- 19 Eylül 2020
- 14
- 2
- 1
- Konu Sahibi Birgzm1907
-
Evlilik korkusu dışında annem ve ablalarım sağ olsunlar zor bir çocukluğum oldu. Kimse beni sevip beğenmez telaşım da var her Ne kadar yansıtmamaya çalışsam da. O da bunu çok iyi kullanıp az biraz olan özgüvenimi çok yıprattı. Haklısınız şimdiden etraf ne der korkusu var içimdeBaşındaki evlilik baskısı yüzünden bu adamla devam edip evlenirsen boşananlara farklı gözle bakıyorlar düşüncesi yüzünden kendini ömür boyu mutsuzluğa hapsedersin gibi gözüküyor.
Bence sende onu engelle ve yoluna bak.Böyle kişilik bozukluğu yaşayan biriyle inan ömür geçmez.
Herkesi boş ver.Sen kendini sev ve sen kendine değer ver.Karşındaki kim olursa olsun sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme.Onlara vereceğin emeği kendine versen herkes etrafında pervane olur.Kendini seven değer veren insana herkes gıpta eder.Eskilere takılı kalma eğer tek başıma başaramam dersen profesyonel yardım al.Yağmurdan kaçarken doluya tutulma bu adam yüzünden.Evlilik korkusu dışında annem ve ablalarım sağ olsunlar zor bir çocukluğum oldu. Kimse beni sevip beğenmez telaşım da var her Ne kadar yansıtmamaya çalışsam da. O da bunu çok iyi kullanıp az biraz olan özgüvenimi çok yıprattı. Haklısınız şimdiden etraf ne der korkusu var içimde
Sakın bacım evde kal ama bu adamla sürdürme...Evlilik korkusu dışında annem ve ablalarım sağ olsunlar zor bir çocukluğum oldu. Kimse beni sevip beğenmez telaşım da var her Ne kadar yansıtmamaya çalışsam da. O da bunu çok iyi kullanıp az biraz olan özgüvenimi çok yıprattı. Haklısınız şimdiden etraf ne der korkusu var içimde
Ne zaman ters konuşsam bu sefer de ben kötüyüm zaten sen daha iyisin kendine yazık etme diye konuşuyor biraz yumuşasam yine başa dönüyoruzArkasindan kosmani bekliyor bu dengesiz. Sende ayni sekilde hareket et bak arkandan nasil gelicek.
Başlardaki hali geliyor aklıma hep, bir de ısrarla o hakaretleri konuşmaları dengesiz biri haline geldim ben deSorunlu ınsana neden boyle yapıyor dıye sorulmaz
Erkek arkadasın bencil huysuz bır tıp
Ya cekeceksin ya ayrılacaksın
Boyle adamla evlenilmez
Bence kotu halı aklınıza gelsinBaşlardaki hali geliyor aklıma hep, bir de ısrarla o hakaretleri konuşmaları dengesiz biri haline geldim ben de
Evet hep hassas noktalarımdan vuruyor, insan sevdiğine güvenemez mi. Ailemde malesef istenmeyen bir olay yaşandı, kuzenim evli biriyle birlikte olmuş ve duyuldu o bile sende de olur mu bir şeyler nasıl güvenilir size diye önüme geliyorSakın bacım evde kal ama bu adamla sürdürme...
Gözümü seveyim evlenirsen hayatin cehenneme dönecek kardeş tavsiyesi sende onu engelle iş arkadaşı gibi davran...
Seni zaafından vurmaya çalışan adamdan sevgili değil insan olmaz.
Engelleyip geri açıyorum ben yapamıyorum ve böyle davrandıkça kendimden nefret ediyorum neden bu kadar zayıfım diye, o da bunun farkındadır çok net nasıl güzel kullanıyor bir bilseniz. Başından beri ipler onun elinde ve ben nasıl kurtulacağımı bilmiyorumKendinizi sevin, kendinizi önemseyin, inanın kendimi sevmem 27 yılıma mal oldu bu nedenle artık beni Allahın tek bir kulu sevmese umrumda olmaz. Canınız acısa da biraz dirayetli olup yok saymaya çalışın bu adamı. Ruhunuzu emmiş sömürmüş, battıkça dibe batmış sindikçe sinmişsiniz. Zaten ilişkideki adaletsizliğin farkında olduğunuz için huzursuzsunuz. Ruhunuz dikkatinizi çekmeye çalışıyor. Ruhunuz özgürleşmek istiyor. Başlarda zor oluyor ama inanın insanoğlu davranış değişikliğine kısa sürede alışkanlık kazanıyor. Zor da olsa sevgilinize karşı davranışlarınızı değiştirmekle işe başlayın. Siz de onu engelleyin, siz de onu yok sayın. Ararsa açmayın. Beni engelleyen adam beni önemsemiyordur ben bunu hak etmedim diyin.
Sevgilin leş ağızlı bu nasil bir laf ya sende hala devam ediyorsun canim neden kendine bu kötülüğü yapiyorsun erkek mi kalmadı.Evet hep hassas noktalarımdan vuruyor, insan sevdiğine güvenemez mi. Ailemde malesef istenmeyen bir olay yaşandı, kuzenim evli biriyle birlikte olmuş ve duyuldu o bile sende de olur mu bir şeyler nasıl güvenilir size diye önüme geliyor
Nasıl bu kadar kapıldım inanın bilmiyorum ben de, hep mantıklı doğru kararlar alabilen biri olarak bilinen ben şu an halime inanamıyorum basiret bağlanması bu oluyor galibaSevgilin leş ağızlı bu nasil bir laf ya sende hala devam ediyorsun canim neden kendine bu kötülüğü yapiyorsun erkek mi kalmadı.
Evlilik zor bir müessese şimdiki gibi olmaz hemen bırak bu kötü düşünceli mağluku.
Kötü hali hep aklımda zaten tüm bu huzursuzluğum da ondan. Sağlıklı bir ilişkide bu kadar acaba ya yer yoktur değil miBence kotu halı aklınıza gelsin
yoktur sıxınkı bagımlılık olmuşKötü hali hep aklımda zaten tüm bu huzursuzluğum da ondan. Sağlıklı bir ilişkide bu kadar acaba ya yer yoktur değil mi
Evet farkındayım sanki sadece kaybetme korkusu, aynı ortamdayız benden sonra ne yapacak ne edecek görmeye tahammül edemem düşüncesi de çok aklımı karıştırıyoryoktur sıxınkı bagımlılık olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?