• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku Yüzünden Eşimle İlişki Yaşayamıyorum

Çok geçmiş olsun, asla böyle bi şeye inanmıyordu sanırım o yüzden sevgili @Aysenimi yi etiketlemek isterim
Tesekkur ederim sagolun.Malesef insanlar sadece cinsel yolla diye dusunuyor ama degil... tek bir doktor degil bir kac uzmana gittik biz ortak tani "umumi wc" den kaptigi oldu.

Gidip hpv testi verin, her yıl da smear kontrolü yaptırın (her kadının yaptırması gerekli zaten). Sonuç negatif çıkarsa eşinizde hpv yok demektir. İkisi de çok basit testler sürüntü alınıyor.
Gelecekte eşinizin aldatma durumu vs. olursa (Allah korusun) o zaman iş değişir tabii. 45 yaş altıysanız da üç doz aşı yaptırın içiniz daha da rahat eder.

Tesekkur ederim sagolun.Malesef insanlar sadece cinsel yolla diye dusunuyor ama degil... tek bir doktor degil bir kac uzmana gittik biz ortak tani "umumi wc" den kaptigi oldu.
Bende de herpes vardı. Doktor bana da dedi bunlar umumi tuvaletlerden, havlulardan, ortak kullanılan herhangi bi şeyden geçebilir diye. Atlattığına çok sevindim kızınızın 🙏🏿

İlaca başladım ancak ilaçta içsem bu durum geçicek mi bilmiyorum sanki hep böyle olucak gibiyim.hayattan zevk alöıyorum sürekli ağlamak istiyorum,geçen gün eşime ağaldım.keşke daha önce test yaptırsaydım ya bana hpv geçseydi.keşke hep korunsaydım dedim.
10 küsur yıllık evlilikte size geçseydi çoktan geçmişti. HIV gibi düşünmeyin. Bir senede de kurtulabilirsiniz vücudunuzdan. Eşiniz sizi aldatmıyorsa daha neyinden korkuyorsunuz ki?

10 küsur yıllık evlilikte size geçseydi çoktan geçmişti. HIV gibi düşünmeyin. Bir senede de kurtulabilirsiniz vücudunuzdan. Eşiniz sizi aldatmıyorsa daha neyinden korkuyorsunuz ki?
Bana geçen sene tüp bebek için hiv testi yapıldı negatif çıkmıştı
Ama hpv hiç yaptırmadım
İnsan sonuçta eşim ya aldattıysa diye korku geldi içime
Evlenmeden önce bir kızla ilişkisi olmuş o beni korkuttu

Eşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.
İnsanlar ne yapıyor diye düşünüyorum,etrafımda bir çok insan var böyle eşi daha önce bir çok kızla birlikte olan.bu insanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Sanki herkes bunu biliyormuş ve önlemini alıyormuş bunu duymayan bir salak ben kalmışım gibi hissediyorum.
Keşke evlenirken böyle şeyleri duysaydım
16 sene önce biri ile olmuş adam, şimdi kafanıza takıyorsunuz acaba hpv var mı diye

cidden bizimle dalga geç,iyorsunuz sanırım, ya da cidden takıntılısınız

Bana geçen sene tüp bebek için hiv testi yapıldı negatif çıkmıştı
Ama hpv hiç yaptırmadım
İnsan sonuçta eşim ya aldattıysa diye korku geldi içime
Evlenmeden önce bir kızla ilişkisi olmuş o beni korkuttu
yahu cidden katlanamadım bu mesajınıza.

eşinizin sizi şu an aldatmanızdan korkun bence, çünkü red alıyor sürekli.

ayrıca şu an sizi aldatıyor diye korkunuz var ve hpv olabilir mi deseniz hadi bu korkunuzu anlarız ve test yaptırın deriz. adam, 16 sene önce biri olmuş ya... 1666666666666666 166666666 166666 1666 bir çok kez yazarsam belki 16 senenin ne demek oldğunu anlarsınız hastalık sürecinde.

