• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkumu nasıl yenebilirim !!

Edvard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
1.614
551
43
merhaba!
Ben 23 yaşındayım yeni evlendim eşim iş yüzünden bazen 12 gün şehir dışında kalıyor.
Bende evde tek kalıyorum gündüz korkmuyorum gece korkuyorum. Evim 3 kata ama ben balkondan biri gelecek odadan biri gelecek diye düşünüyorum ve korkuyorum rahat uyuyamıyorum kötü rüyalar görüyorum. Bekarken hiç korkmazdım yabancı bi memleketteyim ondan mı böyleyim bilmiyorum. Birde komşularım çok korkarsan çocuğun olmaz falan diyor psikolojim alt üst olmuş bana biraz akıl verin napabilirim (ayetel Kursiyi hem okuyorum hemde kolyem var takıyorum)

Komşularınızın hurafelerine inanıp kendinizi üzmeyin sakın. Yeni bir yere taşınsam ben de ister istemez tedirgin olurum zamanla eve ve cevreye alışırsınız bu korkunuz geçer diye düşünüyorum. Alısana kadat ara lambayı ve televizyonu açık bırakıp uyumayı deneyin :)

Orası senin evin, kendini en huzurlu en güvende hissettiğin yer olmalı. Gündüzden gecenin hiç bir farkı yok. Oku üfle kapını da kilitle uyu.

Komşularınızın hurafelerine inanıp kendinizi üzmeyin sakın. Yeni bir yere taşınsam ben de ister istemez tedirgin olurum zamanla eve ve cevreye alışırsınız bu korkunuz geçer diye düşünüyorum. Alısana kadat ara lambayı ve televizyonu açık bırakıp uyumayı deneyin :)
Bugün dediğiz yöntemi deniyorum inşaAllah iyi olur.. ama balkonlar beni korkutuyor onu napacağımı bilmiyorum!

Bugün dediğiz yöntemi deniyorum inşaAllah iyi olur.. ama balkonlar beni korkutuyor onu napacağımı bilmiyorum!

Amaaan hırsızın da hiç işi yok 3 kat mı tırmancak. Üç kat çikana kadar yorulur ilk iki kata girer :D tövbe tövbe.. Kimsenin evine girmesin tabi ama üç kat tırmanacak kadar gözü karartacaklarını sanmıyorum :)
Ama içim rahat etsin diyorsanız elektrikli panjur taktırın veya alarm sistemi kurun o kapıya. Bi şeycik olmaz inşallah :)

Amaaan hırsızın da hiç işi yok 3 kat mı tırmancak. Üç kat çikana kadar yorulur ilk iki kata girer :KK70: tövbe tövbe.. Kimsenin evine girmesin tabi ama üç kat tırmanacak kadar gözü karartacaklarını sanmıyorum :)
Ama içim rahat etsin diyorsanız elektrikli panjur taktırın veya alarm sistemi kurun o kapıya. Bi şeycik olmaz inşallah :)
Teşekkür ederim yA güzel fikirler veriyorsunuz saolun

Birde komşularım çok korkarsan çocuğun olmaz falan diyor psikolojim alt üst olmuş
Allah o komsularini bildiği gibi yapsın :) korkunca çocuk olmadığını da ilk defa duydum . Ne kadar cahil varsa ölsün lütfen ..neyse ölmesin, ilim ,irfan sahibi olsun :)

Güzel müzikler aç ,danset .biraz enerjin yerine gelince -ki bu durumda pozitif hissedersin , aç kitap oku , film izle ,evin her yerini dolaş ve korkmuyorum ,de ..kendini ikna etmen için dolaş diyorum :) korkmuyorum de bilinç altı da buna inansın .. eşim 1 aylığına yurt dışına gitmişti ,birkaç aylık bebeğim vardı ben gitmeyi göze alamadım .ilk bir hafta arkadaşlarım hep bende kaldı .sonra durdum ,napiyoRum ben ya dedim .herkesi evden gönderdim .kormayacagim dedim ,biraz korktum :) ama sonra alıştım ..ayrıca 3.kata kim nerden girecek .korkma !

Sizin yorumlarınız benim iyi hissetme mi sağlıyor ondan yazdım buraya! korkumu nasıl yeneceğim İnan’ın ki bilmiyorum

Çok denedim yapamadım sanki biri var evde
Güvenlik paketi bir sistem alabilirsiniz. Uyumak için tamamen karanlık yapma odanı bir kaç lamba açık bırak gece lambası kullan, gece olan radyo proğramları var onları dinleyerek uyumaya çalış

Bir milyoncularda birkaç liraya satılan alarmlar varmış , arkadaşımda gördüm . Al onlardan balkonlara ve dış kapıya tak ..kapı açıldığı an öyle yüksek sesle çalıyor ki komşu mahalle bile duyar sesi :) rahat rahat uyursun sen de ..

Back
X