Geceleri gelen komşu

Canim su alzheimeri (altshaymir) dogru yazarmisin. Her okuduğumda dilim dolaşıo :KK70: bu arada benide korkuttun ki ben korkan biri degilim ama böyle aşırı sesli dua sesi gelse nalınlar diye düşünürdüm yani. Birini rahatlatmak icin dua okunsa bile normal ses tonundaysa olur sessizde olur
Babanemden alıslanlık kaldı o ole dıyodu ahahhaha heraldi kulagı duymuyo dıye haykıra haykıra okudu oğlu bugun ses mes kalmamısdır adamda

Insanlar kendı evlerıne ıstedıgı saate gelebılır tanımadıgının evıne degıl CNm gece 3 den bahsedıyorum kapımı calıyor
Hımmm şimdi anladım. İlginç, demekki gerçekten rahatsız benim de var öyle yaşlı bi teyze hatta bi kere kapıyı açtım içeri girdi bana baktı ay yavrum kusura bakma yanlış gelmişim diyor :)
Siz kapıları iyice kapatın bir şey olmaz.

Evet uyardık gelınını dıkkat edıcem dedı gece dua fılan okuyolardı rahatlatmak ıcın galıba çok zor bu hastalık benım dedemde ayzaymırdı son beş yıl baya ugrasdık balkona cıkıp sıneklere kızıyodu eve gırmeyın dıye assa sarkıyodu yakalamak ıcın

Allah onunda tüm hastaların da şifasını versin bol bol inş.

Dua okuyor dediğiniz Kuran olmasın? O saatte Kuran okumanın bir tuhaflığını göremedim. Tabi ki ses yüksekliğine dikkat edilmesi gerekir. Yine de genel olarak bakıldığında fazlaca abarttığınızı düşünüyorum.

Allah acil şifa versin kadına.. yarn bizm olmayacağmzn garantisi mi var?
Adamın okuduğu Kuran-ı Kerim.dir. Baziları içinden okuyamaz. Çok yüksek okuyorsa uyarın dikkat eder..

kadın alzaymırmış. ne bekliyosunuz ki? hastalık neticede.

Her ne kadar alzhimer olsa dahi kara çarşafa bürünüp kapınıza gelip lapıya yapışıp durması normal bir durum değil. Varsayalımki alzhimer dan dolayı böyle. Evde kara çarşafla dolaştığını sanmıyorum. Evinizde altın olduğunu sanan ve yoklamaya çalışan biri olabilir, sapıkta olabilir geceleri geldiği için. Böyle insnalar var ne yazıkki eşinizle ilişki anınızı duyarak tatmin olan pislikler.. Takip edin ve gerekirse polise ihbar edin.

Neden korktunuz bayanlar ben gerçekten anlamadım. Yaşlı kadın apartmanda dolaşmış 2 kez. Oğlu da yüksek sesle dua okumuş. Bu da 1 kez olmuş. Ee? Ne olmuş yani? Eşi de aynı evde, yanında. Yalnız diye korktu diyeceğim de o da değil.
bence de abartmış.zili falan çalsa neyse

Çok garip bir şey göremedim ben. Komşunun annesi gece apartmanda dolaşmış. Teyzenin oğlu da dua ediyormuş. Henüz gece yarısı olmadı, saat aşırı geç değil. Ama sesi çok gürültü geliyorsa, bu gece veya yarın kapılarını çalıp kibarca söyleyebilirsiniz.
Bence de.
Biz ne yapabiliriz ki burdan.
Gidin konusun.

Herseyi de kk ya yazmak moda oldu

öyle bir görüntüye maruz kalsam ben de sabahlara kadar uyuyamazdım herhalde.
ne diyeceğimi bilemedim,tehlikeli konular.

Hanımlar üsluplara dikkat edelim, birde rica ediyorum sanki olay mistikmiş, cinli periliymiş gibi yazmayın, yasak, ayrıca okuyan üyelerden korkan tedirgin olanlar oluyor.

Yaşlı insanlar az uyur, uykuları kaçınca dışarı da gezmeleri de garip bir durum değil, alzheimer hastası bir yaşlının gecenin bir saati ortalıkta gezmesi olmadık bir durum değil, alzheimer hastalarında uyku düzeni bozukluğu, ortalıkta amaçsız gezinme, bir kelimeye veya eyleme takılıp sürekli tekrarlama, halüsinasyon, kaybettiği veya sevdiği birine olan takıntıları yüzünden gördüğü her kişiye o'ymuş gibi seslenme, en yakınlarını dahi tanımama vs vs görülür.
Halüsinasyon gördükleri içinde korkarlar, oğlu yaşlı teyzenin korkularını bastırmak için birşeyler okuyordur.

Merhaba! Kızlar uç dört gündür nerdeyse hıc uyumuyorum gercekden nerde bı tuhaflık var benı buluyo evlendıgımden berı geçen gece saat3 4 arası bı sese uyandım uykum aşırı hafif diğer odada sinek ucsa uyanıyorum babamın evı mustakıldı sessız ortamda büyüdük neyse işte bı ses çıt çıt dıye kapıdan Allah dedim hırsız esımde mubarek on sıddetınde deprem olsa uyanmaz hele yorgunsa ogunde baya yorgundu hor hor uyuyor ya Allah dedım kalkdım ısıkları açtım sese dogru gıttım dış kapının dısından gelıyor ısıkda acık apartmanda delıkden gozukuyor bı baktım delıkden sıyah örtulu pardesulu bırı pek net gozukmuyor kapıya yapısık ama sıyahlı bayan bellı baya urktum kostüm esımı kaldırdım bi şekılde kalkana kadar tabı kadın gıtmış kaynanamı aradı aynı bınadayız sızmı geldınız boyle boyle bısey olmuş dedi oda YÖK altdakı komsunun annesıdır yaslı belkı uykuda gezdı kafada gelıp gıdıyor ayzaymır ben yarın sorarım dedı unutmus bu sormayı sabah teyzenın oglu gelınıde her cumadan cıkıp pazar gecesı gelıyorlar başka yerdede evlerı varmıs sanırım ama teyze burda kalıyo pazar günü yıne oldu bu olay hemen hemen aynı saatde pazartesı gelını gelınce ben konusdum hıc ole huyu yok ama dıkkat ederız dedı sımdıe asagıdan tuhaf tuhaf sesler gelıyo teyzenın oglu bagıra bagıra dua okuyo valla bunlar neyın nesi çözemedım sizle paylasayım dedım uyku muyku kalmadı bende
:KK70: hay allahim korku ve komedi bi arada bagira bagira dua okuyo demene koptum acma sakin ha kapiyi hahahahaj:KK70:

Back
X