Bugün öylesine girdiğim bir mağazada çok beğendiğim ve giyemeyeceğimi bildiğim bir kısa etek denedim. Giyemeyeceğim diyorum çünkü diz kapağımın arkası bileğime(neredeyse) kadar çatlaklarla dolu !!!
Denedim, kabin aynasından bi baktım.. Bu kadar çirkin bir görüntü olamaz!! Keşke üst tarafta olsalardı sadece, diz arkası o kadar kötü ki bırakın mini eteği normal diz boyu etek bile giyemiyorum. Ne zaman etek, şort giymek istesem simsiyah çoraplarla kapatmaya çalışıyorum.
Kabin aynaları korkulu rüyam oldu resmen.. Ne zaman pantolon, şort, etek denemeye girsem gerçeklerle yüzleşiyorum. Resmen kızın çatlağı yok, çatlakların kızı çıkmış diyebileceğim bir vaziyetteyim :)
Etrafımda benim gibi diz arkasından alt bacağın tamamını kaplayan çatlakları olan kimseyi ne duydum ne gördüm.
Hanımlar hep şikayet eder ama alt bacakta olması o kadar çirkin ki , inanır mısınız evde bile şort giyince o görüntüden rahatsız oluyorum. Bakmamaya çalışıyorum kendisine.
Çatlakları olan hanımlar vardır mutlaka biliyorum ama benim kadar çok olanı , çoktan ziyade bacak altı, diz arkası gibi görünen yerlerde olan hanımlar da var mı? Ya da benim gibi kabin aynalarından nefret eden hanımlar var mı ? Bir de üstten beyaz parlak ışık olunca her şey daha net ; çatlak olsun, selülit olsun. yoksa yalnız mıyım
1.65 boyunda 55 kiloyum, öyle çok kilo alıp vermedim de.