Korku

Geçmiş olsun öncelikle. Tüm süreçle dalga geçtim demenize gülümsedim ben de zor durumlarda aynı yola başvururum ve iyi bir moral verme ve baş etme yöntemi olduğunu düşünürüm. Siz temaslı olarak mı görünüyorsunuz tedbir olarak mı kendinizi izole ettiniz, yani sokağa çıkmanız yasak mı? Değilse kapılarına yemek bırakabilirsiniz bişey olmaz. Yasaksa eğer dışarıdan hafif şeyler söyleyebilirsiniz, sağlıksız demeyin hiç yoktan iyidir. Siz üzerinize düşeni yapın ama moralsiz de olmayın, yetişkin insanlarız her ihtimali düşünmeliyiz, elimizden geleni yaptıktan sonra olacakla öleceğe çare yok maalesef. Allah şifa versin inşallah.

Esim pozitif oldugu icin temasliyim.

zaten nasil negatif oldugumu da anlayabilmis degilim. 2 gun sonra tekrar test olacagim.

haklisiniz, ben oncelikli bebegimi ve esimi fusunuyorum ama esimi dusunurken; ailesinin onun icin ne kedar onemli oldugunu biliyorum. Yani fiziki ve ruhi olarak etkilenecekler ama en az hasarla ciksinlar istiyorum, cok istiyorum.

Yasadigimiz durumu ti' ye aldim. Herkes dusunup kendini uzmesin diye onlari da guldurme cabalariydi.

ama kendi icinde sonrasinda firtinalar koptu.
Allah şifaa versin insallah herkes yakalanacak dıyorlar ınsallah bıter gıder dunyamızdan

Çiçek gibi korunan ailem bir gece dedemin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasıyla covid19 kaptı. Dedeme hastaneden bulaştı ve maalesef eve gelip aileme de bulaştırmış oldu. Biraz ağır geçirdiler ancak dedem daha hafif atlattı (94 yaş). Annem zorlandı ama şükür bitti nefes darlığı yoktu sürekli kusma vardı. (yaş 61). Çok korktum, aklımı kaybedeceğim sandım. Ama geçti bitti çok şükür. Yaşları itibariyle moral olur umuduyla yazdım. Dedem covid olduğunu bile bilmiyordu grip oldun dedik korkmasın diye.

Esim icin limon ve sirke mumkun ama kvdemler icin imkansiz. Cunku neredeyse hepsi mide sikibtisi yasiyor ve surekli ogurme halindeler.

esim konu oldugu icin pozitif oldugunu ogrenene kadar hep birlikteydik.
O zaman bence eger imkaniniz var ise eşiniz onlarla ayni ortamda durmasin belki geçecek yaslilar da dha zor geciyor malesf geri bulasacak bilemezsinz baska yerde durmasi dha iyi olur bnce ve bunlardan içsin bolca ilaclarla da cabk atlatir umarim

İnşallah allahın izniyle çıkarlar, ağrılı sancılı geçirip iyileşenlere hepimiz bolca şahit oluyoruz, sizinkiler de iyileşecektir inşallah. Geçiren yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla koronanın mide bulantısı da kötü oluyor, insana yedirmiyor bişey. O nedenle hafif bişeyler demiştim önceki yorumumda, kendilerini biraz zorlayıp bol meyve sebze yeseler enerji alırlar ağır da gelmez en azından. Siz götüremeseniz de yardımcı olacaklar vardır muhakkak. Sizin onlar için endişelendiğinizi görmek eşiniz için büyük bir destektir zaten, siz moralinizi bozmadan rutin hayatınıza devam etmeye çalışın. Tekrar geçmiş olsun.

Ev yemeği sipariş verebilecekleri bir yer yok mu?
Ev tarhanası da götürebilirsiniz,hazır ilikli kemik sularından bırakabilirsiniz(veg&bones kullanıyorum ben epey iyi hatta kavanozda çorbaları da var,denemedim görmüştüm) kolay yemek olur onlara. Geçici süreç bu,düzelecekler inşallah

Ben evdrn cikamiyorum, zorunlu karantinadayiz esim pozitif oldugu icin.

ev yemekcisi ayarladik, ne isterlerse ona gore birakacak su an. Bugunumuze de sukur

hic dillendirilmemis olmasina ragmen "bu ne buyuk bir sorun" mus aslinda. Herkesin aklinda olsun sadece yaslilik degil, toplu gida alacak gucu olmayan insanlar evde kaldigi surece yemek bulamiyor belki, elektrigi suyu kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…