- Konu Sahibi brokensmile7
-
Umarim dusundugun gibi degildir ya skma canini
Umarim...:)Ne kadar ülkemi sevsemde iyiki yurtdişinda eğitim almişim mesleğimi yapmişim diyorum
Umarim hayalindeki mesleği yapma şansin olur
Şekerleri bile yiyemedim ses çıkarır diye.
Umarim...:)
Bende eger devlette (istanbulda) iyi biyer kazanamazsam ozele gitmek yerine ayni fiyata veyahut daha uyguna yurtdisinda okullar var onlarida dusunuyorum biraz korkutucu geliyo ama tanidik kimse yok yabanci oldugun kocaman bi ulke kultur farkli dil farkli... biraz cesaret isi:)
sakincasi yoksa hangi ulkede okudugunuzu ogrenebilirmiyim?
bu sene ygs de zordu bence
Türkçe hep 2 şık arasında bırakılmış,paragraflar kafa karıştırıcı
cog ve tarih sanki lys giriyoruz bilgi sorularıda vardı
bu arada soruların cvp açıklandı mı
Ama bi Turk icin heryer uygun olmuyo cok irkci insan var ve alistigimiz şeylerden kopucaz biraz urkutucu :)) sizdeki iyi cesaretmis:)Ben almanyada yaşiyorum canım, mesleğimi bitirdim hemşireyim.
Bir dönem türkiyede de yaşadim ama geri döndüm işimden dolayi.
Biraz cesaret hiç birşey olmaz ben almanyada ki rahatlikla büyüyüp tek başina türkiyede yaşadim :))
ya aynen vaktim olsa bi 10 15 soru daha yapabilirdim hic yetiştiremedim felsefem ful bos zaten bende istedigim puanı alamycam hatta insallah baraji gecerimGünaydın kızlar. Aynen benim de sizin gibi sınavım kötü geçti. İstediğim sadece 260a yakın bi puan ygs2de, ama alamıycam sanırım. Türkçe cidden çelişkiliydi. Ben Türkçeyi 40 dakikada bitirdim, sonra matematiğe geçtim ve farkında olmadan öyle bi zamanımı almış ki 12 gibi fene geçtim. Ki daha geri dönerim diyip kenarına işaret koyduğum, uğraşsam yapabilceğim sorular vardı, geometrilere de bakamadım bile. Fenden 10 soru yapabildim denemelerimde de zaten o kadar işaretleyebiliyodum. Gel gör ki sınavın bitmesine 10 dk kala sosyale amca geçebildim ve din ve tarihten toplam 13 soru işaretleyebildim. Vaktim yetmedi bu sınavda, tam da vakit sorunumu çözmüştüm evdeki denemelerimde. Ne matematiğe geri dönebildim ne tarihte doğru düzgün işaretleyebildim. Bi soruda en ufak düşünmeye başlasam kararsız kalsam bile hemen başka soruya geçtim vakitsizlikten. Nişanlım da sınava girdi, bana dedi ki iyi ki coğrafyaya bakamamışsın aşırı bilgi gerektiriyodu vaktin giderdi dedi, Allahtan ona içim rahatladı ama felsefe çok kolaydı çok netti dedi ona üzüldümpf çok canım sıkkın kızlar ya ben matematik okuyorum yapamıyorum bu bölümü, ebelik istiyorum o da istediğim şehir geçen sene en son 296yla almış. Okuldan 36 puan eklenicek, yani bana 260 lazımdı ama alamıycam büyük ihtimalle Kardeşim ve nişanlımın kardeşi de sınava girdiler onlar da zor bulmuş ve vakit yetiştirememişler. Herkes aynı ya Hain ösym
Sınavdan çıktıkdan sonra soruların yayınlanmasını bekledim cevaplarımı kontrol ettim ve istediğim bölümü kazanmam imkansızdı. Sonuç olarak istediğim üniversite ve bölümdeyim. Stres yorgunluk olumsuz düşünceye neden oluyor kesinlikle.
Ay suan nisanliniza sinir oldum 160 sorumu ?!!! Nasil yani ya 😯Sorma ya nişanlım da 160 soruyu da işaretlemiş ve çok az bi kısmını salladım diyo. Nasıl yapıyolar anlamıyorum, ben 82 soru işaretleyebildim koca 160 dakikada =O
Ay suan nisanliniza sinir oldum 160 sorumu ?!!! Nasil yani ya 😯
Ben 100 soruyu yetistiremezken nasil 160inida yapmis :,((
Benm nisanlim olsa doverdim heralde sinirdenbide cok kolaydi hepsini yaptm falan diyosa ............
ay cok sinir bozucu yaAhaha tam da tahmin ettiğin gibisinir oldum var ya koluna vuruyorum sus diyorum benim sınavım önemli sen anlatma ben anlatiyim diyorum moralim bozuluyo o yaptım dedikce. Sınavı zor yapmışlar dedi, ama yapmış çoğunu uyuz -.- of ya bi de ben ygsden bi bölüm istiyodum, şimdi nolur nolmaz belki o tutmaz diye lys de çalışmak zorundayım. Hoş bu sınav da lys tadındaydı
Ya kendimden okadar emindimki hic hic heyecan yapmadm girerken (ygsye) , kendimden derece beklerken simdi baraji gecmek icin dua ediyorum bukadar kotu geçebileceğini hic tahmn etmemistm ya korkunctu cok kotuyum girerken gülerek girdim simdi aglamaktan gözlerim sisti gitti butun emeklerm lanet olsun ya!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?