• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkular.. umutlar..

Sen olduğun gibi davran.Belki de çok iyi insanlar çıkacak karşına ille de sorun yaşayacaksın diye birşey yok. 14 yıllık evliyim ne eltimle ne kv ile hiç sorun yaşamadım. İnşallah iyi insanlar çıkar karşına.

Sen olduğun gibi davran.Belki de çok iyi insanlar çıkacak karşına ille de sorun yaşayacaksın diye birşey yok. 14 yıllık evliyim ne eltimle ne kv ile hiç sorun yaşamadım. İnşallah iyi insanlar çıkar karşına.
Maşallahhh . Amin inşallah Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Aslında ben sürtüşmeden falan değil de acaba beni sevecek mi kaygısı yaşıyorum daha cok .. naasılll davranacam ki acaba ilk görüşmede nasıl davransam sevilirim kaygısı var bende. Daha önce de bi ilişkim olmuştu ciddi ailesiyle babası da dahil tanışmıştım sevmişlerdi beni ama o aileyle bu aile cok farjlı hissediyorum karşılaştırmak istemiyorum da öyle yani ben çok soğuk bi insanım böyle duygularımı falan pek belli edemem bu yüzden sanki yapmacıkmıışım gibi gözüktüğümü düşünürüm dışardan işte böyle gözükmek istemiyorum onlara.

Sorun etme onu. Onyargisiz davran. Saygida kusur etme sorun olmaz.

Back
X