Korkudan ölüyorum

Kanser hastası bi yakinimiz hastaneye bile yatmadan atlatti ki hastalığı nedeniyle kemoterapi alıp cok ağır diyetler yapmak zorunda olan birisi.ogrendigimizde cok korktuk ama korktuğumuz gibi olmadı cok şükür.o atlattıysa sen cok rahat atlatirsin

Herkeste farklı belirtiler var , hatta kimisi hiç farkında bile olmadan atlatıyor. Sizinkisi eklem agrısıyla başlamış ve tad koku kaybı yasıyorsunuz suan. Hafif bir bogaz agrınız ve kuru öksürme devam eder . Yaklaşık iki hafta bilemediniz üc hafta icinde tamamen iyi olursunuz . Geçmiş olsun.

Hiç korkma atlatıyorsun artık. Bel göz ve baş ağrısıyla başladı 3gün bir üşüdüm bir terledim değişik bir öksürükle devam etti.. bolca c vitamini ve d vitamini içeren takviye kullandık ailecek. İlaç bile almadık ağrı kesici dışında. Tam iyi hissederek uyandığım gün tat ve koku kaybım başladı 1 haftada o sürdü. Eskiden çok hassastım,kokuyu taa nerden alıyorken şimdi epey değişti. 10% azaldı koku almam. Zamanla düzelirmi inşallah diyorum. Çok geçmiş olsun yinede vitamin taviyesi yap.

Ben doğuştan koku alamıyorum, koronaya yakalanırsam nasıl anlayacağım diye düşünüyorum. Bol bol vitamin alıp, morali yüksek tutmak lazım sanırım. Çevremde bu süreci sağlıkla atlatanlar var. Allahım hepimizi korusun, olursak da sağlıkla, kolaylıkla atlamayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun.
1. ve 2. kıyaslaması yapabilir misiniz, hangisi daha zordu?

Sakinles, dogal kekik cayi ic bol bol.Beslenmene dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…