korku..

Alışmakla ilgisi yok, ilk günden beri hep keyif aldım
Bilmediğin bir şey olduğu için tedirgin oluyorsun sadece
Acıdı, öyle oldu, böyle oldu çok zordu eyvah falan hikaye bunlar, abartı sadece
Bilmediğim için acının derecesini öğrenmek istedim ama kimse acıyo demedi o kadarda zor bişey değil demekki

Onların cevabını öğrendim ben burda kırmızı gecelik :KK70:

ahahahahah :D ben pamuklu iç çamaşırlarımdan vazgeçemiyorum.

kırmızıdır bilmemnedir hikaye bence bunlar. aşk önemli aşk.

şu hissetmen gereken tek şey heyecan. korku değil kesinlikle.

İlişki mi yaşamışlar kadının kafasını mı koparmış o ne öyle duvara kan fışkırması :KK53: Korkmayın korktukça kasarsınız kendinizi, eşinizin de anlayışlı ve nazik olması da önemli tabii ki. Ama öyle korkulacak bir şey yok, biz kadınlar ne acılar yaşıyoruz ağdaydı migrendi :KK51:
Hahaha ne yapmışlar belli değil :KK48: korkmamaya çalışacağım teşekkürler

Değil mi ama, deneme sürüşü yapmak lazım :KK53: Bakalım yol tutuşu iyi mi, çok yakıyor mu, hızlanması nasıl falan :KK70: :KK70:
Buna ben de katılıyorum, zaten yıl olmuş 2016. :KK70: Son zamanlarda erkeklerde cinsel problemler artmış durumda zaten. Düşünsene, kadın evleniyor gayet sağlıklı ama eşinde problemler var. Adam kabul etmiyor, haftada bir bile yapmıyor ve sorun bende değil diyor. E cinsellik insanın doğası, bunu herkes yaşamak ister. Özellikle de eşiyle yaşayamamak çok acıklı. Ten uyumu konusunu söylemiyorum bile.

Neler neler yazmışlar kan fışkırmış duvara falan psikolojim bozuldu

İşte buna inanabildiysen kendi anatomini bilmiyorsun demektir
Orada duvara kadar kan fışkırtacak organ var mı =)))
Nereden gelecek bu kan, 0,50 mm deki zardan mı =))
Etme gözünü seveyim, elinin altında internet var güzel kızım bir bak bakim bu denilenin olma ihtimali var mı
Sen içini ferah tut, tadını çıkar

Bilmediğim için acının derecesini öğrenmek istedim ama kimse acıyo demedi o kadarda zor bişey değil demekki

Değil inan bize
İçini ferah tut, sevdiğin adamla birlikte olmanın tadını çıkar
Özel bir an bu senin için, kendine zehir etme, çok mutlu olursun inş.

Buna ben de katılıyorum, zaten yıl olmuş 2016. :KK70: Son zamanlarda erkeklerde cinsel problemler artmış durumda zaten. Düşünsene, kadın evleniyor gayet sağlıklı ama eşinde problemler var. Adam kabul etmiyor, haftada bir bile yapmıyor ve sorun bende değil diyor. E cinsellik insanın doğası, bunu herkes yaşamak ister. Özellikle de eşiyle yaşayamamak çok acıklı. Ten uyumu konusunu söylemiyorum bile.
Karşımda akrep erkeği var çok istekli bi burç olduğu söyleniyor ama yaşamadan bilemeyiz :)

Ben kan aldırırken rahattım mesela onamı benziyo yoksa :KK53:

hahaha :) koptum ya.yok ona benzemiyor haha :)

sevdiğin adam ile birlikte olmanın korkutucu hiç bir tarafı yok merak etme.

çok eskiden insanlar gerdek gecesi görüyorlarmış birbirlerini düşünsene bahtına ne çıkarsa ne kadar berbat bir durum.sen sevdiğin,bildiğin insan ile yaşayacaksın o güzel anları.

Back
X