- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Turistin yüzdüğü bölge yasak ve tehlikeli bölge. Hayvanın yaşam alanına giriyor. Oradaki yanlış yapılaşma ve avlanma yüzünden küçük balıklar zaten yok olmuş durumda. Dolayısıyla aç hayvan bölgesine girene saldırıyor. Sonrasında köpek balığını işkenceyle öldürüyorlar kıyıya çekip o benim daha çok zoruma gitti. Hayvan doğası gereği olanı yapıyor. Mısıra ben de gittim sharm el sheik’e ve tehlikeli bölgeleri özellikle söylüyorlar. Turistler ama inatla girip oralarda yüzüyorŞimdi izledim
Çok üzücü ya, ne güzel büyük bir mutlulukla seyehate gidiyorsun, orada başına ne geliyor
Kalbimi öyle çok sızlatıyor ki hayvanların çaresizliği. Bir an önce ölsem de görüp duymasam diyorumBen de 19 yasimda kurkleri canli canli uzerlerinden soyulan ve aglayan aci ceken hayvanlarin videosunu izlemistim. Video da bayagi uzundu ama kendimi zorlamistim gucluyum dayanabilirim diye. Salaklik iste. Su an 36 yasindayim gece ruyama girmiyor ama o hayvanlari hala unutamadim. Sizin izlediginiz en azindan doganin bir olayi, sinirleneceginiz kimse yok.
Ne videosuydu bu?eşim bana saçma sapan iğrenç bir video izletmişti 1 sene oldu hala etkilenirim. O videodan sonra da hiç bir video beni etkilememeye başladı
suriye yada afgan kökenli bir kişiyi depo gibi bir yerde köşeye sıkıştırmışlar. Adamı önce dövüyorlar, sonrada yaklaşık 60-70cmlik bir mesafeden 2 silah şarjörü adamın suratına boşaltıyorlar. Günlerce kusmaktan ağlamaktan helak olmuştum. Adamın dağılan ağzını yüzünü parçalanmasını görünce.. O video sonrası ne kadar vahşette olsa onun kadar etkilenemiyorumNe videosuydu bu?
Eşiniz böyle bir videoyu niye izletiyor sizesuriye yada afgan kökenli bir kişiyi depo gibi bir yerde köşeye sıkıştırmışlar. Adamı önce dövüyorlar, sonrada yaklaşık 60-70cmlik bir mesafeden 2 silah şarjörü adamın suratına boşaltıyorlar. Günlerce kusmaktan ağlamaktan helak olmuştum. Adamın dağılan ağzını yüzünü parçalanmasını görünce.. O video sonrası ne kadar vahşette olsa onun kadar etkilenemiyorum
videonun sonunu benimle beraber izledi. İkimizde dövüş ve savunma sporları ile ilgilendiğimiz için kavga kısmını izletmek istemiş sonunu izlememiş. Sonu ikimizede sürpriz olmuştuEşiniz böyle bir videoyu niye izletiyor size
Ay ben korku filmi seviyorum haliyle etkilenmezdim sanırım,film gibi gelirdi herhalde.Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?
Ben Açık Deniz'i çocukken izlemiştim :)Ay ben korku filmi seviyorum haliyle etkilenmezdim sanırım,film gibi gelirdi herhalde.
Açik Deniz, Karanlık Sular aklımda kalanlardan hele Karanlik Sular cidden ölüm kalım savaşıydı.
Bilemedim zaten açılmıyorum yüzmeyi gayet iyi biliyor olmama rağmen,belki de gizliden gizliye etkisinde kalmışımdır.
Adamin kafasından ve kollarından başka bir yeri görünmüyor, korku filmi gibi düşünün.Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?
Etkisinde kalmış olabilirsiniz. Korkutucu değil belki ama geriyor insanı bu filmler.Ben Açık Deniz'i çocukken izlemiştim :)
Hatırlıyorum. Hala gozumun önüne gelir ara araBen de 19 yasimda kurkleri canli canli uzerlerinden soyulan ve aglayan aci ceken hayvanlarin videosunu izlemistim. Video da bayagi uzundu ama kendimi zorlamistim gucluyum dayanabilirim diye. Salaklik iste. Su an 36 yasindayim gece ruyama girmiyor ama o hayvanlari hala unutamadim. Sizin izlediginiz en azindan doganin bir olayi, sinirleneceginiz kimse yok.
Komik olan nedir :/Unutmuştum, hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?