ben olayı anlamadım...
okudum şimdi ekşiden...kızın biri gece sipariş veriyor yemeksepeti.com dan. İşte pos makinesinde problem oluyor. Çalışan birkaç kere eve gelip gidiyor falan. sonra da gecenin 5inde kızı taciz ediyor. Ekşi sözlükte mesajlaşmanın tamamı var. Eve gidince link ekleyeceğim. Kızı evinin yerini , telefonunu ve evde yalnız olduğunu bilmekle tehdit ediyor. Senin ölünü beceririm gibi tehditleri var.
Bu olayda yemek sepetinin suçu ne? Sonuçta o sadece aracı.. Yemeği söylediği yerin personeli sorunlu.
Gereksiz muhabbete de girmemek gerekiyor. Yemeği alıp kapıyı kapatmak zor olmasa gerek.. "Kadın suçlu demiyorum karşısındaki adam manyak" tanımadığın bilmediğin insan, psikopatı, şizofreni, sapığı aramızda geziyor, muhatap aldığın insanlara dikkat etmek lazım.
iyide yemeksepeti çalıştırmıyor o adamı sizde kime suç atacağınızı şaşırmışsınız.. bu olayda bambi kuruyemiş suçlu basbariz onun elamanı çünkü.. yemeksepeti sadece sipariş olduğunun bilgisini veriyor çalışanlarıyla bir alakaları yok yani.pardon da, cihaz çalışmayıp birden fazla gidip gelme olayı olunca nasıl muhatap almayacaksınız ki. Kusura bakmayın ama tam da kadın suçlu demeye getiriyorsunuz. Zaten bizim tepki gösterdiğimiz olay etrafta gezen psikopatlar, sapıklar...
Bambi cafe de yemeksepeti.com da gayet de sorumlu. Böyle manyak insanları çalıştırmasınlar.
Şoktayim şu anKız facede bu olayı paylaştıktan sonra aşağıya kadının biri şu yorumu yazmış:
"Tacize tecavuze davet cikariyosunuz. Acin bi Kuran okuyun once giyinmeyi adabi edebi ogrenin. Sonra da delillerinizi alin en yakin karakola defolup gidin.
Sen gogsunun ustune koca baykusu oturtan adamin seni ellemis olmasini normal bisey karsilayip dawetiue yolladigin sozleri duyunca da zirlayanlardansin. Sana hic acimiyorum hatta basina bisey gelirse habere de cikarsin.sen emin ol haberini bile dinlemem. Yazik kadinlarimiz bozuluyor eli opulesi analar cikmaz artik bu nesilden"
Kadınlarda kafa yapısı böyleyken erkekler ne yapmaz ki?
bundan seneler önce abd de kızın biri bir chat sitesinde tanıştığı adam tarafından tecavüz edilip feci halde dövülmüştü.. kız bu olayın üzerine chat sitesine milyon dolarlık dava açtı ve kazandı.. hatta belgeseli bile yayınlandı tv de.. yani aracı firma da sorumludur normalde, tabi bizim ülkemizde böyle mi bilemiyorum..
sapıkların neredeyse normal insanlardan fazla olduğu bir yerde yaşıyoruz dahası kanunlar da yok normal insanları koruyan.. şimdi ne olacak o adama? bir süre göz altında tutulacak peki sonra? o kız hep endişe içinde yaşayacak, tıpkı geriye kalan bir kaç milyon kadın gibi..
keşke kız mesajlarına hiç cevap vermeseydi, çok gereksiz bir muhabbet içine girmiş.. bu ülkede ki kaç sapık "hadi abicim al tehditini git" mesajına "peki abla kusura bakma rahatsız ettim" der.. muhatap alarak iş açmış başına..
Benzeri bir şey benim de başıma geldi eylül ayında.
Keşke ben de ortalığı ayağa kaldırsaymışım.
Bilindik bi tur şirketinin otobüs hostesi telefon numaramı bulmuş yolcu listesinden.
Watsapptan yazdı, tabii fotoğraftan tanıdım
Şikayet edeceğimi söyledim, "edersen et, zaten işten ayrılacağım" dedi.
Hemen engelledim numarasını. Akabinde erkek arkadaşım şikayet maili attı firmaya. 1 hafta sonra arayıp o personeli işten çıkardıklarını söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?