- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bende anlamadım inanmadım o kadarına ama yinede sorayım dedim :)Ay ben buna kahkaha atarım!Duvara kan fışkırmış öyle mi? Yahu cinsel ilişki mi yaşanıyor yoksa adam mı öldürüyor onlar?
Onların cevabını öğrendim ben burda kırmızı gecelikbence de. burda bi ton konu okuyoruz sonra. iki ay oldu adam istemiyor, hep ben yanaşıyorum vs. ben bu riski alamam bacım
Bilmediğim için acının derecesini öğrenmek istedim ama kimse acıyo demedi o kadarda zor bişey değil demekkiAlışmakla ilgisi yok, ilk günden beri hep keyif aldım
Bilmediğin bir şey olduğu için tedirgin oluyorsun sadece
Acıdı, öyle oldu, böyle oldu çok zordu eyvah falan hikaye bunlar, abartı sadece
Onların cevabını öğrendim ben burda kırmızı gecelik
Hahaha ne yapmışlar belli değilİlişki mi yaşamışlar kadının kafasını mı koparmış o ne öyle duvara kan fışkırmasıKorkmayın korktukça kasarsınız kendinizi, eşinizin de anlayışlı ve nazik olması da önemli tabii ki. Ama öyle korkulacak bir şey yok, biz kadınlar ne acılar yaşıyoruz ağdaydı migrendi
Buna ben de katılıyorum, zaten yıl olmuş 2016.Değil mi ama, deneme sürüşü yapmak lazımBakalım yol tutuşu iyi mi, çok yakıyor mu, hızlanması nasıl falan
Neler neler yazmışlar kan fışkırmış duvara falan psikolojim bozuldu
Ben kan aldırırken rahattım mesela onamı benziyo yoksaHerkesin şeyi farklıdır,acı eşiği farklıdır.Mesela kimi insan kan aldırırken çok rahattır,kimide ayılır,bayılır.
Umarım korku zamanla yerini heyecana bırakır ne yaşayacağını bilmemek çok zorahahahahahben pamuklu iç çamaşırlarımdan vazgeçemiyorum.
kırmızıdır bilmemnedir hikaye bence bunlar. aşk önemli aşk.
şu hissetmen gereken tek şey heyecan. korku değil kesinlikle.
Bilmediğim için acının derecesini öğrenmek istedim ama kimse acıyo demedi o kadarda zor bişey değil demekki
Çok teşekkür ederim daha 6-7 ay gibi bi sürem var umarım bugünden itibaren daha rahat olurum yazılanlar iyi geldiDeğil inan bize
İçini ferah tut, sevdiğin adamla birlikte olmanın tadını çıkar
Özel bir an bu senin için, kendine zehir etme, çok mutlu olursun inş.
Ya istekten isteksizlikten geçtim sonuçta ten uyumu diye bir şey var, bilemezsiniz ki yani.bence de. burda bi ton konu okuyoruz sonra. iki ay oldu adam istemiyor, hep ben yanaşıyorum vs. ben bu riski alamam bacım
Yorum yazmıştım ama müstehcen diye sildim yav,yabancılar okumayaydı iyiydiBen kan aldırırken rahattım mesela onamı benziyo yoksa
Karşımda akrep erkeği var çok istekli bi burç olduğu söyleniyor ama yaşamadan bilemeyiz :)Buna ben de katılıyorum, zaten yıl olmuş 2016.Son zamanlarda erkeklerde cinsel problemler artmış durumda zaten. Düşünsene, kadın evleniyor gayet sağlıklı ama eşinde problemler var. Adam kabul etmiyor, haftada bir bile yapmıyor ve sorun bende değil diyor. E cinsellik insanın doğası, bunu herkes yaşamak ister. Özellikle de eşiyle yaşayamamak çok acıklı. Ten uyumu konusunu söylemiyorum bile.
eyvah eyvahKarşımda akrep erkeği var çok istekli bi burç olduğu söyleniyor ama yaşamadan bilemeyiz :)
Neden yaeyvah eyvah
Ben kan aldırırken rahattım mesela onamı benziyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?