Korkudan ölüyorum

Bu onerilerinizi yapicam sagolun

Bende atlattım korkulacak bişey yok son evrede zaten tat koku kaybı bi süre kalıcı oluyor bi kaç hafta içinde o da kendiliğinden kayboluyor. Hiç korkmayın bişeyiniz kalmayacak

ben de zayıfım ilaç kullanmadım suyun içine limon attım bol bol mandalina suyu eriyen c vitamini ve sarımsak sütü sadece bunlarla atlattım ama psikolojisi çok kötü anlayabiliyorum ama benim başımda bir de 2 yaş sendromlu bebek vardı atlatırken düşün

Bende atlattım korkulacak bişey yok son evrede zaten tat koku kaybı bi süre kalıcı oluyor bi kaç hafta içinde o da kendiliğinden kayboluyor. Hiç korkmayın bişeyiniz kalmayacak
Sizde bogazda agri falan var miydi bende burun yanmasi bogazda agri var

Sakin kalın lütfen zaten 1 haftayı geçirmişsiniz korkudan kendinizi kötü yapmayın.C ve D vitamini alın mutlaka iyi beslenin. İlaçlarınızı kullanın. Nefes darlığı hissiyatiniz da psikolojiktir diye düşünüyorum bunu kendiniz de tespit edebilirsiniz.1 dakika içinde nefes alış verişinizi sayın, alış-veriş 20 nin üstüne çıkarsa ancak nefes darlığı yaşanıyor olabilirmiş.

Korkmayin yahu

Yiyecek olarak neler onerirsiniz.yemedigim herseyi yiyebilirim cunku tat almiyorum
Canım geçmiş olsun.
Soğan sarımsak ve yeşil yapraklı gıdalar tüket maydonoz roka yeşil soğan gibi
Yemeklerine mide sorunun yoksa acı biber ekle hatta yapabiliyorsan direkt acı biber tüket.
Her güne limonlu su içerek başla.
Mümkünse yemeklerine zerdeçal serpele üzerine. Baharat olarak.
Yoğurt, ayran iç yemeklerin yanında.
Su tüketimini arttır.
Sabahları keçiboynuzu özü veya pekmezi tüket ac karnına.
Kasaptan vs alabilen varsa ilikli kemik alsın suyuna yemek çorba yap; iliklerini dahi ye.
Inşallah atlatırsın.

Cok saolun oneriliriniz icin

Aslında hastalık diye bir şey yoktur. Bu ilk etapta kulağa ironik gelebilir ama hastalık denen şey vücudun virüsler karşısında mücadele ederken düştüğü durumdur. O nedenle insanların virüslere karşı verdiği tepkiler birbirinden farklılık gösterir. Sebebi bunu karşılamaya vücudun ne kadar hazır olup olmadığı ile alakalıdır. Organların durumu, ne kadar dinç olduğu vs. Olay kafayı ve vücudu sağlam tutmaktır. Mesela kanser hücrelerinin ilk etapta üretip yayılımını psikoloji çok etkiler. Ve bir süre sonra kötü huylu hücrelerin sayısı iyileri geçince vücut savunmasız ve çaresiz kalır. Moralini yüksek tut. Günlük c vitamini al. Kendini sürekli ağlayarak ve üzerek yıpratma. Kendini bunu karşılayıp atlatmaya hazırla.

Cok dogru soyledikleriniz arada bir kotu dusununce hemen nefesim sıkışıyor gibi oluyor

Aynı benim 40 gün önceki halim. Beni anlattınız gibi geldi bir an. Geçmiş olsun, sizin gibi tat koku kaybım olunca covid olduğuma emin oldum ben de ve emin olduktan sonra nefesim daralıyor gibi gelmeye başlamıştı birkaç gün kötü düşünceler beni bırakmadı. Kalbim çarpıyor gibi geliyordu sürekli zaten anksiyetem de var. Emin olun geçecek. Şuan zaten sürecin en riskli ve en zor kısmını atlatmış son aşamaya gelmişsiniz. Sürekli bunu düşünün. Bizler bu şekilde geçirenler olarak çok şanslıyız bunu hatırlatın kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…