Kızlar fikirlerinize ihtyacm var. İki buçuk yıllık bi ilişkim var. Herşey güzel gidiyo erkek arkdasımdan evlenme teklifi beklıorum. Bu yaz bi adım atarız demistk ama daha evlenme teklıfı almadm arasıra tartısmalarımz oldu belkı oyüzden bilmiyorm ama elinde sonunda edicek kısmetse hıssedıyorm ve ben aileler anlaşırmı kaynaşırmı diye çok ümitsizim.Ailelerimiz baya farklı onlarda herkes üni. mezunu saygılı sevgi dolu bırbırlerıne erkek arkadasımla kardeslerı iletısımlerı çok güzel çok samımı benımse ıkı abim var ıkısıde mesafelı bırıyle ıyıyz ama mesafe var ötekı çok sorunlu kimseyle anlasamıyo , süreklı sorun çıkarıo evlıler ama aynı apartmanda içiçe yaşıyorz onun yanında rahat edemıorm süreklı bulaşıyo bana bısekılde gıyımıme karsr hareketlerıme vs herkese böyle. Babamda iyıdr ama anneme çok bağırır bozar ortam ıcınde laf konusym derken saçmalar çoğu zaman erkek arkdasımın annesiyle benm annem arasnda kardeslerı arasnda çok fark var onlar kendılerını çok gelıstirmis modern ınsanlar benm annemın okuma yazması yok ablamlar ilkokul mezunu bide çok kardeşiz. Utanmyorm aılemden sevıorum annemı babamı ablalarımı ama biaraya geldığımızde çok fark olcak arada kalcakmısm gıbı hıssedıyorm en basiti onun annesı kardesleri cok açık giyinir bizımkiler çok kapalı bunun bile lafını edebilir abim ve babam arada kalablırm. Bende çalısmıyorm iş bulamadm belkı çalışsam daha çok söz sahıbı olirdim ailede kendımı ıfade edememekten aılem yüzünden sessız ıcıne kapanık görünmekten korkuyorm. Napıcamı bılmıyorm adım atmaktan korkuyorum ama çokta seviyorm vazgeçmek ıstemıyorm
sizce napmalym ılerıde çok sıkıntı yaşarmıym tecrübesı olanlardan fikir beklıyorum.