Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok korkunc acma sakin kapiyiMerhaba! Kızlar uç dört gündür nerdeyse hıc uyumuyorum gercekden nerde bı tuhaflık var benı buluyo evlendıgımden berı geçen gece saat3 4 arası bı sese uyandım uykum aşırı hafif diğer odada sinek ucsa uyanıyorum babamın evı mustakıldı sessız ortamda büyüdük neyse işte bı ses çıt çıt dıye kapıdan Allah dedim hırsız esımde mubarek on sıddetınde deprem olsa uyanmaz hele yorgunsa ogunde baya yorgundu hor hor uyuyor ya Allah dedım kalkdım ısıkları açtım sese dogru gıttım dış kapının dısından gelıyor ısıkda acık apartmanda delıkden gozukuyor bı baktım delıkden sıyah örtulu pardesulu bırı pek net gozukmuyor kapıya yapısık ama sıyahlı bayan bellı baya urktum kostüm esımı kaldırdım bi şekılde kalkana kadar tabı kadın gıtmış kaynanamı aradı aynı bınadayız sızmı geldınız boyle boyle bısey olmuş dedi oda YÖK altdakı komsunun annesıdır yaslı belkı uykuda gezdı kafada gelıp gıdıyor ayzaymır ben yarın sorarım dedı unutmus bu sormayı sabah teyzenın oglu gelınıde her cumadan cıkıp pazar gecesı gelıyorlar başka yerdede evlerı varmıs sanırım ama teyze burda kalıyo pazar günü yıne oldu bu olay hemen hemen aynı saatde pazartesı gelını gelınce ben konusdum hıc ole huyu yok ama dıkkat ederız dedı sımdıe asagıdan tuhaf tuhaf sesler gelıyo teyzenın oglu bagıra bagıra dua okuyo valla bunlar neyın nesi çözemedım sizle paylasayım dedım uyku muyku kalmadı bende
Evet teyze hep carsfalı gezıyor dün gece bısey olmadı bende kaç gunun uykusuzlugu baya derın uyumusum sanırımKadın alzheimer ise böyle hareketler çok normal. Yaşlı insanların gecesi gündüzü belli olmaz. Komsunuzun telefon numarasını alın,yine gelirse arayın gelip alsınlar. Allah korusun sizin kapıya değil de baska bir yere giderse cok aglarlar peşinden. Siz de kapınızı o kişiye açmayın. Kendinizi bos yere korkutmayn teyze demekki kapalı bir teyze çarşaf giyiyor olabilir.
Evet uyardık gelınını dıkkat edıcem dedı gece dua fılan okuyolardı rahatlatmak ıcın galıba çok zor bu hastalık benım dedemde ayzaymırdı son beş yıl baya ugrasdık balkona cıkıp sıneklere kızıyodu eve gırmeyın dıye assa sarkıyodu yakalamak ıcınbence korkulacak bir şey yok. yazık kadıncağız hastaymış. genelde o tür hastalar zararsız oluyorlar. çok da takılmayın. sadece kadına bir şey olmaması için uyarabilirsiniz. hastalık bu hepimizin başına gelebilir değil mi
Evet öyleymıs malesef bugün caya cagırcam esım de dedıkı teyze senle oturmak ıstıyor sende cagırmıyosun bılınc altı olmuş ondan uykuda Yada kafası gıdıkken bıze cıkıyo dedıKadın aizehimmer falan olabilir mi? Babaannem böyle çıkardı evden sessiz sedasız bir de. Kaç sefer merdivenden çevirdik. Ya da mesela giderdi banyonun kapısına vururdu falanca ben geldim aç kapıyı diye. İlaç tedavisi görüyordu tabiki ama bazen ona bazı dua ve ayetleri de okurlardı rahatlasın diye. O duyduğunuz sesler de benzer şeyler olabilir.
Komşunuzla konuşun rahatlarsınız bence. Yoksa böyle korku filmi gibi oluyor.
Korku filmlerindeki sahneler canlandı gözümde tövbeMerhaba! Kızlar uç dört gündür nerdeyse hıc uyumuyorum gercekden nerde bı tuhaflık var benı buluyo evlendıgımden berı geçen gece saat3 4 arası bı sese uyandım uykum aşırı hafif diğer odada sinek ucsa uyanıyorum babamın evı mustakıldı sessız ortamda büyüdük neyse işte bı ses çıt çıt dıye kapıdan Allah dedim hırsız esımde mubarek on sıddetınde deprem olsa uyanmaz hele yorgunsa ogunde baya yorgundu hor hor uyuyor ya Allah dedım kalkdım ısıkları açtım sese dogru gıttım dış kapının dısından gelıyor ısıkda acık apartmanda delıkden gozukuyor bı baktım delıkden sıyah örtulu pardesulu bırı pek net gozukmuyor kapıya yapısık ama sıyahlı bayan bellı baya urktum kostüm esımı kaldırdım bi şekılde kalkana kadar tabı kadın gıtmış kaynanamı aradı aynı bınadayız sızmı geldınız boyle boyle bısey olmuş dedi oda YÖK altdakı komsunun annesıdır yaslı belkı uykuda gezdı kafada gelıp gıdıyor ayzaymır ben yarın sorarım dedı unutmus bu sormayı sabah teyzenın oglu gelınıde her cumadan cıkıp pazar gecesı gelıyorlar başka yerdede evlerı varmıs sanırım ama teyze burda kalıyo pazar günü yıne oldu bu olay hemen hemen aynı saatde pazartesı gelını gelınce ben konusdum hıc ole huyu yok ama dıkkat ederız dedı sımdıe asagıdan tuhaf tuhaf sesler gelıyo teyzenın oglu bagıra bagıra dua okuyo valla bunlar neyın nesi çözemedım sizle paylasayım dedım uyku muyku kalmadı bende
Bende ılk çok korkdum gercekden:))))Korku filmlerindeki sahneler canlandı gözümde tövbe
Canim su alzheimeri (altshaymir) dogru yazarmisin. Her okuduğumda dilim dolaşıoEvet uyardık gelınını dıkkat edıcem dedı gece dua fılan okuyolardı rahatlatmak ıcın galıba çok zor bu hastalık benım dedemde ayzaymırdı son beş yıl baya ugrasdık balkona cıkıp sıneklere kızıyodu eve gırmeyın dıye assa sarkıyodu yakalamak ıcın
Insallah ailesi dikkatli olur bu konuda.Evet teyze hep carsfalı gezıyor dün gece bısey olmadı bende kaç gunun uykusuzlugu baya derın uyumusum sanırım
Insanlar kendı evlerıne ıstedıgı saate gelebılır tanımadıgının evıne degıl CNm gece 3 den bahsedıyorum kapımı calıyorBen garip bir olay göremedim ki. insanlar istediği saatte evlerine gelebilir. Anlamadım neden bu kadar korktuğunuzu ?