korkular ve bozulan psikolojim

sefirinkizibenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
1
2
1
36
merhabalar
ben bosanis bir bayanım ve 1 oğlum var.. 1 senedir bir iliskim var bosanmis 1 kız çocuğu olan biriyle..
arada sorunlar yasakda sevgimiz hep daha ağır bastı. ve oğlum ile iletişimi çok çok iyi, biraz maddi durumu bu aralar çok iyi olmasada toparliycagina inanıyoruz.
benimle aylardır evlenmek istiyor ailesiyle istemeye gelmek istiyorlar.
ama ben çok korkuyorum,, bir turlu o adimi atamıyorum ve kendimden uzaklastiriyorum,, sonra geri barisiyorum, cocuk oyuncağına cevirdim. Gunde 10 defa fikrim değişiyor çok yıprandım ve yiprattim.. iyice psikolojim bozuldu.
ikinci evliliğini yapmadan bunu yasayanlar varmii ve bunu nasıl asabilirim.

Eger arada kaliyorsaniz ve kafanizda olmasi gereken profille uyusmuyorsa daha sonradan sorun yasamamak icin ne yapmaniz gerek biliyosunuz..
Hele de 2.evlilikse aman diyim cok zor

Bunu yaşıyorsanız o adımı atmayın. Çünkü ilkiyle aynı makus talihi paylaşır. Yani içinize sinmeyen birşeyler var demek ki.

Siz sonlandirin bu ilişkiyi.Iyice kafaniz dinlensin.Icinizee sinmiyor belli

Güven eksik bence sevgi ve güven çok başka şeyler evlilik için hem güvenin hemde sevginin olması gerek

çocuklar birbiri ile anlaşıyor mu? siz onun çocugunu sevip bağrınıza basabilecek misiniz? bunlar da çok önemli. kararsızsanız demek ki emin değilsiniz o zaman evlenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…