- 25 Haziran 2016
- 7.571
- 13.520
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Ben gec ogrendigim icin faydali seyler yemedim bu yuzden korkuyorum.keske daha erken ogrenmis olsaydim.bel fitigi olmasindan supheleniyordumtad koku kaybı hastalığın son evresi diyorlar, 1 hafta birşey olmamış, sakin olun, atlatıyorsunuz demek ki, bağısıklığınızı direncli tutun. Gecmiş olsun
Normal yedigimiz seyler de sağlıklı. Illa ek takviye pekmez bilmemne tüketmeseniz de gunluk yediklerimiz de atlatmaniza yeter :) geçmiş olsun bence düsünmeyin, immuniteyi baskilayan en önemli seylerden biri de stres.Ben gec ogrendigim icin faydali seyler yemedim bu yuzden korkuyorum.keske daha erken ogrenmis olsaydim.bel fitigi olmasindan supheleniyordum
Benimde cevremde var butun ailem atlatti.bende amann korkmayin ne var herkes atlatir diyordum ama oyle olmuyormus o korku baskaymis.Etrafimda o kadar evde atlatan var ki... kuruntu yapmışsiniz. Söyle düşünün cok şükür afrikada değilsiniz beslenmeniz iyi sağlığınız yerinde, bir grip virusunu neden atlatamayasiniz. Milyonlarca insan iyileşti. 80 yaşında teyzeler amcalar çıkıyor yoğun bakimdan.
Cok gecmis olsun sizede.bende gunlerdi uyumuyordum sirt agrisindan.ilginc bi sekilde bi anda kesildi koku tat kaybi basladi.yavas yavas atiyor vucuttan kendiniBen de günlerdir yataktayım vücut ağrısından günlerce ayakta güneşin doğmasını bekledim. Vücut ağrım geçti luan boğazım yara içinde öksürük var ama geçecek biliyorum üstelik hamileyim çok korkma dua et Allah ne derse o olur
Yiyecek olarak neler onerirsiniz.yemedigim herseyi yiyebilirim cunku tat almiyorumGeçmiş olsun. Bu süreçte o kadar çok iyileşenle sonradan telefonda görüştüm ki anlatamam. (Bununla ilgili olarak çalışıyorum). 100 kişiyle görüştüysem herhalde 97’si filan evde ve gripten daha rahat atlatmış.
bağışıklık destekleyici takviyeler kullanın mutlaka. C,d ve çinko önemli diyor hemşire arkadaşlarım.
D vitamini takviyesi alabilirsiniz. Bol meyve sebze yemeniz iyi olabilir. Mesela mandalina portakal, biber gibi c vitamini zengini gıdalar. Bol su içmek de önemli diyorlarYiyecek olarak neler onerirsiniz.yemedigim herseyi yiyebilirim cunku tat almiyorum
zayiflikla bagisiklik sisteminin bir alakasi yok daha once sık sık grip olup agirmi atlatirdiniz mesela bu size bagisiklik sisteminizle ilgili bilgi verebilir.Herkese gunaydin,
Bi haftadie siddetli devam eden sirt agrim ve soguk alginligi belirtilerimle test yaptim sonuc pozitif.ilk gunden cok dikkat ettim kimseyle gorusmedim buyuk ihtimal markette falan bulasti.neyse olan oldu artik ama ben fena korkuyorum.ogrendigim andan beri nefes alamiyorum cigerlerime indi diye agliyorum.cevremde hasta olanlara gayet guzel moral verirken ben ölecekmisim gibi korkuya kapildim.en onemlisi de saglikli beslenen biri degilim ve zayifim.bu arada sirt agrim bitti ama burunda yanma tar ve koku kaybi basladi.buraya yazma amacim hem moral bulmak hemde nasil kolay atlatirim fikirlerini almak.hepinize saglikli gunler.
Korkudan mi bilmiyorum sanki nefes alamiyorumD vitamini takviyesi alabilirsiniz. Bol meyve sebze yemeniz iyi olabilir. Mesela mandalina portakal, biber gibi c vitamini zengini gıdalar. Bol su içmek de önemli diyorlar
Yok senede bi defa olurum cok agirda atlatmam.zayiflikla bagisiklik sisteminin bir alakasi yok daha once sık sık grip olup agirmi atlatirdiniz mesela bu size bagisiklik sisteminizle ilgili bilgi verebilir.
bol bol yogurt sarimsak c vitamini iceren seyler tuketin
Sakin ol panik yapma ,nefes almani rahatlatacak seyler ye (tere,keciboynuzu özü,bal zencefil limon karisimi,yesil çay bunlar cok rahatlatir seni denenmis seyler)internetten ac bak diyaframdan nefes almaya calis dogru nefes teknigi cok isine yarar ayrica tat ve koku olayina takilma zamanla duzeliyorHerkese gunaydin,
Bi haftadie siddetli devam eden sirt agrim ve soguk alginligi belirtilerimle test yaptim sonuc pozitif.ilk gunden cok dikkat ettim kimseyle gorusmedim buyuk ihtimal markette falan bulasti.neyse olan oldu artik ama ben fena korkuyorum.ogrendigim andan beri nefes alamiyorum cigerlerime indi diye agliyorum.cevremde hasta olanlara gayet guzel moral verirken ben ölecekmisim gibi korkuya kapildim.en onemlisi de saglikli beslenen biri degilim ve zayifim.bu arada sirt agrim bitti ama burunda yanma tar ve koku kaybi basladi.buraya yazma amacim hem moral bulmak hemde nasil kolay atlatirim fikirlerini almak.hepinize saglikli gunler.
Bende meyve sevmem ama tat almadigim icin zehirde olsa yerimD ve C vitamini kullanmayı öneriyorlar.
Bilmiyorum verilen ilacı kullandınız mı, ilaçlar ağır seyretmesini önlüyor galiba.
Çok panikseniz oksijen ölçen basit bir âlet var, alabilirsiniz.
Benim beslenmem de iyi değildir, değerler yerlerde, meyve hiç sevmem ve bu süreçte nefret ettim.
Zor geçirdiğimi söylemem, ama dinlenemediğim için toparlanamıyorum da.
Dinlenin.
Ciğerler için bol su, temiz hava.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?