Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım..
bende de myom var gebelik öncesi öğrenmiştim drum alma taraftarı olmadı doğum yap öle dedi bende doğumu sezeryan yaparım kurtulurum bu arada myomdan da die düşünmştüm ama normal doğum tavsiye etti ikinci bebeğinide yap öle yani benim drum pek alma taraftarı deil.
Gerçi senin ki çok ve benimkinden büyükmüş..
Hakkında hayırlısı canım sıkma canını aman aman büyük bi ameliyat deilmiş. Güzel haberlerle gel inşallah.. Bu arada yaşın kaç?
yaşım 29 karamel06, bana hamıle kalırsam bebegımın gelısemıycenı soyledı dr. bunlardan kurtulmam gerektıgını belırtı mutlaka basıt bır amelıyattırda ıste ılk olacagı ıcın panıgım ben duan edın bana
ilk myomumu tesbit eden dr bana da öle demişti düşüğe neden olur die.. ama dediğim gibi benim ki rahimin sağ arkasında ve 4 cm bi taneydi..
İnşallah sağlıklıca sorunsuz bi ameliyatla kurtulursun canım.. Ameliyat ne zaman çıkınca haber ver
amelıyatım subatın 2 taftası olarak planlandı sımdı onumuzdekı pazartesı anestejı uzmanıyla gorusucez ozamn tam gunu de bellı olucak arkadasım
canım bende 2 gün önce laparoskopi ve histeroskopi oldum kistlerim ,miyomlarım yani fazlalık ne varsa herşeyi almışlar.sen nerde olacaksın ameliyatı? umarım herşey yolunda geçer.herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim.hoşçakal...
gecmıs olsun canım acıl sıfalar dılıyorum ben maltepe unıversıtesı tıp fak. olucam acık amelıyat olucak benımkısı senın ne kadar surdu amelıyatın kac gun kaldın hastanede bırde canın cok acıdımı
canım ameliyatım dört saat sürdü.hastanede bir gece kaldım.benim kapalı ameliyat olduğu için ağrı sızı fazla olmadı.ameliyattan bir saat sonra kalkıp giyindim ve yürüyüşe çıktım hastanede.4-5 tane dikişim var oturup kalkarken biraz sızlıyorlar o kadar.umarım herşey yolunda gider.acil şifalar dilerim
se-da bugun zeynep kamılde calısan bır arkadasım MR VE ULTRASON SONUCLARINIorda calısan doc dr zekı sahınoglu hocaya gostermıs oda bu mıyomların kapalı amelıyatla alınacagını acık amılyata gerek olmadıgını cocuk sahıbı olamazsam onun bu amelyattan kaynaklana bılcenı soylemıs (ACIK) BIDE GULMUS NASIL ACIK AMILYAT DER DR. DIYE SIMDI KAFAM ALLAK BULLAK BU DR RANDEVU ALDIM SALI GUNU GIDICEM
canım benım ben korkuyorummm dıye dıye mıyom amelıyatımı oldum basarılı gectı 2 tane yumruk kadar mıyom alındı rahım almadı herhangı bır tehlıkede olmadı benım amelıyatım yaklasık 1 saat surdu 2 gun hastanede kaldım dıkıs ıse lazer zaten
çok geçmiş olsun...sanırım korktuğun kadar zorlu geçmedi ameliyatın.en kısa sürede eski sağlığına ve bebişlerimize kavuşmak dileğiyle.hoşçakal