Korkudan ölüyorum

Cok guzel yazmissiniz bende sizin anlattiginiz gibi kalp carpintisi yasiyorum ve dahada korkuyorum.siz ilac kullandiniz mi

Bol bol b12, c vitamin içeren gıdalar tüket. Ve günde en az 2 litre su içmeye bak. İnşallah çabucak atlatırsınız.

Cok guzel yazmissiniz bende sizin anlattiginiz gibi kalp carpintisi yasiyorum ve dahada korkuyorum.siz ilac kullandiniz mi
Ben test bile yaptırmadım, zaten evimizde izoleydik evden çalışıyoruz. İlk soğukalginligi belirtisi verince marketi be eve söylemeye başlayarak eve kapandık üşüttük kesin desem de. Koku tat 5. gün gidince hemen tanıdığım birkaç doktoru aradım. Covid olduğuma emin olunca eyvah ciğerime inecek diye panik yarattım o anlar çok kötüydü. Evet covidsin ve bu seyirde geçiriyosun öksürük ve ateşin iyiyse evinde izole olup vitaminlerle bu süreç geçer dediler. Benim çok şükür öksürüğüm yoktu. Ateş de 3 gün sürmedi bile zaten çok çıkmadı minoset içtim o dönemde. Bol bol sıvı aldım, ek olarak multivitamin kullandım. Et tavuk suyu çorbaları yaptım. Bol sarımsak yedim hazır tat koku almazken. Bol rendelenmiş zencefil, çubuk tarçın, zerdecal ve karabiberli ihlamur demledim ılık hale gelince bal ve limon ekleyip içtim.
Test yaptırmayınca kimseye inandıramadık eşimle korona olduğumuzu. Öyle geçer mi yaaa falan dediler. İnsanın yaşadığı sınav ağırken bir de bunlarla uğraşmak çok kötü. Geçen hafta antikor testi yaptırdım pozitif çıktı. Yani atlatmış ve antikor oluşturmuşum. Sizinki de geçecek merak etmeyin.

benim de babam covid olmuştu sanırım o dönem bende geçirdim. koku tat kaybı azalmıştı ağrılarım da oluyodu. ben psikolojimi o dönem çok bozdum kendimi çok korkuttum paranoyak bir kişiliğim var biraz. benim bir de organ eksikliğim vardı düşünün risk grubunda hissddiyordum kendimi. o nefes darlığı dediğiniz şey belki nefes açlığıdır. anksiyeteden kaynaklanan bir şey. derin nefes almak istemek ama tıkanması gibi. Ben o kadar anksiyete yaşadım ki kendimde hep bunları gördüm. ama şimdi 3 ay geçti ve bir şeyim yok Allaha şükür. bence sizde rahat olun zaten ağır geçirseniz bunu fark edersiniz telaş yapmayın.

Çevremde çok fazla covid vakasına rastladım. Hepsinde genelde ortak olan şey önce ağrıları başlamış kimisinde sonradan öksürük gelmiş kiminde gelmemiş ardından tat koku kaybı yaşadılar ve sonrasında yavaş yavaş hepsi düzeldi.

Bende geçirdim 35 haftalık hamileyken hemde ayakta geçirdim çok şükür ilk öğrendiğimde ağladım 2 da e çocuğum var bana bisey olursa nolacaklar diye ama kolay geçti çok mandalina portakal yedim bal.yedim koku tat duyum hala tam gelmedi malesef

Bol bol limonlu su icin. Yemeklerinize sarimsak zerdecal zencefil koyun. Ben oyle ilacsiz atlattim sukur. Gecmis olsun

Allah yardımcınız olsun .Meyve ,karbonhıdrat lımon sogan sarmısak tuketın. evden cıkma yasagı var ınsanlar evden cıkmayın dıo bızım ısyerıde işe cagırıyor .

Benim de ufak ve geçmeyen sırt ağrım vardı Google dan araştırınca kalp hastalıklarından tutun kansere kadar hepsinin belirtisiymiş fakat fizik tedaviye göründüm ve birkaç haftalık pilatesle düzeldi Kendiniz demişsiniz zaten damarlarımdan biri çatlak diye. İnternet doktorunuz değildir, hekiminize danışın :))

Kizlar bende de oksuruk oldu 1 hafta sonra koku gitti simdi koku falan aliyorum ama belim agriyor 14 gun oldu bugun bel agirsi koku geldikten sonra oldu

kendi konuma yazdim sanmistim da pardon sildim:) haklisiniz internetten bakmamak gerek, ama tesaduf mu ya bi anda demirimin düşmesi

kendi konuma yazdim sanmistim da pardon sildim:) haklisiniz internetten bakmamak gerek, ama tesaduf mu ya bi anda demirimin düşmesi
Kadınların demirinde düşüklük çok sık görülür adet kanamasından ötürü. Benim demir seviyem hiçbir zaman referans aralığında olmamıştır mesela

çok gecmıs olsun
Benim de 18 aylık bebeğim var hem de emiyor ve çok aktif bir bebek
En büyük korkum bu ya bana gelirse diye
Bebeğime nasıl yeteceğim falan diyorum hep

İkinciye atlatmış biri olarak ilk önce geçmiş olsun diyorum.. Bence önemli olan moral asla umutsuz olma.. Ben ılık süte sarımsak rendeledim ve tanıdığım çoğu kişi bunu yaptı faydasını gördük diyende oldu denemekte fayda var derim ciğerleri besliyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bi zararı yok deneyebilirsin.. Ve bol su özellikle limonlu su içtim ben.. Umarım en kısa sürede herkes şifa bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…