16 sene önce biri ile olmuş adam, şimdi kafanıza takıyorsunuz acaba hpv var mı diye

cidden bizimle dalga geç,iyorsunuz sanırım, ya da cidden takıntılısınız
ya niye dalga geçeyim keşke böyle olmasam
Hpv virüsü çok yaygın ve ilişkiye girdiğini bildiğim için endişe ettim aklıma takıldı
Ben o zamanlarda hpv virüsünü duymamıştım

Hpv virüsü çok yaygın ve ilişkiye girdiğini bildiğim için endişe ettim aklıma takıldı
sızın dusuncelerınızı korkularınız yonetemıyorsunuz tedavı almanızda fayda var

cunku 16 sene oncekı ılıskıye, konu sacma bır kıskanclık olmadıkca kımse takılmaz boyle. hele kı acaba hpv olabılır mıyım dıye hıc takılmaz.

ayrıca ılıskıye gırdıgı de belkı duzgun bır ınsan yanı bulasıcı hastalıgı yok hatta sevmıstı .

esınız eskortla mı oldu da, kafanıza takıyorsunuz bu bıle garıp bır durum yani

dıyorum ya cıdden takıldıgınız sey cok gereksız

ayrıca ılıskıye gırdıgı de belkı duzgun bır ınsan yanı bulasıcı hastalıgı yok hatta sevmıstı .

esınız eskortla mı oldu da, kafanıza takıyorsunuz bu bıle garıp bır durum yani

dıyorum ya cıdden takıldıgınız sey cok gereksız
Tanımıyorum üniversitede olmuş.Eşim seviyorum demedi bence herkesle birlikte olan bir kız gibi
hpv her ilişkide bulaşıyor mu
şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum

Tanımıyorum üniversitede olmuş.Eşim seviyorum demedi bence herkesle birlikte olan bir kız gibi
hpv her ilişkide bulaşıyor mu
şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum
ya tamam olan olmus

genclık zamanı neler yasanıyor, neler...

sız 16 yıldır evlısınız adam aldatmadı, adam sımdı hpv rıskınde degıl

bırakın allah askına sızden oncekı, cocuk yastakı seylerını. cok uzun ve gereksız bır gecmıs takıntısı olur bu sızın yaptıgınız

eskı es degıl eskı sevgılı degıl. ve taze degıl 16 sene ya

ustelık bır rısk de yok sukur. yıllar olmus.

her ılıskıde bulasmaz, esınız de hpv yokun hanımefendı. allah askınıza kendınıze bır tokat atın ve 16 sene oncesını bırakın

sız ya da esınız hpv olsaydınız, coktan olurdunuz yahu. akıl var mantık var

ya tamam olan olmus

genclık zamanı neler yasanıyor, neler...

sız 16 yıldır evlısınız adam aldatmadı, adam sımdı hpv rıskınde degıl

bırakın allah askına sızden oncekı, cocuk yastakı seylerını. cok uzun ve gereksız bır gecmıs takıntısı olur bu sızın yaptıgınız

eskı es degıl eskı sevgılı degıl. ve taze degıl 16 sene ya

ustelık bır rısk de yok sukur. yıllar olmus.

her ılıskıde bulasmaz, esınız de hpv yokun hanımefendı. allah askınıza kendınıze bır tokat atın ve 16 sene oncesını bırakın

sız ya da esınız hpv olsaydınız, coktan olurdunuz yahu. akıl var mantık var
hpv smear testinde görünüyor mu
ben 2 sene smear testi yaptırmıştım
1 sene öncede tüp bebek tedavisinde hiv testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı
Allahım şu kullandığım antidepresan işe yarasa kafayı yicem yoksa

Ben hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Böyle erteleye erteleye en son eşim isyan edicek diye korkuyorum
Adam sizi sevmese katlanilacak dert değilsiniz. Adam hala isyan etmesi ise mucize

Eşinizle neden evlendiniz merak ettim. Tedavi olabilirsiniz, öyle bir seçenek var. Haberi varmiydi bu durumunuzdan.

Eşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.
İnsanlar ne yapıyor diye düşünüyorum,etrafımda bir çok insan var böyle eşi daha önce bir çok kızla birlikte olan.bu insanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Sanki herkes bunu biliyormuş ve önlemini alıyormuş bunu duymayan bir salak ben kalmışım gibi hissediyorum.
Keşke evlenirken böyle şeyleri duysaydım
Biraz cereyan yapsın ev.

Back
X