Merhaba yalnızlık seçilmiş bir yalnızlık değilse insanın canını sıkıyor anlıyorum sizi. Kimimiz kendisiyle vakit geçirmeyi sever kimimiz ise daha sosyaldir. Ben yaşım ilerledikçe ikisini de sevmeye başladım, duruldum artık. Yerine göre hepsine ihtiyaç duyuyoruz. Arkadaşınız tüp bebek tedavisi görüyormuş anlıyorum bu durumda dert yanamamanizi. Benimde cook yakın arkadaşım uzak bir şehre taşındı. Eşiyle de bazı sıkıntıları oluyor kimi zaman. Bunu bile bile sürekli bir paylaşım icinde olamiyorum onunla. Cani sıkkındır belki ya da ailesini özlemiştir diye diye içimde tutmayı öğrenmişim baktim ki:) arkadaşlarımla arttık genel olarak komikli paylaşımlar yapmaya calisiyorum:) yani şunu gördüm ki illa dertlenmeye dertlesmeye gerek yok.
Ve bazen insanın çevresi dolu olsa da yalnız kalabiliyor. Hayat böyle bir yer. Bazen herkes senle olsa da bir kişinin yokluğu çok ağır geliyor .
Anneniz çok oneml i mesela bence. Acaba size soğuk olmasının sebeplerini biliyor musunuz? daha açık sorabilirsiniz belki yüzleşmek iyi gelir. Bir de şu aşamada uzaktan terapi alabilirsiniz belki fiyatları daha uygundur.