavisi gördüğünüze inanmıyorum. Konunun uzmanı 2 doktora göründünüz ama söylediklerine inanmıyorsunuz. Bu sizin kaçıncı konunuz, durumunuz ilerliyor farkında değilsiniz. Cinsel isteğiniz olmadığı için canınız yanıyor, virüs yüzünden değil. Hadi kocanız kazık kadar adam ama kızınız var hem de ergen. Kusura bakmayın ama o çocukla ilgilenmek bakmak zorundasınız. Fiziken ve ruhen sağlıklı hissetmiyorsanız bunu geçiştirmeyin. En çok kendiniz için önemli bu. Kız, iyi kötü babayla büyür yetişkin olur, adam zaten başının çaresine bakar, olan size olur. Kendinize gelin artık.
Gittim hemde kaç kez ama doktordan çıktığımda içimde bir rahatlama olmuyor.En son smear testini 2022 yılında vermiştim.o zamandan bu zaman bir çok kez kadın doğumcuya gittim.
Keşke o rahat olduğum dönemlerde smear testi verirken birde hpv testi yaptırsaydım şuan korktuğum için yaptıramıyorum ama böylede içim içimi yiyor
Yazdığınız herşeyde çok haklısınız.İçim içimi yiyor.
Aslında bu kış iyiydim artık takmıyordum ne zamanki hpv virüsü duydum ilişkide canım acımaya başladı.Eşim boşasa beni haklı farkındayım kendi durumumun.Kendimi rezil ediyorum,böyle değildim ben

Hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum. Benim bildiğim ilaçlar çok hızlı etki eder. Benim cahilliğim olabilir bilemiyorum.
Hangi teşhisle ilacı verdi? Ne zaman başladın?
Muhtemelen okb için bir ilaç verildi onların da etki süresi maksimum 1 ay. En kuvvetlisini kullandım çünkü biliyorum. Ama bahaneler şelale. Muhtemelen gitmedi bile doktora

Farkındayım
en çok eşimi üzüyorum.Bana şimdi test yaptırsan ne olucakki dedi
daha öncede her defasında bu son dedin ama bak bitmiyor dedi
şuan smear veya hpv testi yaptırsanda sonra başka birşey bulacaksın
merhaba,
sorun bence kesinlikle psikolojik. Hiçbir test vs. sizi iyi hissettirmeyecek çünkü obsesyona dönüşmüş anladığım kadarıyla. psikiyatrist ya da psikolog bu sorunu çözücektir. Tavsiyem önce psikologa gitmeniz baktınız olmuyor zaten psikiyatrist ilaç yazıcaktır. allah şifa versin

Esinizde sigil vs yoksa niye bu kafadasınız ayrica hpv atlatmış biri olarak söylüyorum dunyanin %90 ninda var ve vucuttan grip gibi atlıyor
ben de aynı fikirdeyim, bunu zaten kapmamak düşük ihtimal.
kapmamak için seks yapmayı geçtim insanların kimseyle öpüşüp koklaşmaması lazım ki bu imkansız
çatır çatır sevişmeye devam ediyor millet
tabi ki herkes kendi bireysel önlemini almalı, korunma gibi, aşı gibi, güvenilir gelmeyen insanlarla temas etmemek gibi vs
tek gecelik takılan kişilerden uzak durun mesela , çok sık partner değiştirme olayı riski yükselten bişey olmakla beraber bu virüsü kapmak için tek bir partner de gayet yeterli

Gittim hemde kaç kez ama doktordan çıktığımda içimde bir rahatlama olmuyor.En son smear testini 2022 yılında vermiştim.o zamandan bu zaman bir çok kez kadın doğumcuya gittim.
Keşke o rahat olduğum dönemlerde smear testi verirken birde hpv testi yaptırsaydım şuan korktuğum için yaptıramıyorum ama böylede içim içimi yiyor
Yazdığınız herşeyde çok haklısınız.İçim içimi yiyor.
Aslında bu kış iyiydim artık takmıyordum ne zamanki hpv virüsü duydum ilişkide canım acımaya başladı.Eşim boşasa beni haklı farkındayım kendi durumumun.Kendimi rezil ediyorum,böyle değildim ben

Hpv nin ne olduğunu sanıyorsunuz ???? korkmanız bilmemenizden, geçirmiş biri olarak söylüyorum böyle ooooo denecek bir şey değil. Tüm dünyada çok yaygın ve başka bir hastalığa sebep olması uzun yıllar süren bir virüs. Doktor kontrollerinizi aksatan biri değilseniz korkacak bir şey yok. Günlük hayatımız içinde hpv den daha güçlü kanserojenlere maruz kalıyoruz bulaşık deterjanları, tüm ilaçlara ve ev temizlik malzemelerine katılan titanyum dioksit, mısır şurupları, kıvam arttırıcılar vs... binlerce kanserojenle birlikte yaşıyoruz. Soluduğumuz hava, eskiden sağlık bildiğimiz güneş bile kanserojen artık kendinize boşuna dünyayı dar etmeyin

Muhtemelen okb için bir ilaç verildi onların da etki süresi maksimum 1 ay. En kuvvetlisini kullandım çünkü biliyorum. Ama bahaneler şelale. Muhtemelen gitmedi bile doktora
Hay çok yaşa bilen insan başka oluyor. Şimdi net bir bilgim olmadığından bişi diyemedim ama aşırı saçma geldi. 6 ayda etki eden ilaç mı olur hele ki psikolojik bir rahatsızlığa

HPV sadece cinsel yolla gecmiyor, umumi wcden bile gecebilen birsey. Asisi var ne kadar korur korumaz bir uzmana gidin konusun. Ama sizi HPV bile olsaniz bu obsesyon bitirmis…

IMG_5980.webp

Ben hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Böyle erteleye erteleye en son eşim isyan edicek diye korkuyorum
Öleceğiz diye yaşamayalım demekle aynı şey bu. Doktora gidin. Test yaptırın. Aşı yaptırın. Bu şekilde eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız.

Back
X