Korku..

Öncelikle yaşadığınız şey korku değil kaygı. İsimlendirmek önemli.
kaygılar gerçek değildir. Hayat sizin akıllo ve bilinçli olmalısınız. İyi idare etmelisiniz kendinizi eşinizi ve aileleri..
Kaygı elbet olacak. Ama hayatınızın başrol ü sizsiniz.

ayrıca evlilikten sonra hayat kötüleşiyor gibi değil de sanki büyüdüğümüz olgunlaştığımız için hayatın gerçekleri ile daha içiçe oluyoruz.. o sebep öyle hissediyoruz..

Sevgiliyken yanına geldiğinde giyinmiş , kuşanmış geliyor. Hadi yemek yiyelim yürüyelim deyip eve gidiyorsun. Sorun yok. Ama evlenince adamın her halini görüyorsun. Sabah sinirli uyanabilir, maddi sıkıntı çekebilir ve bunun stresini size yansitabilir. Onemli olan aşkı saglam tutmak. Bir tanidigimiz o adam bu degil gibi hissediyorum mutsuzum diye yakinirdi. Nasıl değil diye sormuştuk parfümünün kokusunu bilirdim şimdi banyoda arkasını ben topluyorum demişti. Beklentine göre değişiyor sanırım. Bende evli değilim ama çevremden duyduklarımı harmanlayınca evlilikte ne olursa olsun aşkı ve tutkuyu kaybetmemek gerek onu anladım. Ailesi konusundada mesafe iyidir bence de ne karışan olur ne sorgulayan.

Gercekten doğri kisi olduğuna inanıyorsan ve saygıyı korursan her sey aynı ilk günki gibi olur. 5 yıllık evliyim bir gün bile pisman olmadım. Ne ailesi ile ne kendisi ile sorunum olmadı. Burası bir derdim var olduğu için elbetteki insanlar dertlerini anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…