- Konu Sahibi brokensmile7
-
Saolun,Insallah oyle standart sapmadan falan puan gelir yabende girdim bugün sınava türkçe soruları çok çelişkiliydi matematikte uzun olan sorular kolay kısalarsa daha zor geldi bana
coğrafya da zorladı normalde coğrafyam iyidir
sıkmayın canınızı size zor gelen herkese zordur standart sapması olur puanı güzel etkiler
Ay insallah benimkide oyle oluur :)))Benim zamanım da ben de sınavdan çıktığımda ağlamıştım. Gitti bütün emeklerim bla bla bla diye (ki benim zamanımda tek sınavdı) ama sonra sonuçlar bi açıklandı kazanmışım. Bu sefer de sevinçten ağlamıştımBelki senin de öyledir, hemen ümitsizliğe kapılma.
bende hayirlisi boyledir belki diyip kendimi teselli etmeye calisiyorum ama bu sinav olmassa seneye tekrar calisamam yaBen de 2 yil once girmistim sinavdan ciktim kafayi yiyecektim zaten kotu bir lisede okudum iyi bir puan yapmak zorundaydim.İlk hedefim ygsden tercih yapmakti.Neyse sonuclar aciklandi kafamdakinden bi 25-30 puan fazla aldim.Sonra noldu lysden tercih yaptim uzuldugumle kaldim simdi iyi bir okulda fakultede 2.sinifim.
Hersey sinav degil.12 senelik bir egitim hayatinin sinavla sinirilandirilmasi tabi ki dogru degil.Eminim ki basarili bir ogrencisin.Diledigin okul olur insallah.Sakin sıkma canini bir kapi kapanir baska bir kapi acilir bunun devami var.İlk adim bu hayatinin.Bol sans:)
Canm benm matematigim normalde cok iyiydi son zamanlarda 40 sorudan 1 yanlisim falan cikiyodu oyuzden çok koyduCanm matematik cok gıcıktı ya
Ama öyle olunca az da yapsan getirisi bol oluyor sıkma canını hem muhim olan lys benmde bekledgmden kötü gecti ama lysyi kasıcaz artık
Canm benm matematigim normalde cok iyiydi son zamanlarda 40 sorudan 1 yanlisim falan cikiyodu oyuzden çok koyduinsallah lys de yuzumuz guler ya
Ay insallah benimkide oyle oluur :)))
Herkesin sınavı kötü geçmiş puanın kötü gelse bile sıralaman iyi gelir belki.
Sanki coğrafya ve tarih soruları ygs değil de lys sorusu gibiydi. Çok fenaydı ya
Herkesin sınavı kötü geçmiş puanın kötü gelse bile sıralaman iyi gelir belki.
Sanki coğrafya ve tarih soruları ygs değil de lys sorusu gibiydi. Çok fenaydı ya
egitim sisteminden nefret ediyorum hersey bir kac saatlik sinava bagli, gelecegin hayallerin.... Umarim iyi bir sonuc alirsin ve en kisa zamanda su lanet sistem degisir ......
Canlarım benim ya.
Yıllar geçiyor şu adını koyamadıgım sistem değişmiyor!
Gençleri böyle bir baskı ve stresin altına sokmak ne kadar doğru ve sağlıklı sonuçlar verebilir ki?
Ablacım elinden geleni yapmış isen gönlün rahat olsun. Emin ol Allah senin için hangisi hayırlıysa onu karşına çıkaracaktır.
Ben hayalimdeki bölümü kazanamadım,başka bir bölüm kazandım ama şuan inanılmaz mutluyum, iyi ki 'hukuk' kazanmamışım bile demiştim..
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun,hakkınızda hayırlısını versin. Genelin sınavının nasıl geçtiği çok önemli . İçiniz rahat olsun dualarımız sizinle..
Cok uzuldum gecmis olsun ins yinede guzel sonuclar alirsin
Cok tesekkur ederim cok saolun, insallah oyle olur :)
Aynen ve mesela ben reklam istiyorm (senaristi) bunun icin benm hayal gucume bakmalari lazim matematikle cografyayla reklam yeteneginin ne alaksi var? Sacma sapan seyler rts de oyle bunlar yetenekle olculucek seyler 2 saatlik hayatimda belkide bidaha hic gormycegim karsilasmiycagm seylerle degil.... umarim iyi alirim saolun
Sınav stresinden böyle düşünüyorsundur :)
Ben hem okul hem de dershanede birinciydim. 1 sene boyunca da hiç kaptırmadım birinciliğimi. İnsanların benden beklentilerini bi hayal et.
Neyse sınava girdim, çıktım, ruh gibiyim. Yok diyorum kesin 1 sene daha hazırlanacağım, olmadı, yapamadım vs.
Herkes soruyor zor muydu? Yooo. Çok mu soru boş bıraktın? Yooo. Yetiştiremedin mi? Yoooo. Eee o zaman derdin ne dediler? Bilmiyorum dedim.
Şimdi gülüyorum ama o zaman cidden hiçbir şey yapamamış gibi hissediyordum.
Sonuç şimdi üniversitede üstün başarı burslu olarak okuyorum, bu sefer de her vize-final dönemi berbat geçmiş gibi geliyor, ama sonuçlar bi açıklanıyor beklediğimden iyi gelmiş, gno' m da oldukça iyi, dereceye oynuyorum :)
O yüzden hiç üzülme. Eminim yapmışssındır. Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?