Korkularım var

Bende bosanmis bir ailenin cocuguyum forumda annem babam diye bahsettigim sabahlara kadar basimda bekleyen her istedigimi yapan insanlar benim annem ve babam degil ama keske olsaymis... sizin derdiniz adamin cocugu 15 yasinda bizim cocugumuz olsa heycanlanmazz.. dier arkadas demis annem dogar dogmaz cocugumuzu kucagina verdi sanki ilk heycan gibi yasasin diye.. kusura bakmayin ama siz cok kotu niyetlisiniz bir cocugun duygusunu dusunmeyecek bir kendi dogurdugunuzu hep ustun gosterecek kadar kotu niyetlisiniz ama unutmayin evliliginizin sonsuza kadar surecegini kim garanti edebilir... ama malesef o adam ilk cocuk heyecanini 15 sene once yasmis ve emin olun sizle evlendigi askla 15 sene once evlenmis hemde gencecikken gercekten asik olmusken... her evlilik sonsuza kadar surecek diye bir kayide yok bence bunnu kabul edin....heeee cocuklarinin en ufak bir derdi olsa annesi ve babasi bir arada olacak ilerde dugunu istemesi oldugu zaman size kimse fikir sormayacak onlar hep ikisi karar verecek ve onlar oyle bir gunde bir araya geldigi zaman siz uzulen taraf ama o cucuklar annesi ve babasinin birbirlerine nasil baktiklari ikisini sadece kendileri icin aglarken gordugu zaman siz gene umrunda olmayaacaksiniz onlar cocugunun ilk cocugunun heyecanini kendi kizginliklarini sadece birbirlerine bakarak ifade edecekler ve siz sadece segirci kalacaksiniz uzgunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar kötü niyetlisiniz ve ne kadar kırıcısınız .... benimm niyetim kimseyle değil hele kızıyla hiç değil . Biz kızıyla abla kardeş gibiyiz sıkıntısı olduğunda arayıp dertlestigi birlite gezip eğlendigi bir abla. Beni uzdugu zaman babası , üzülen. Annemle yasadiklarini ins ablamla yasamaz diyen bir kiz çocuğuna karşı nasıl kötü. Niyetli olabilirim. Korkularim var dedim nisanlimin soylediklerinden yola.cikarak korkularim var ben cocuk istemiyorum dediği icin ve baska sebeplerden dolayi korkularim var. Ama.umarim bunu yasayarak aslinda korkularim yersiz olduğunu göreceğim umarim.
Annesine gelince tabiki konusacaklar kizim büyüdüğü zaman evlilik olayi olduğu zaman onunla bir araya gelecegiz dediğinde mecburen bir araya geleceksiniz bu kizinin hakkı yeri geldiginde bir araya geleceksiniz diye destekleyen benim.
ayip annesi nin ve babasinin birbirine nasıl baktığı ne demek ya kadin evlenmis coluk çocuğa karismis .
Ama siz bu kötü kalbinizle pek mutlu olamazsiniz....

Merhaba benim bi eski konularına bakıver bence...ayrıca benim ilk eşimin ikinci evliliği çok çok iyi dusun hele çocukta var..sana tavsiyem milyon defa düşün

Keske bu kadar acik acik yazsaydin.. ben kotu kalpli degilim sizin esinizin kiziyla nekadar iyi anlastiginizi bilemem.. ama insAllah mutlu olursunuz eger hayatiniz boyunca gercek bir abla olur annesi gibi derdini dinler fikir verir ilerde cocugunuz oldugu zaman o kizi dislamaz babasina her ihtiyaci oldugu zaman kapiniza gelebilecek kuvveti sevgiyi insAllah severirsiniz yazinizdan ben ters anladim sizi ozur dilerim... cunku ben ayni durumda kalip okadar cok sey yasadim ki....hayatim boyunca babam beni icinden gelerek korkmadan opemedi hayatim boyunca babamla bas basa bir yemek yiyemedim hayatim boyunca babami arayip konusamadim cunku babami her aradigimda onunlada konusmak zorundaydim cocuklugum bu sekilde gecti umarim anlata bilmisimdir ama siz insAllah gercek bir abla bagi kurabilirsiniz ki kurmussunuz da zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Endişelerinizi anladigimi sanıyorum. Eşininizin çocuğuyla ilişkinizin evliliğinizi etkilemesi konusundakiler makul de diğerleri pek değil. Bir de şöyle düşünün; adam berbat bir evlilikten çıkmış, baba olmanın mutluluğunu bile yasayamamis ki yeniden baba olmayı gözü kesmiyor. Bütün bunlara rağmen sizi nasıl sevmiş ki yeniden evlenmeyi göze almış. Eski karısının gözüne söyle mi bakarmis, ölümsüz aşklarını artık beraber olmasalar bile bambaşka bir biçimde yaşamaya devam mi ederlermis, ilk yaşananlar unutulmaz ve asla daha iyisi yasanamazmis gibi zirvalara takilmayin. Bu hayallerin sahipleri terk edilen ve bir gün tekrar bir araya gelmeyi umut eden eski eşler ya da ebeveynlerinin ayrilip yeni yuva kurmasını, yeni kardeşlerinin oluşunu kabullenemeyen cocuklardir. Bu çocuklar da malum geride kalan ve hayatını yeniden kuramayan o patolojik ebeveynin yanında kalarak doldurusa, telkine gelen çocuklar.
Sizin mesele de böyle değil. Eski es evlenmiş, yolunu çizmiş. Ortak çocukları sizi kabullenmis. Ben bir second best miyim Yarabbi? Dramasına son verin. Hayat tek bir gün, o da bugün.

Son düzenleme:

Çok haklısınız yersiz bir korku sanırım

Keşke önyargılı davranmak yerine ilk başta sorsaydiniz bende size aciklayabilirdim böylelikle birbirimizi kirmamis olurduk. Yinede teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…