Benim başından belliydi sezeryan olacağı bebeğim dönmedi çünkü. Ama suyum planlanan sezeryan günümden 4 gün önce geldi ve ben kanepede sabah tek başımaydım. Allahım ben daha hazır değilim doğurmaya diye ağlamıştımTeşekkür ederim . Peki kucağınıza ilk aldıgınız da ne hissettiniz? Siz de benim gibi sezaryen olur muyum korkusu yaşadınız mı
Kucağına alınca hissedersin merak etme. Bunların hepsi geçecek sonuçta. Çocuk büyütmek kolay bir şey mi insan yetistiriyorsun zorlukları olacak tabi. Kolay çocuk sahibi olup kolay bir hamilelik geçirdin sanırım. Kendine şimdiden sorun çıkarma. Çocuğum olsun diye uğraşan bir sürü insan var durumuna şükret. Dışarı da bir süre cikmayiver ne olur sanki...Öyle mi dersiniz. Yani hayattan zevk alacağım onunla değil mi ?
Mesela pozıtıf doğum hikayeleri okuyorum altındaki yorumlara bakıyorum yazıyorlar ki aglayarak okudum falan.
9 aydır hiç bu sebebten heyecanlanıp ağlamadım . Üzülüyorum ben bebeğimi sevemiyorum diye. Eşim gün sayıyor elini koyup özledim kızım falan diyor ben boş boş bakıyorum
Olabilir burda canli ornegi var:) dogumdan bir gun once bebegim ters donmustu geri kafa asagiya:) jinekolog geri cevirdi ve nornal dogum yaptim cok sukur. Yoksa ben direkt sezeryan olurdum donmeseydi :)Normal çok istiyorum ama ya aksilik olursa ya sezaryene dönerse son anda diye korkuyorum.
Karnım sivriydi bebeğin başı aşagıdaydı 2 gündür karnım yanlamasına genişledi tekrar pozisyon değiştirmiş olamaz değil mi
İnşallah canım ya . Sabırlı bebeğime yetebilen güzel yetiştirebilen bir Anne olmak istiyorumZaten bebeğin doğsun sen sadece bebeğinle kendin ilgilenmek isteyeceksin canım.Babası arada pışpışlar vs ama inan senin kokundan ayrılmak istemeyecek bebeğin tabii sen de.Yetişirsin canım zaten ilk bir ay günün çoğunu uyuyarak geçiriyor olacak emzirme vs de korkutmasın o kadar güzel bir duygu ki endişe etmene hiç gerek yok.
Sen hiçbirşey görmüyorsun zaten canım hissetmiyorsun da tabii ki.Dikiş bandını da zaten hastaneden çıkarken çıkarıyorlar izi de birkaç aya çizgi kadar oluyor.Sezaryen olmak zorunda kalırsan spinal anestezi sonrasında hiç ağrı yaşamıyorsun üstelik bebeğini o an görmek de ayrı güzel ilk anlarını görebilmek.Genel anestezi yapan yakınlarım hep ağrıdan şikayet etti.Ona dikkate et.Sonra çekeceğim acı da değil korkum .
Ameliyatını iZledim çünkü beyinsizim ya. Başım döndü izlerken fenalaştım.
Ben ameliyat olmaktan öyle kesmelerinden korkuyorum
Sonra çekeceğim acı da değil korkum .
Ameliyatını iZledim çünkü beyinsizim ya. Başım döndü izlerken fenalaştım.
Ben ameliyat olmaktan öyle kesmelerinden korkuyorum
Doğru beklemediğim zamanda oldu. Bir de eşimi çok bekledim. Çok şey içimde kaldı. Artık hiç yapma ihtimalim YÖK gibi düşünüyorumKucağına alınca hissedersin merak etme. Bunların hepsi geçecek sonuçta. Çocuk büyütmek kolay bir şey mi insan yetistiriyorsun zorlukları olacak tabi. Kolay çocuk sahibi olup kolay bir hamilelik geçirdin sanırım. Kendine şimdiden sorun çıkarma. Çocuğum olsun diye uğraşan bir sürü insan var durumuna şükret. Dışarı da bir süre cikmayiver ne olur sanki...
Geçen arkadaşım da sezaryen oldu . Uyutularak .O kadar korkuyorsan ve sezaryen olmak zorunda kalırsan genel anestezi istersin. Beni suni sancı çok yıpratmıştı, ben genel istedim. Uyudum uyandım, o kadar.
İnşallah hayırlısıyla normal Doğum yaparım canım sağlıklıca bebeğimle. Böyle şeylere gerek kalmazSen hiçbirşey görmüyorsun zaten canım hissetmiyorsun da tabii ki.Dikiş bandını da zaten hastaneden çıkarken çıkarıyorlar izi de birkaç aya çizgi kadar oluyor.Sezaryen olmak zorunda kalırsan spinal anestezi sonrasında hiç ağrı yaşamıyorsun üstelik bebeğini o an görmel de ayrı güzel ilk anlarını.Genel anestezi yapan yakınlarım hep ağrıdan şikayet etti.Ona dikkate et.
Geçen arkadaşım da sezaryen oldu . Uyutularak .
İlk aklıma gelen şu oldu ya uyanamazsam .
İnan’ın elimde değil . Saçmalıyorum
İnşallah canım her ikisinin de zorluğu var tabii ama zaten bebeğini kucağına alınca hepsi geçiyor.Bu kadar düşünmeseymişim keşke diyeceksin.İnşallah hayırlısıyla normal Doğum yaparım canım sağlıklıca bebeğimle. Böyle şeylere gerek kalmaz
Yarın kontrolum var baksın bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur. Şu anda üzüntü falan yasak bana . Yorgunluk yasak. Bebeğin kalp atışları hemen 190a doğru çıkıyor .bende salak gibi elimde olmadan ağlıyorum şimdi. İçimden ağlamak geliyorOlabilir burda canli ornegi var:) dogumdan bir gun once bebegim ters donmustu geri kafa asagiya:) jinekolog geri cevirdi ve nornal dogum yaptim cok sukur. Yoksa ben direkt sezeryan olurdum donmeseydi :)
Ben o cocuk donmus kafa yukarda dediginde doktor, doguna 1 gun kalmis.. agladim nornal doguramiycam diye:) dedi makattan dogurursun vs. Dedim kafayi yedin herhlde.. onca sanciyi cekip sezeryana alinmakta var.. beni direkt kesin bicin :) cok sukurki iste doktorum bebegimi gobegimde geri kafa asagi cevirdi ve sezeryana gerek kalmadi. Dogumun ger turlusunden korkarsin normali bu.. ama yasiorsun ve geciyor yani..Yarın kontrolum var baksın bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur. Şu anda üzüntü falan yasak bana . Yorgunluk yasak. Bebeğin kalp atışları hemen 190a doğru çıkıyor .bende salak gibi elimde olmadan ağlıyorum şimdi. İçimden ağlamak geliyor
31 yasımdayım 4 kere amelıyat oldumYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Doğumuma 2 hafta kaldı ve ben çok huzursuzum ağlama isteği geliyor sürekli.
Korkuyorum arkadaşlar. Doğum sancısından değil.
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?