- 25 Haziran 2016
- 7.568
- 13.513
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Cok guzel yazmissiniz bende sizin anlattiginiz gibi kalp carpintisi yasiyorum ve dahada korkuyorum.siz ilac kullandiniz miAynı benim 40 gün önceki halim. Beni anlattınız gibi geldi bir an. Geçmiş olsun, sizin gibi tat koku kaybım olunca covid olduğuma emin oldum ben de ve emin olduktan sonra nefesim daralıyor gibi gelmeye başlamıştı birkaç gün kötü düşünceler beni bırakmadı. Kalbim çarpıyor gibi geliyordu sürekli zaten anksiyetem de var. Emin olun geçecek. Şuan zaten sürecin en riskli ve en zor kısmını atlatmış son aşamaya gelmişsiniz. Sürekli bunu düşünün. Bizler bu şekilde geçirenler olarak çok şanslıyız bunu hatırlatın kendinize.
Bol bol b12, c vitamin içeren gıdalar tüket. Ve günde en az 2 litre su içmeye bak. İnşallah çabucak atlatırsınız.Herkese gunaydin,
Bi haftadie siddetli devam eden sirt agrim ve soguk alginligi belirtilerimle test yaptim sonuc pozitif.ilk gunden cok dikkat ettim kimseyle gorusmedim buyuk ihtimal markette falan bulasti.neyse olan oldu artik ama ben fena korkuyorum.ogrendigim andan beri nefes alamiyorum cigerlerime indi diye agliyorum.cevremde hasta olanlara gayet guzel moral verirken ben ölecekmisim gibi korkuya kapildim.en onemlisi de saglikli beslenen biri degilim ve zayifim.bu arada sirt agrim bitti ama burunda yanma tar ve koku kaybi basladi.buraya yazma amacim hem moral bulmak hemde nasil kolay atlatirim fikirlerini almak.hepinize saglikli gunler.
Insallah cok tesekkur ederim duaniz icinBol bol b12, c vitamin içeren gıdalar tüket. Ve günde en az 2 litre su içmeye bak. İnşallah çabucak atlatırsınız.
Ben test bile yaptırmadım, zaten evimizde izoleydik evden çalışıyoruz. İlk soğukalginligi belirtisi verince marketi be eve söylemeye başlayarak eve kapandık üşüttük kesin desem de. Koku tat 5. gün gidince hemen tanıdığım birkaç doktoru aradım. Covid olduğuma emin olunca eyvah ciğerime inecek diye panik yarattım o anlar çok kötüydü. Evet covidsin ve bu seyirde geçiriyosun öksürük ve ateşin iyiyse evinde izole olup vitaminlerle bu süreç geçer dediler. Benim çok şükür öksürüğüm yoktu. Ateş de 3 gün sürmedi bile zaten çok çıkmadı minoset içtim o dönemde. Bol bol sıvı aldım, ek olarak multivitamin kullandım. Et tavuk suyu çorbaları yaptım. Bol sarımsak yedim hazır tat koku almazken. Bol rendelenmiş zencefil, çubuk tarçın, zerdecal ve karabiberli ihlamur demledim ılık hale gelince bal ve limon ekleyip içtim.Cok guzel yazmissiniz bende sizin anlattiginiz gibi kalp carpintisi yasiyorum ve dahada korkuyorum.siz ilac kullandiniz mi
Çevremde çok fazla covid vakasına rastladım. Hepsinde genelde ortak olan şey önce ağrıları başlamış kimisinde sonradan öksürük gelmiş kiminde gelmemiş ardından tat koku kaybı yaşadılar ve sonrasında yavaş yavaş hepsi düzeldi.Herkese gunaydin,
Bi haftadie siddetli devam eden sirt agrim ve soguk alginligi belirtilerimle test yaptim sonuc pozitif.ilk gunden cok dikkat ettim kimseyle gorusmedim buyuk ihtimal markette falan bulasti.neyse olan oldu artik ama ben fena korkuyorum.ogrendigim andan beri nefes alamiyorum cigerlerime indi diye agliyorum.cevremde hasta olanlara gayet guzel moral verirken ben ölecekmisim gibi korkuya kapildim.en onemlisi de saglikli beslenen biri degilim ve zayifim.bu arada sirt agrim bitti ama burunda yanma tar ve koku kaybi basladi.buraya yazma amacim hem moral bulmak hemde nasil kolay atlatirim fikirlerini almak.hepinize saglikli gunler.
Allah yardımcınız olsun .Meyve ,karbonhıdrat lımon sogan sarmısak tuketın. evden cıkma yasagı var ınsanlar evden cıkmayın dıo bızım ısyerıde işe cagırıyor .Herkese gunaydin,
Benim de ufak ve geçmeyen sırt ağrım vardı Google dan araştırınca kalp hastalıklarından tutun kansere kadar hepsinin belirtisiymiş fakat fizik tedaviye göründüm ve birkaç haftalık pilatesle düzeldibiraz önce burnum kanadı - benim normalde burnumdaki damarlardan biri çatlak olduğu için 2 ayda bir falan kanar çok önemli değildi önceden- şimdi ben internetten baktım korktuğum tüm hastalıkların belirtisi bu.. ya kafayı yicem. zaten demir eksikliğimde çıktı. yemin ederim kafam durdu şuan mantıklı düşünemiyorum
kendi konuma yazdim sanmistim da pardon sildim:) haklisiniz internetten bakmamak gerek, ama tesaduf mu ya bi anda demirimin düşmesiBenim de ufak ve geçmeyen sırt ağrım vardı Google dan araştırınca kalp hastalıklarından tutun kansere kadar hepsinin belirtisiymiş fakat fizik tedaviye göründüm ve birkaç haftalık pilatesle düzeldiKendiniz demişsiniz zaten damarlarımdan biri çatlak diye. İnternet doktorunuz değildir, hekiminize danışın :))
Kadınların demirinde düşüklük çok sık görülür adet kanamasından ötürü. Benim demir seviyem hiçbir zaman referans aralığında olmamıştır meselakendi konuma yazdim sanmistim da pardon sildim:) haklisiniz internetten bakmamak gerek, ama tesaduf mu ya bi anda demirimin düşmesi
ben de zayıfım ilaç kullanmadım suyun içine limon attım bol bol mandalina suyu eriyen c vitamini ve sarımsak sütü sadece bunlarla atlattım ama psikolojisi çok kötü anlayabiliyorum ama benim başımda bir de 2 yaş sendromlu bebek vardı atlatırken düşün
İkinciye atlatmış biri olarak ilk önce geçmiş olsun diyorum.. Bence önemli olan moral asla umutsuz olma.. Ben ılık süte sarımsak rendeledim ve tanıdığım çoğu kişi bunu yaptı faydasını gördük diyende oldu denemekte fayda var derim ciğerleri besliyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bi zararı yok deneyebilirsin.. Ve bol su özellikle limonlu su içtim ben.. Umarım en kısa sürede herkes şifa bulurHerkese gunaydin,
Devit 3 ampul eczaneler satmıyormuş artık devlet yasaklamış geçen gün almak istedim alamadım çok can sıkıcıGecmis olsun d vitamini alin devit 3 ampul icin mutlaka
Ay inanmıyorum benaldım daHa yeni. Mahmutpaşa dan. Keşke çok alsaymışım hey AllahimmDevit 3 ampul eczaneler satmıyormuş artık devlet yasaklamış geçen gün almak istedim alamadım çok can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?