Korkumu nasıl yenebilirim !!

Allah o komsularini bildiği gibi yapsın :) korkunca çocuk olmadığını da ilk defa duydum . Ne kadar cahil varsa ölsün lütfen ..neyse ölmesin, ilim ,irfan sahibi olsun :)

Güzel müzikler aç ,danset .biraz enerjin yerine gelince -ki bu durumda pozitif hissedersin , aç kitap oku , film izle ,evin her yerini dolaş ve korkmuyorum ,de ..kendini ikna etmen için dolaş diyorum :) korkmuyorum de bilinç altı da buna inansın .. eşim 1 aylığına yurt dışına gitmişti ,birkaç aylık bebeğim vardı ben gitmeyi göze alamadım .ilk bir hafta arkadaşlarım hep bende kaldı .sonra durdum ,napiyoRum ben ya dedim .herkesi evden gönderdim .kormayacagim dedim ,biraz korktum :) ama sonra alıştım ..ayrıca 3.kata kim nerden girecek .korkma !
Ya işte uygulaması zaman alır.. korkmuyorum korkmuyorum diyeceğim artık

Bir milyoncularda birkaç liraya satılan alarmlar varmış , arkadaşımda gördüm . Al onlardan balkonlara ve dış kapıya tak ..kapı açıldığı an öyle yüksek sesle çalıyor ki komşu mahalle bile duyar sesi :) rahat rahat uyursun sen de ..
Ya bura sıcak yazın herkes balkonda uyur o günlere kadar sabır etmem lazım ama işte arada kendimle savaşıyorum korkuyorum korkmuyorum diye :)

merhaba!
Ben 23 yaşındayım yeni evlendim eşim iş yüzünden bazen 12 gün şehir dışında kalıyor.
Bende evde tek kalıyorum gündüz korkmuyorum gece korkuyorum. Evim 3 kata ama ben balkondan biri gelecek odadan biri gelecek diye düşünüyorum ve korkuyorum rahat uyuyamıyorum kötü rüyalar görüyorum. Bekarken hiç korkmazdım yabancı bi memleketteyim ondan mı böyleyim bilmiyorum. Birde komşularım çok korkarsan çocuğun olmaz falan diyor psikolojim alt üst olmuş bana biraz akıl verin napabilirim (ayetel Kursiyi hem okuyorum hemde kolyem var takıyorum)
Parmaklik yaptırın bende aynı durumdayım eşim gece mesaisinr kalıyor her hafta su an geceleri hiç uyuyamiyorum eşim allahtan anlayisla karşılıyor hem nihat hatipogluda dua gorunmeyenlerden korur iki ayaklı yaratiklardan koruyamaz dedi o günden beri geceleri hiç uyumuyorum

Parmaklik yaptırın bende aynı durumdayım eşim gece mesaisinr kalıyor her hafta su an geceleri hiç uyuyamiyorum eşim allahtan anlayisla karşılıyor hem nihat hatipogluda dua gorunmeyenlerden korur iki ayaklı yaratiklardan koruyamaz dedi o günden beri geceleri hiç uyumuyorum
Ev kira ondan yaptıramam ki..

Ya bura sıcak yazın herkes balkonda uyur o günlere kadar sabır etmem lazım ama işte arada kendimle savaşıyorum korkuyorum korkmuyorum diye :)
Korkma ya bişey olmaz .. az cesaretli ol , kadınlar korkmaz :KK53: erkeklere muhtaç değiliz ,kendimizi koruruz :) az daha yazarsam boşan diyeceğim :KK53:

12 saatlik yol farkı var bi ara gidip geldim maf oldum
Bol bol dua okuyun kendinize ufleyin birde korku tası var biliyor musunuz corba kasesi gibi ondan alin belki psikolojik olarak rahatlarsiniz. Alarm sistemi kurdurabilirsiniz. Kayinvalideniz yok mu

Komşulardaki cahilliğe gel.
Bence siz durumunuzdan korkmayın Allah korur
O komşulardan korkun düşman başına ...

Bol bol dua okuyun kendinize ufleyin birde korku tası var biliyor musunuz corba kasesi gibi ondan alin belki psikolojik olarak rahatlarsiniz. Alarm sistemi kurdurabilirsiniz. Kayinvalideniz yok mu
Ya ben hırsızdan korkuyorum gelir girer diye Allah var evde altın para birşey yok hepsini bankaya yatırdım ama ne bilim uykudayken birşey yaparlar falan diye korkuyorum okuyorum üflüyorum:) kaynanam gelemem dedi annen gelsin dedi dedim ablam düşük yapmış onunla kalıyor onu bıraksın gelsin senin yanına dedi niye dedim kaynanası ona baksın dedi

12 yaşından beri evde yalnız kalmaya alıştım kendine uğraşacak biseyler bul bence spor yap müzik aç oyna zıpla keyfin yerine gelsin yattığın odanın kapısını kitle balkon kapısına milyonculardan alarm al vallahi karşı sokaktaki dükkanın alarmı geçen gece çaldı sanki bizim evin içinde gibi duymayan kalmaz oku üfle yat Allah korusun biseycik olmaz

:) gece okuldan eve tek başına dönen ben şuan düştüğüm duruma bakın
O zaman artistlik vardı :)

Korkma böyle devam etmeyecek ,alışacaksın .. zifiri karanlıkta uyuma ,açık ışık birak
Ama canım bak bende uyanığım korkuyorum aynı durumda olduğumuzu söyledim bir art niyetim yoktu ki:KK1:
Geceleri Nihat Hatipoğlu da dinlemeyiver . Sen de açık ışık bırak ,atla ,zıpla ,kendini oyala :) konu sahibine söylediklerimi de yapabilirsin ..

Back
X