korku..

Hiçte acımıyokii :D
Şaka bir yana odaklanma o olaya. Güzelce uzunca seviş (tavsiyedir)
Yeterki kasma sıkma kendini.
Kasıp sıkıtığın an canın yanar gerçekten.

Acımıyo diyenleri de ben anlamıyorum acıyo işte
Yırtılıyo çünkü
Benim acayip dardı girmedi yırtıldı resmen olduğunda oh bee dedim 1hafta canım yandı ama sonra herşey mis:KK53:
Acıcak canım biraz ama o da ilk gecenin en güzel yanı

İşlerine gelmez ki.
Evlenince idrar deliği ile vajinayı ayıramayan çiftler üretmek daha pratik onlar için.

Hahaha istemsizce güldüm :D
Toplumda vajinusmus diye öldürülen ve aldatılan kadınların çoğunun suç ortakları kendi ebeveynleridir bu yüzden.

Beni cok korkuttular ozellikle kayınvalidem neler neler söyledi korkudan 2 ay yapamadım eşim çok anlayişlıydı Allah razı olsun neyse gel zaman git zaman kendimi cok kötü hissediyordum eşimle goz göze gelmiyordum korkudan bir gun dedim ya olacak ya olacak nereye kadar diye yaptık ve ben olup bittiğini bile anlamadım 2 ay boşuna kuruntu ve korkuyla gećti ama öyle böyle degil cok zor gecti ben yasadim tavsiyem kesinlikle rahat olun nasıl olduğunu bile anlamayacaksıniz :)

Hahaha istemsizce güldüm :KK70:
Toplumda vajinusmus diye öldürülen ve aldatılan kadınların çoğunun suç ortakları kendi ebeveynleridir bu yüzden.
Aynen öyle.
Kadınları 20-25 sene korkutuyorlar, sonra bir gecede her şeyin düzelmesini, kadının rahatça sevişmesini bekliyorlar, haliyle bu olmayınca da "sen ne biçim kadınsın".

Beni cok korkuttular ozellikle kayınvalidem neler neler söyledi korkudan 2 ay yapamadım eşim çok anlayişlıydı Allah razı olsun neyse gel zaman git zaman kendimi cok kötü hissediyordum eşimle goz göze gelmiyordum korkudan bir gun dedim ya olacak ya olacak nereye kadar diye yaptık ve ben olup bittiğini bile anlamadım 2 ay boşuna kuruntu ve korkuyla gećti ama öyle böyle degil cok zor gecti ben yasadim tavsiyem kesinlikle rahat olun nasıl olduğunu bile anlamayacaksıniz :)

kv hiç utannamışmı seni korkutmaya

konu sahibi korkmana gerek yok. öyle olsa bu sektör nasıl böyle gelişkin bide o yönden düşün. acı falan yok. üzerine düşünme korkutma kendini. ilk gece hikayeleri de dinleme öyle

göksel bile diyor acıyor diye :)

Acıyor, acıyor, acıyor
Her yolu denedim, bitmiyor
Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor

Sakın gelme istemem
Çok korkuyorum senden
Bu muammalı halden
Çek çıkar elini kalbimden

Peki tarkan ne cevap veriyo..

Gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak

Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum
normal şartlarda acıma asla olmaz.
anormal şartlar aşırı derece kendini sıkarsan ölümüne kasarsan anca o zaman bir parça canın yanar.
ayrıca neden tüylerini lazerliyorsun cılgın mısın adamcagız tüy görmek isterse ne yapıcan ektirecek misin? yada kalemle tüy yaparsın :D
diyelim ki ölümünneeee kastın kendini diyelim ki acıdı :) alışınca da kendine gülersin...

aslında şunu diyeyim kimse sana böyle anlatmaz bu olayı. bir erkekten korkma. cinsel ilişkiye girmek kötü zahmetli acılı birşey degildir. güzel bir şeydir. aşkla olursa cok cok daha güzeldir.ilk zamanlarda iki taraf birbirine anlayışlı davranır da birleşme anını uzatırsanız (ön sevişme yani) sonrası daha şehvetli olur.
evlilklerde iki insanın isteyerek birlikte olmasından daha güzel hiç birşey yok ki...geri genelde kavga tartış gecim derdi yetti yetmedi, cay iç yemek ye yıka ütüle, gezmeye git gel sil süpür misafir gelir helak olursun vsvs.vs. v.b.b.b :D
şimdi ön sevişmeyi birşekilde adama uzattır. eşin olacak adam aşırı tutucu veya bunları edepsizlik olarak görmeyecek bir tipse ürktügünü söyle.
ön sevişmeyi uzattınız iç güdüsel olarak vucut beyin duruma alışır ve vajina ıslanır bu ıslanma ile anlaşıılır ki birleşmeye hazırsın. cünkü bir miktar vajina agzında acılma olur ( gevşeme ) böylece acı sızı korku ürkme kasma gerilme zaten dogal olarak biter.
oyy haydar dümen olsaydım dunya da sevişemeyen insan kalmazdı :D

Back
X