- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum
Öylemi diyosunuz daha dün bi konuda okudum ilk gece acayip ağrılıydı falan konu cinsellik bile değilken bi şekilde oraya gelmişti hatta, etkileniyorum gerçektenYav varya ne saçma insanlar var gerçekten
Saçmalıyorlar gerçekten siz bunlara kafa yormayın
Bende lazeri o yüzden örnekledim oda çok acılı bişey ama dayanıyorum acaba onun gibi bişeymi dahamı fena diye öğrenmek istedim,teşekkürler cevap için.Öyle bir acı yok, anlatanlara da inanmayın.
Benzetmek tuhaf olacak ama kabız olduğunuzu düşünün, çekilen acı en fazla o kadar.
Ona da acı denirse...
Evet bu kadar insan sevişiyor ama onlar artık alışmıştır ilki çok sıkıntılıymış diye duydum kasılıp yapamamak bile geliyo aklımaDünyanın en güzel duygularından biri bence
Sevdiğin erkekle teninin temas etmesi, tek vücut haline gelmen
Uğruna günah işlemeyi bile göze alıyor insanlar
Bu kadar güzel olmasaydı, insanlar sevişmezdi ki...
Hiç korkulacak bir şey değil. Kendinizi gereksiz yere korkutmayın. Tadını çıkarmaya çalışın...
Kolay değildi derken hangi konuda zor oldu kasılma korkusumu oldu benim gibi acabakisiye gore degisir bende nasıl insanlar ilk gece yapmıs hayret ediyorum kolay degildi benim icin
Alışanlar rahat tabiNe acısı ya saçmalama ve böyle seylere kulak asma.
O anlar o kadar özel ki anlatılmaz yaşanır
korkmazdım aslında oncesinde hic ama ozaman cok kasıldım bir sure vajinusmus var sandım acı hissediyordum oyle oluncada istemiyordum ama genelde banada bir iki deneme sonra oluyor ilk gece dediler nerde oyle.. zaman gecti ustunden baya ama bu biraz fizyolojik sanırım her kadının yapısı bir olmuyor..yapacagınız tek sey kendinizi kasmayın ben hep bugun olcak bugun olcak diye kendimi sartlıyordum oyle yapmayın olması gereken zamanda olucak zatenKolay değildi derken hangi konuda zor oldu kasılma korkusumu oldu benim gibi acaba
Sizde rahattınız demekki şuan bunu konuşurken bile korku var içimde halbuki daha çoook uzun zaman var ama engelleyemiyorumBen en ufak acı bile hissetmemiştim, hatta "acımadı da Allah Allah olmadı mı ki acaba" demiştim ilk anlarda da sonra olduğunu anlamıştım
Acıması sizin kendinizi sıkmanız, ıslanmamanız, hazır olmamanızla alakalı. Aklınız rahat, vücudunuz rahat şekilde ilişkiye girerseniz, partneriniz de uyumluysa sorun falan olmaz.
Öylemi diyosunuz daha dün bi konuda okudum ilk gece acayip ağrılıydı falan konu cinsellik bile değilken bi şekilde oraya gelmişti hatta, etkileniyorum gerçekten
Neler neler yazmışlar kan fışkırmış duvara falan psikolojim bozulduişte millet böyle abartılı abartılı konuştuğu için vajinusmus dolu..
yok 3 gün kanamış yok bütün yatak kan olmuş hastaneye gitmişler.. korku senaryosu yazamaya bayılıyor bu kadınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?