Korkunc Gecti!!!!!!!

Gercekten sinav stresinden öyle gelmiyo çünkü mesela felsefem ful bos matematiginde yarisi belkide daha fazlasi bos ve hic emin olduğum soru yok

Canim simdi bunlari dusunup uzme kendini sonuclari bekle bence.. Dunyanin sonu degil hersey gonlunce olsun..

Ya kizlar benim türkçe fln eh iste gibi ama matematik neydi oyle ya yikti gecti yeminle . Matematik te 30 netten asagi yapmayan ben 24 net fln bekliyorum moralim cok bozuk bosa gitti calismalarim ya :*(((((

Ben 2011 de girmiştim,o dönemde kopya olayları çıktı Türkçe kısmı çoğunlukla paragraftı 1 saatim Türkçeye gitmişti. Sınavdan çıkınca çok üzülmüştüm ama sonucum iyiydi bana göre :) O yüzden açıklanmadan ne olacağını bilemezsiniz üzmeyin kendinizi :)

Ya insallah oyle olur hic umidim yok ama...

Barajı geçemedim diye kaldırıma oturup ağladığım sınavda, Marmara Üniversitesi'ne yerleştim.
Sonuca bakın, panikle hiçbir şey yapamadık sanıyoruz.

Ya kizlar benim türkçe fln eh iste gibi ama matematik neydi oyle ya yikti gecti yeminle . Matematik te 30 netten asagi yapmayan ben 24 net fln bekliyorum moralim cok bozuk bosa gitti calismalarim ya :*(((((

Kız allah canını almasın ben 15 soru yaptım diye göbek atıyorum evde
Sözelciyim ama ben türkçe kolay geldi bana göre 45 dkda bitirdim. tarih zor geldi biraz 2 boşum vardı yanlış hatırlamıyosam.
matematiğe de geldiğimde 80 dkkam vardı rahatça çözdüm çözebildiklerimi şükür.
Geçen sene yetiştirememiştim son yarım saatte matematiğe bakmıştım,o zamanlar hiç bilmiyordum ama 4 soru çözmüştüm

Ayrıca bu sene soruların yayımlanmaması da kötü oldu en azından tahmini bir puan oluyordu elimizde
Ama önemli olan lys.
Konu sahibi arkadaşım üzme kendini,dur bakalım belki heyecandan kötü diye düşünüyorsun,doğru çıkacak belki
Düşük gelirse de sorun değil,lysye yüklenirsin
Hakkımızda hayırlısı olsun

ya insallah iyi gelir
benim asil sinirimi bozan matematikte 30 konu varsa 3u falan cikti resmen ya cografyada oyle !! En onemli konular cikmadi resmen ! Nerde ic kuvvet dis kuvvet yer ekseni platolar ovalar?! Yada mantık kartezyen carpim kumeler işci havuz problemleri ??!!! Ay cok sinirliyim ya resmen bastan savma yapmislar

Sorulara baktımda bence sayısallar kolay(eşit ağırlıkçıyım) türkçenin paragraf soruları zor geldi red kitli olanın cevabı sacma

Lysden soru vardı meridyen enlem falanda yokmuş o yuzden lysden konu bırakanlar yapamadı bencede cok sacma (

Evet konu dağılımı çok saçma bu sene.
Türkçe'de anlatım bozukluğu falan yoktu.
Keza matematikte de;mantık,kümeler,oran orantı da yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
Paragraf soruları çözdüğüm en iğrenç sorulardı zaten. Sürekli iki şık arasında kaldım. Saçma sapan şeylerden 3 soru kaçırmışım
Ne bu bizim çilemizz

Aynen. Hic ygs soruları gibi kaliteli sorular gibi degildi ya. En olmadik sacma sapan sorular vardi bence en onemli konular yoktu faiz isci yuzde havuz denklem cozme bunlar olmadan olur mu yaa

Sorulara baktımda bence sayısallar kolay(eşit ağırlıkçıyım) türkçenin paragraf soruları zor geldi red kitli olanın cevabı sacma
Bende baktim kitap okumak onlar icin onur bilmem ne diyor cevabina coook sacma. Ama sayisallar kolay degildi bence ya
Lysden soru vardı meridyen enlem falanda yokmuş o yuzden lysden konu bırakanlar yapamadı bencede cok sacma (
Sonuclari merak ediyorum ben .. ins dibe batmayiz bize zor gelen herkese zor gelmiştir umarım (((

bende girdim bugün sınava türkçe soruları çok çelişkiliydi matematikte uzun olan sorular kolay kısalarsa daha zor geldi bana
coğrafya da zorladı normalde coğrafyam iyidir
sıkmayın canınızı size zor gelen herkese zordur standart sapması olur puanı güzel etkiler

Benim zamanım da ben de sınavdan çıktığımda ağlamıştım. Gitti bütün emeklerim bla bla bla diye (ki benim zamanımda tek sınavdı) ama sonra sonuçlar bi açıklandı kazanmışım. Bu sefer de sevinçten ağlamıştım Belki senin de öyledir, hemen ümitsizliğe kapılma.

Ben de 2 yil once girmistim sinavdan ciktim kafayi yiyecektim zaten kotu bir lisede okudum iyi bir puan yapmak zorundaydim.İlk hedefim ygsden tercih yapmakti.Neyse sonuclar aciklandi kafamdakinden bi 25-30 puan fazla aldim.Sonra noldu lysden tercih yaptim uzuldugumle kaldim simdi iyi bir okulda fakultede 2.sinifim.
Hersey sinav degil.12 senelik bir egitim hayatinin sinavla sinirilandirilmasi tabi ki dogru degil.Eminim ki basarili bir ogrencisin.Diledigin okul olur insallah.Sakin sıkma canini bir kapi kapanir baska bir kapi acilir bunun devami var.İlk adim bu hayatinin.Bol sans:)

Canm matematik cok gıcıktı ya
Ama öyle olunca az da yapsan getirisi bol oluyor sıkma canını hem muhim olan lys benmde bekledgmden kötü gecti ama lysyi kasıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…