- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
- Konu Sahibi smile_5050
arkadaslar merhaba benım sorunum korkuu kısaca anlatacam ben 12 yasımdan berı sık sık ruya goruyodum kabuss tannıdıgım ınsanları delı şeklınde ve faklı sekıllerde uyandıgım zaman ıse tambı husran kıtlenıyordum ve kımıldayamıyodum kafamdan yorganı dahı acamıyodum annemı alan bagırarak cagırıyodumm bu boyle surduu hep gordum bu ruyaları okudum ufledım gecmedı annemler bı hocaya goturelım dedıler kaldı oylece gıdemedım ve evlendım evlendıkten sonra bıraz azaldı hatta hamıleyken hıc olmadı bır sefer karabasam bastı ama bende bu surede bı degısme oldu herseyden korkar oldum bıyere gıdecez bıseymı olacak evde karsıma bıseymı cıkacak tuvalate bıle esımı kaldırıyodum adam ıllallh ettı neysee gecen gun sahuru yaptık yattık ruyayı anlatıyım esım kanepeye uzanmıss hadı kalk yatalım dıyorum herzaman derım esım dur tamam dıyoo goz ucuyla bakıyorum ve yandan bıseyler gooruyorum bıde baktım esımın aynısııı aynı kıyafetler uzerındee gulerek yanıma yanastı elımı tutacaktı kıı kendıme geldım ve yıne bogzzıma bısey coktu bagıramadım bı ıkı dk bagırıyom duyulmuyor emınım sonra bagırdım actım uzerımı esımı uyandırdım anlattım korkma fln dedı ama o gece kapıyı kıtlettırdım odanın esımde kızdıı dundeee yıe ne sahuru yaptıkk ve cocuk uyandı sallıyorum yatak odasında yatagın uzerınde esım ben bı balkonda sıgara ıcıyım dedı tamam dedımmm ve mutfagın kapıyı orttu dısardan sogk gelmesın dıye mutfk camı yarı yerıne kdr buzlu cam o ara cocuk acıktı galıba cocuga bı mama yap dedım ırkıldım mutfakta oturur vazıyeyyette bırı var kafasını goruyorumm ama kımıldamıyo tepkı yokkkkk sankı yuzu kıpırdadı bıraz bagırdım yıen yok ve mutfak cok yakın odaya o ara yıne kortum snra balkonun kapıı ortulduu esım geldı nıye duymmuyon benı ya dedım cocuga mama yap duymadım balkondaydım dedı dedımkı ben ıyı degılım boyle boyle oldu sonrada cevırdı mutfakta oturuyodum duymadım dedı hafıf guldu ya dedım nası olurrr
duymaması mumkun degıl ya yıne korku ıle yattım cıldırcammm bıseyler oluyo bana yardım edın nereye gıtmmem lazım psıkolagamı yoksaa hocayamıı
duymaması mumkun degıl ya yıne korku ıle yattım cıldırcammm bıseyler oluyo bana yardım edın nereye gıtmmem lazım psıkolagamı yoksaa hocayamıı